- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy elég fura problémám az Excelemmel. Office 2013-am van. Adott mondjuk egy olyan feladat, hogy osztályozás: megvannak a százalékos ponthatárok, és olyan függvényt kell kreálni, hogy egyszerűen beírom a pontszámot, és kidobja az eredményt. Többszörösen beágyazott IF (HA) függvényt kell használni, de ERROR-t ír ki. Eredetileg Google Docs-ban csináltam a táblát, de ott is ezt dobta. Elküldtem egy ismerősömnek, és nem értem, hogyan, de neki megjelenítette az eredményt. Megnyitottam a táblát a munkahelyi gépemen, és itt is jó volt! Majd munka után hazamentem, és bár a Google-ban továbbra sem volt jó, de az Excelben igen. Nem értettem a dolgot. Aztán egy másik feladatnál simán átlagot kellett volna számolnom. Egyszerűen ÁTLAG föggvény, kijelölöm a tartományt, és kész, de nem sikerül ez sem, valami ZÉRÓOSZTÓ hibát ír ki. De hát miért akarná 0-val osztani? Vagy valami más hiba van? Nem értem ezt az idióta Excelt, mi baja lehet. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50