Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabiHT
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni, a problémám a következő:
kb. 1500 excel tábla adatait kellett, egy közös excelbe összefűznöm, ami egy kis makrózgatás után sikerült is, viszont, minden egyes tábla különböző embert jelölt, és minden emberhez tartozik egy szám ami viszont többször is szerepel az adott emberhez rendelve.
Ami megkülönbözteti őket egymástól az jelen esetben a fejlécek amik ugye elválasztják őket egymástól, jah és a fejléc mindenkinél természetesen ugyanaz.
Azt szeretném megtudni, hogy összesen hányszor szerepel ugyanaz a szám az összes embernél?Példa:
Termék
4
4
4
4
Termék
3
3
3
3
3
Termék
3
3
3
3
3
3
3
Termék
4
4
4Hányszor szerepel a 4-es szám? Az eredmény ami kell nekem az a 2.
A 7 azért nem jó eredmény, mert egy emberhez hiába szerepel többször ugyanaz a szám, nekem csak az kell, hogy egy fejléc alatt van-e négyes vagy nincs és ha van azokat számolja meg.Nem tudom mennyire voltam érhető...kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50