Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis segítség. Itt gondolkodok már rajta egy ideje, de képlettel sajna nem igazán kivitelezhető, amit szeretnék (legalább is szerintem bonyolult).
Szóval adott egy excel tábla, egyetlen oszlop van, amiben utcanevek vannak házszámokkal. Mivel így nem tudom sorba rendezni, hogy az 1 után ne a 11, 12, 13, stb. jöjjön, hanem a 2, 3, 4, stb., ezért arra gondoltam, hogy a házszámokat át kellene másolni a mellette lévő oszlopba. Pontosabban "Kivág-beilleszt", hogy az eredeti oszlopban ne maradjon meg a házszám.
Ugye képlettel azért nehéz, mert lehet akár 3-5 számjegyű is a házszám (sőt betűt is tartalmazhat pl.: 108/a).
Ami könnyítés, hogy előtte szóköz van, tehát valami olyasmi kellene, hogy jobbról indulva az első szóközig átrakja az értéket a mellette lévő oszlopba.Ha esetleg tudtok erre képletet (képlethalmazt), az is jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50