Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis segítség. Itt gondolkodok már rajta egy ideje, de képlettel sajna nem igazán kivitelezhető, amit szeretnék (legalább is szerintem bonyolult).
Szóval adott egy excel tábla, egyetlen oszlop van, amiben utcanevek vannak házszámokkal. Mivel így nem tudom sorba rendezni, hogy az 1 után ne a 11, 12, 13, stb. jöjjön, hanem a 2, 3, 4, stb., ezért arra gondoltam, hogy a házszámokat át kellene másolni a mellette lévő oszlopba. Pontosabban "Kivág-beilleszt", hogy az eredeti oszlopban ne maradjon meg a házszám.
Ugye képlettel azért nehéz, mert lehet akár 3-5 számjegyű is a házszám (sőt betűt is tartalmazhat pl.: 108/a).
Ami könnyítés, hogy előtte szóköz van, tehát valami olyasmi kellene, hogy jobbról indulva az első szóközig átrakja az értéket a mellette lévő oszlopba.Ha esetleg tudtok erre képletet (képlethalmazt), az is jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50