- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gettz
csendes tag
Sziasztok!
Egy alábbi feladat okoz nekem elég nagy fejtörést az utóbbi napokban:
Pl ez az adattábla, itt szeretném, ha Gyártói cikkszám alapján összesítse a mennyiségeket, tehát a 444-es cikkszámú termékből nekem 43 van készleten a példa szerint.
Milyen függvény vagy függvények segítségével lehetne ezt megoldani?
Nyilván ez a tábla bővül majd ahogy vesszük fel a termékeket stb, és ha bevételezéskor mondjuk 400 cellával lejjebb én a 666os cikkszámú termékből bevételezek 40et, akkor a készlethez adódjon ez is hozzá.
Nem tudom mennyire érthetően írtam le.
Remélem valaki találkozott már hasonló problémával.
Köszi előre is,
gettz -
lacid90
csendes tag
Sziasztok!
Ha megkérhetlek benneteket a 15160-as kérdésemet nézzétek meg újra, mert semmilyen reagálás nem jött rá. A hiba nagyon bosszantó, mert egy szépen elkészített táblázatról van szó, és az automatikus mentés után nagyon belerondít a formátumba.
A segítséget előre is köszönöm. -
sztanozs
veterán
Az első if után vagy elseif-nek kell követketten vagy le kellene zárni end if-fel.
Ja és forráskódként illeszd be létszi, hogy látszanak az anotációk is.Ha jól veszem ki az első If és a kijelölt ElseIf között rész mind az első If-hez tartozik.
Próbáld meg esetleg kirakni szubrutinba. -
lappy
őstag
Szia!
Én igaz nem értek annyira a macrohoz de az End if-el nem vége van a Elágazás logikai feltételek alapján ciklusnak??! és a következő sorban ezért jelzi a hibát?Egyszerű, egysoros forma
If feltételThen [utasítások] [Else utasítások]
Strukturált forma
If feltétel1 Then ' logikai feltétel melynek értéke igaz (true) vagy hamis (false)
[utasítások] ' ezeket az utasításokat hajtja végre a program, ha a feltétel1 igaz
[ElseIf feltétel2 Then
[utasítások] ... ' ezeket az utasításokat hajtja végre a program, ha a feltétel2 igaz
[Else
[utasítások]] ' ezeket az utasításokat hajtja végre a program, ha a feltétel1 és a feltétel2 is hamis eredményt ad
End If
-
Attas
aktív tag
Üdv. Ebben a Makróban mit hibáztam el? Mert valamiért nem engedi a Then-t az Elself után. A kiemelt sornál jelzi a hibát. Természetesen
If Range("ÁtlagElvárt") = "False." Then
Sheets("Ütemidő műveletenként (2)").Select
If Range("CellTip").Value = "Típus 1." Then
Sheets("Elvárt ütemidő adatok").Select
Range("C15").Copy
Range("Elvárt").Select
ActiveSheet.Paste
ElseIf Range("CellTip").Value = "Típus 2." Then
Range("C16").Copy
Range("Elvárt").Select
ActiveSheet.Paste
ElseIf Range("CellTip").Value = "Típus 3." Then
Range("C17").Copy
Range("Elvárt").Select
ActiveSheet.Paste
End If
Elself Range("ÁtlagElvárt") = "True." Then
Range("ÁtlagÜ").Copy
Range("Elvárt").Select
ActiveSheet.PasteEnd If
-
pirit28
csendes tag
Jóó napot mindenkinek !
Átolvastam az összes vlookup-pal kapcsolatos hozzászólást,de a kérdésemre nem találtam választ.
2003-as office-t használok
A következő lenne a kérdésem.
Van egy EXCEL file ami több excel file-ból nyer ki adatot.
Minden file-ban az adatok ugyan azon helyen szerepelnek,csak ugye a file-név változik.
Az egyszerüsítés kedvéért ,olyan lehetséges -e hogy nem kelljen minden egyes file-t külön belinkelni,hanem a fő excel táblának egy cellájába beírt filenév alapján történjen a lookup ?=IF(ISNA(VLOOKUP($B3;[<elérési utvonal.xls>]Sheet1'!$B$3:$N$150;13;0));"nemtalált";(VLOOKUP($B3;[<elérési utvonal.xls>]Sheet1'!$B$3:$N$150;13;0)))
Remélem érthető voltam , ha nem elnézést kérek.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Attas
aktív tag
Sziasztok. Létezik olyan kapcsoló az Excelben amivel kiiródnak az elnevezett cellába a nevek?
Csak mert otthoni gépemen nincs megjelenítve a cégesen meg megjelent..Emigyen: -
Misi_D
tag
Sziasztok!
A 2010-es excelben van olyan lehetőség, hogy pivot táblában százalékos megjelenítésnél ne csak a teljes tábla végösszegét vegye alapul 100%-nak, hanem az egyes részösszegeket vegye bázisnak: a pivotnál az adatok megjelenítését "szülősorösszeg százalékára" kell állítani (hun office esetén). Remélem érthető, de aki használta már a 2010-est, az biztos vágja...
Kérdésem: ez a beállítás a 2007-es excelben is előhozható valahogy, valamilyen workarounddal?Köszi!
-
Sickboy25
addikt
válasz
dellfanboy #15184 üzenetére
és olyat lehet, hogy az elrejtettek csak jelszó beütése után jelenjenek meg?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Tudok olyat csinálni office 2007-ben, hogy egy munkafüzeten belül, egy fület betekintésre is jelszóhoz kötök? Van 7 vagy 8 fül, de egyet nem szeretnék, hogy megnézzenek mások...
Köszönöm
-
lappy
őstag
válasz
dellfanboy #15180 üzenetére
Csak azért nem jön ki neked mert a 9+7+4 =20 és nem 24 el
-
dellfanboy
őstag
egy egyszerű kérdésem lenne súlyozott átlaggal kapcsolatban, mert a szorzatösszeg és a papírra leírttak nem egyeznek.
súly 4 érték 9
súly12 érték 7
súly8 érték 4
eredmény:7,6
SZORZATÖSSZEG(N 4 : N 6; O 4: O 6 )/SZUM( O 4 : o 6)ha papíron osztás szorzással kiszámítom akkor az eredmény:6,3
(4*9+12*7+8*4)/24
melyik a helyes? -
dolas
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #15014 üzenetére
Hello,
meg lehet oldani makróval vagy manuálisan.
Manuálisan:
Az összes munkalapot egyszerre kijelölöd (egyesével, CTRL billentyűt nyomva tartva a munkalapokra kattingtatva szép sorban). Ezután az így kijelölt lapok bármelyikén állva az új kalkulált értékeknek fenntartott mezőre állsz, és elvégzed a szorzást. Gyanítom, hogy nem ugyanannyi érték/cella van a forrás oszlopban (amit meg kell szorozni) minden munkalapon, ezért nem kell fukarkodni a képlet lehúzásával az oszlopban.
Fontos!
Előtte mentsd el a munkafüzetet!
Utána bontsd szét a csoportot! (Az egyik munkalapra állva jobb klikk, és "Csoport szétbontása") -
lappy
őstag
válasz
RoyalFlush #15162 üzenetére
Szia!
[link]
így próbáltad?! -
csdm
senior tag
hogyan kell irányított szűrésnél beállítani, hogy csak a feltételben megadott mezőnevekhez tartozó eredményeket mutassa?
-
Delila_1
veterán
Vigyél be A2-től feltételes formázást. A képlet:
=A2=A1
és adj fehér színt a karaktereknek. Ott maradnak az értékek, de nem látszanak.
Ha ez nem jó, írok rá egy makrót.Belefért az időbe, itt a makró:
Sub valami()
Dim sor As Integer
sor = 2
Do While Cells(sor, 1) > ""
If Cells(sor, 1) = Cells(sor - 1, 1) Then Cells(sor, 1) = ""
sor = sor + 1
Loop
End Sub -
LOTR
addikt
Sziasztok,
Megkértek nézzek utána, hátha valaki ért hozzá, probléma a következő:
olyan függvény vagy makro vagy bármi excelben, ami felismeri, hogy mi ismétlődik és törölje ki az első kivételével mindet, itt egy példa is:
Előre is köszi! -
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Egy munkafüzet egyik lapját szeretném átmásolni egy másik munkafüzetbe. A másolást követően a képletekhez beilleszti a forrás fájl eléri útját. Megpróbáltam cserével kiszedni az elérési utat, de hibaüzenetet ad (A megadott képlet nem vihető be, mivel a jelenlegi fájlformátumban megengedettnél több beágyazási szintet használ). Ahonnan másoltam, viszont semmi gondja a képletekkel. Hogyan lehet egy lapot úgy átmásolni, hogy a képletekhez ne illessze be a forrás fájl elérési útját
Kb. 800 db képletet "bővített ki", tehát egyesével kiszedegetni túlságosan időigényes lenne
Tudtok erre valamilyen megoldást?
Előre is köszönöm!
-
lacid90
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel egy munkafüzet mentésekor. A mentést egy makró végzi, mivel egyszerre kell menteni két különböző meghajtóra. (biztonsági mentés)Sub Masolat_C_D()
Dim awb As Workbook, FN As String, BFN As String, drv As String
Application.StatusBar = True
Application.DisplayAlerts = False
Set awb = ActiveWorkbook
FN = awb.FullName
drv = Left(FN, 2)
If drv <> "C:" Then
BFN = "C:" & Right(FN, Len(FN) - 2)
Else
BFN = "D:" & Right(FN, Len(FN) - 2)
End If
With awb
Application.StatusBar = "Munkafüzet mentése"
.Save
Application.StatusBar = "Munkafüzet másolatának mentése..."
.SaveCopyAs BFN
Application.StatusBar = False
End With
Application.DisplayAlerts = True
End SubA mentés a bezárás ikonra kattintással indul el.
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Application.StatusBar = "Munkafüzet mentése"
Masolat_C_D
End SubA probléma a következő. Bizonyos cellák úgy vannak megformázva, hogy –„pénznem (Ft), tizedesjegy nélkül, és ha az érték negatív akkor piros legyen a kiírás.
123Ft vagy -123Ft
Ha nem a makró menti nincs semmi baj, de ha a makróval mentem akkor az összes ilyenre formázott cella átalakul egyéni formátumra a következő alakra.
Ft123 vagy (Ft123)
Nemtudom eldönteni, hogy ez a makró hibája, vagy az Excel-é. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
-
kekkec
aktív tag
Szia!
lappy, így csináltam.
Sajnos azt nem lehet, vagy én nem tudom hogyan kell megoldani, amit én szeretnék.
Lehet nem fogalmaztam jól, de akkor megpróbálom még egyszer a Te példádon:
A1 - A9 cellák tartalmazzák a százalékot ("Értéket") ugye, azokkal működik a színskála formázás, de én szeretném, ha B1 - B9 felvenné azt a kitöltési színt, amit a párja felvesz az A oszlopban, tehát a B1 A1-ét, a B2 A2-ét... stb.
Mivel változik (a Te példádra levetítve) az A1 értéke, mert egy képletet tartalmaz ezért fix színek nem jók B1-ben, illetve amiket már leírtam azok a szempontok is számítanak.Szóval itt vhogy meglehet adni, hogy más cella értékét vegye figyelembe az aktuálisan kijelölt cella formázásánál?
-
Delila_1
veterán
válasz
w.miki #15149 üzenetére
Beírod pl. az A1 cellába a "3halado_1/Halado03_mondatok_001"szöveget. Lemásolod, és örülsz, hogy szépen növeli a sorszámot.
B1 -> =A1&"_angol.mp3" , ezt is lemásolod.
Kijelölöd és másolod a B oszlopot, A1-re állsz, és irányítottan, értékként beilleszted. A B oszlop tartalmát törölheted.Ezt gyorsabban végrehajtod, mint ahogy én leírtam.
-
w.miki
veterán
Hali!
Excelben kérnék segítséget. Excel 2003. 11.8302.8221 SP3 alatt.
Egy oszlopban szeretnék sorozatot csinálni, egymás alá, ilyen formában:
3halado_1/Halado03_mondatok_001_angol.mp3
3halado_1/Halado03_mondatok_002_angol.mp3
3halado_1/Halado03_mondatok_003_angol.mp3
Szóval a 3 jegyű szám növekedjen a kezdetektől.
Ezt szeretném a lehúzásos módszerrel csinálni.
de ha rákattintok az (néhány) első tagra, és azt húzom le, akkor az .mp3-től számol mp6.-ig, és még tovább. Szóval csak az utolsó tagot növelni.
Hogyan lehetne beállítani, hogy a szöveg közepén lévő 3 jegyű számsorozatot növelje automatikusan az excel?Vagy... ami még jobb lenne... hogy egy másik XLS táblázat első (A) oszlopában lévő számokat(és betűket) vegye át, és azt írja be a mondatok_xxx_ angol.mp3 közé.
(xxx helyére kéne, ami a másik (file)táblázat A oszlopában van)De ha az elsőre van egy könnyű megoldás, az is jó lenne.
köszi -
Attas
aktív tag
-
kekkec
aktív tag
Naja.
Pont a babra munkát próbáltam volna elkerülni, ezért is akartam színskálákkal megoldni, és ami lényegesebb, hogy a különböző árnyalatok szemléltessék az esélyeket, de ahogy elnézem az Excelt ilyet színskálával nem tud ezek szerint. Százalékonként meg nincs kedvem játszani a színekkel és szabályokkal.
-
Attas
aktív tag
válasz
Delila_1 #15140 üzenetére
Szia. Még egy kérdés. Az alábbi modulban a vastagon kiemelt D -nek mi szerepe van? Mit jelent?
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
Dim nev$
nev$ = Me.ListBox1.List(Me.ListBox1.ListIndex)
Range("Típus") = nev$
Range("CellTip") = Range("D" & Application.WorksheetFunction.Match(nev$, Columns(5), 0))
End Sub -
lappy
őstag
válasz
kekkec #15136 üzenetére
2007 es verzióban!
Ha jól láttam akkor bizonyos tartományok vannak a kép alapján!
akkor én így csinálnám meg:
feltételes formázáson belül csak az adott tartalmú cellák formázása esetén a cellaérték a következők között van pl 0-10 beállítasz neki egy színt , majd az érvényességet a teljes tartományra állítod be! ezt megismétled addig amíg 90-100 % el nem jutsz! -
kekkec
aktív tag
Hi.
Amit linkeltél 2010es verzióhoz segítség.
Ahogy első válaszodban javasoltad, úgy nem megy, mivel az adott cella értéke alapján fogja formázni a színskálákkal, nem az alatta lévő alapján, nekem pedig úgy kell.
Tehát például a képen látható "Formázandó cella" (N20) kitöltő színét az alatta lévő "Érték" (N21) cella értéke alapján szeretném színezni. Ergó N21 értéke adná meg a saját maga és N20 színét is a színskálán.
Bocs, ha félreértettelek, de még mindig nem vágom, hogy lehet ezt megoldani.
-
Attas
aktív tag
válasz
Delila_1 #15131 üzenetére
Valamiért nekem nem működik. Egyenlőre ebben a képen szereplő próbatáblázatban, az általad írt utasítást használva. Most adatra klikkelve az A2 és A3 cellába semmi sem jelenik meg.
Én rontottam el valamit?
Chrome böngészőt használva másoltam ki az utasítást, ha ez jelent valamit. -
Delila_1
veterán
Mivel nem árultad el, hol lesznek az adatok, a D2:E8 tartományra írtam meg, majd átalakítod a makrókat.
Sub Start()
UserForm1.ListBox1.List = Sheets("Munka1").Range("E2:E8").Value
UserForm1.Show
End SubPrivate Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
Dim sor%, usor%, nev$
sor% = Me.ListBox1.ListIndex + 1
usor% = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row + 1
nev$ = Me.ListBox1.List(Me.ListBox1.ListIndex)
Range("B" & usor%) = nev$
Range("A" & usor%) = Range("D" & Application.WorksheetFunction.Match(nev$, Columns(5), 0))
End Sub -
Attas
aktív tag
-
Delila_1
veterán
Például így oldhatod meg.
A listbox tartománya a Munka1 lap A1:A10.Ezzel indítod a userformot.
Sub start()
UserForm1.ListBox1.List = Sheets("Munka1").Range("A1:A10").Value
UserForm1.Show
End SubA listbox kiválasztott elemén duplaklikkre beírja az elemet a füzet aktuális cellájától egy cellával jobbra.
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
Dim sor As Integer
sor = Me.ListBox1.ListIndex + 1
Selection.Offset(, 1) = Range("A" & sor)
End SubA +1 azért kell, mert az index nullával kezdődik.
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Egy nagy szakértésre lenne szükségem (asszem jóval komolyabb a feladat, mint amit én meg tudok oldani).
Szóval, van egy szép munkafüzet százegynéhány munkalappal.
A munkalapokon levő adatokat kellene egyetlen táblába összefésülni, összegezve meg osztályozva, bizonyos feltételek szerint...
Ha van lelkes szakértő a környéken, szívesen megosztanám vele a részleteket is....
köcce! -
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Feltételes formázásban kérnék segítséget (2007es verzióban).
Egy táblázatban szeretnék feltételesen megformázni cellákat színskálával az alattuk lévő cellák változó értéke alapján.
Sajnos csak azt a cellát tudtam formázni amiben az érték van.
Hogyan tudnám azt beállítani, hogy az egyes cellák megformázása az alattuk lévő cella értéke alapján történjen, vagy felvegyék azok kitöltő színét ?Előre is köszi!
-
lappy
őstag
válasz
Geryson #15109 üzenetére
Szia!
=HA(ÉS(SZÁM(H3);SZÁM(J3);SZÁM(K3));H3+M3+(N3/1,27);HA(ÉS(SZÁM(H3);SZÁM(J3));H3+M3;HA(SZÁM(H3);H3;"")))
ezt az O oszlopba írtam csak meg.
Bár van ami nem tiszta számomra "mindezt persze úgy, hogy pl. lehet, hogy nincs "H" és "J", de van "K"" hogy ilyenkor mit számoljon? -
Attas
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15111 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod !
-
Űrlap vezérlőjét nem lehet állítani. használj ActiveX vezérlőt(CommandButton), jobb égér rajta/Tulajdonságok/ és a BackColor tulajdonságnál módosíthatod a színét.
(ForeColor meg az írás színe)Dj Sügi
Ha több feltétel nem lesz, azaz nem lesz még, hogy 15M feletti érték is lesz, akkor sima cellaformázással is kivitelezhető.
Persze az kérdéses számomra, hogy pl a 999999-ből hogyan is lesz 999E, mert 999000 esetén még érthető.Mindegy, azért beteszem a formázást, arra ügyelj, hogy a formázásban több szóköz van egymás után, nem véletlenül, viszont ha pl Firefox-ot használsz, akkor amikor kimásolod majd a formátumot, az eltávolítja a felesleges szóközöket, ami ebben az esetben hibás működést von majd maga után.
Chrome vagy Dragon rendesen tudja másolni vagy kézzel bepötyögöd.[<1000]###" fő";[<1000000]#####0 " E";#######0 " M"
-
Dj Sügi
őstag
Üdv mindenkinek!
Először is megpróbálom érthetően leírni, hogy mit szeretnék megtudni tőletek, remélem sikerül!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van 9 oszlopom és 10 sorom az excelben 0-15millióig mindenféle egész szám vegyesen.
A 0-999 közöttiekre ezt kellene kiírja nekem, hogy pl: 542 fő.
Az 1000-999999 közöttiekre azt kellene hogy kiírja, hogy pl: 1E fő, vagy pl: 999 E fő
A 1000000-15000000 közöttiekre azt kellene hogy kiírja, hogy pl: 1M fő, vagy pl: 15 M főCsak az a bökkenő, hogy ezt mindenképpen függvényekkel kellene megcsinálni. A HA és az ÖSSZEFŰZ függvényekkel, ha jól gondolom.
Tehát megkellene neki keresni az összefűzött tartományban a fentebb leírt feltételeket, és ha teljesül a feltétel, akkor úgy írja ki, mint ahogy a példákban leírtam, ha pedig nem akkor csak az értéket adja vissza( azt a számot), ami eredetileg is a cellában volt.
Remélem valakinek van valami tippje rá, Köszi előre is!!!
-
Geryson
addikt
Köszönöm, kimásoltam, bemásoltam, de sajnos nem működik. Hibajelenség nincs, de nem számol, így valószínűleg nem jól írtam le a feladatot. Az egyszerűség kedvéért bemásolom a táblázat ezen részét és leírom, hogy nekem mire lenne szükségem:
az "M" és "N" oszlopokban a képlet: =HA(SZÁM(J3);J3*L3;"") és =HA(SZÁM(K3);K3*L3;"")
Tehát továbbra is az "O" és "P" oszlopokra kellene baromira egy képlet, aminek a következőt kellene számolnia:
- A "H" oszlopban van/nincs érték
- A "J" oszlopban van/nincs érték
- A "K" oszlopban van/nincs érték- Ha van a "H"-ban, akkor "H" és ha van a "J"-ben, akkor +"M" és ha van a "K"-ban, akkor +"N"/1,27 és mindezt persze úgy, hogy pl. lehet, hogy nincs "H" és "J", de van "K".
-
Attas
aktív tag
Üdv. Egy Gomb (űrlap-vezérlőelem) -nek a színét meg lehet változtatni? A benne lévő felirat színét sikerül módosítanom, de magának a gombnak a színét nem. Köszönöm a választ előre is.
-
bugizozi
őstag
válasz
Ujjlenyomat #15106 üzenetére
-
Ujjlenyomat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Különböző gyököket szeretnék vonni az excelben.
Sajnos csak négyzetgyököt tudok vonni.
Milyen kódot kell használni, hogy tudjak köbgyököt, meg negyedik, ötödik,.... gyököt vonni?Előre is köszönöm, hogy szántok rám időt.
-
Attas
aktív tag
Sziasztok! Kezdek megőrülni. Szivat az Excel. Van egy ilyen makróm.:
If Range("Típus").Value = "06H103023L" Then
Range("E5").Select
Selection.Copy
Range("C33").Select
ActiveSheet.PastePersze van tovább is, de ez akaszt ki. A Value feltételnél, bármit írok be a Típus cellába és a Value után akkor szépen átviszi az adatot. De ha a fenti adatot írom be akkor nem. MIÉRT? Ha csak a 06H103023 írom be akkor jó, vagy ha az L helyett bármilyen betüt használok jó. De ha így 06H103023L akkor istennek sem. Hálás lennék bármilyen tanácsért.
-
LonGleY
veterán
Hali! Automatikus kiegészítésekre lenne szükségem egy táblázatban:
- Egy sorba többféle adat kerül be, de jellemzően pl. a cégnév cellához ugyanaz a cím és mondjuk fizetési mód tartozik a legtöbb esetben.
- Amit tudnia kéne: ha egy új sorban egy már előzőleg felvitt cégnevet vagy címet beírunk, akkor a sorban a többi adatot is vegye át a rögzítettek alapján.
Erre simán írnánk egy adatbázisos progit jó felülettel, de nincs annyi idő rá, és szerintem ez az Excelben is kivitelezhető lenne a dolog, akár külön adatbázisozás nélkül is. A kérdés az csak az, hogy miként? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged