Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
En nem nyugodtam ma elmentem es vettem egy AOC 27G2U -t. Semmi villodzas, fenyero ingadozas, vagy valami anomalia a szokasos szerver laggokon kivul. Az asust kuldom is vissza, mert kritikan aluli a kepminosege az AOC hoz kepest. Arrol nem beszelve hogy sokkal kevesbe mosodik el a mozgas. Ezek az elso benyomasaim a mai ket rovid raid utan. Ha van igeny kesobb beszelek meg rola
-
Amúgy másnál is baromi sok az exit camper?
Wipe előtt is volt pár de most kb minden 3. meccsemen azért halok, mert levárják az embert 2-3 fős csapatok. És tök mind1, hogy 20 perccel a vége előtt akarok kijönni, vagy épp 5-el... -
Kiskopika
senior tag
Delutan mentem par orat. A toltokepernyok villognak meg, de az nem olyan veszes, stashbe a textura villogas minimalis lett, jatek kozbe bedig egyszer vettem eszre mikozbe shorelineon egy hazba kellett a falat bamulnom egy par percig hogy villog. Ha igy marad ezzel egyutt tudok elni.
Bar azt nem tudom hogy ez normalis e a gsyncnel hogy villogtatja a kepet? Metro exodusnal tudtam meg elocsalni tolteskozbe azon kivul sehol mashol nem eszleltem. Monitor sajatja lenne vagy ez igy ok? -
Hauptmann
veterán
A kereskedőkkel kapcsolatban lenne kérdésem. Fence-en kívül az összesnél állandó a kínálat. Fence hogy működik? Véletlenszerűen változik a kínálata, vagy a játékosok által neki eladott dolgokat pörgeti vissza?
-
Kiskopika
senior tag
-
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, vettem egy uj freesynces monitort es azt vettem eszre ha a freesync aktiv akkor a stashben ha mozgatom az egeret vagy gorgetem villog/vibral a kep. A kerdes az lenne hogy ez normalis? Freesync nelkul vagy ha lejjebb feszem a felbontast nincs ez. Illetve a betolto kepernyo is villog de ott nyilvan mar 2-3 fps van bar ez igy nekem eleg zavaro. Mas jateknal nem vettem eszre. Valakinek hasonlo?
-
tankraid
aktív tag
simán össz lehet szedni amúgy alap xp.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1680 üzenetére
Persze, én sem, de gondolom ez érződött a mondanivalómból, jelenleg csalások, kiskapuk tömkelege a játék, talán egy lehetőséggel végre kevesebb
-
tankraid
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1680 üzenetére
körübelül miből jön ki ez a szám? arról van info., mennyit ad egy testbe nézésért, scav/player kill-ért, kijutásért, stb.?
mondjuk ezt is tökéletesíthetnék mert volt már, hogy megcsináltam egy küldit meg talán vagy kutattam egyet vagy lőttem egy scavet illetve bent voltam a pályán az idő felében és mégis run trought.lett... :/ -
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Imilenni #1676 üzenetére
Kifelé oldalaknak, akik utána hírdetik meg a marketen, de bemenni elég rizikós tárgyat cserélni pénzt utalgatni, megbízni valakiben, meg ezt ipari méretekben űzni. Ugye most lehetett megvenni egy raklap cuccot, jó áron ha jókor voltál jó helyen, aztán ment eladásra a kinti oldalaknak, úgy hogy nem kellett raid-be bemenni, de így hogy csak a raid-ben talált dolgok lesznek eladhatóak ez változni fog, de egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Szerinted miért voltak olyan arányai sok eladónak? Meg több százas, ezres tételek, biztos nem bent túrta össze, ezeknek lesz most nehezebb.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Imilenni #1672 üzenetére
Azt én se értem azok mit éreznek. Event előtt 3 nappal kétszer is volt, hogy utolsó 30 másodpercben vagy 1 perc alatt (!) nyitottak rám tüzet kijáratnál. (ráadásul az idióta még vagy ellőni se tudott mert kirakott vagy még előtte pont lelőttem....) De annak meg mi értelme??? (kiszedni nem tud) Ezeknek tényleg ez okoz örömet? Lelki nyomorulatk ezek vagy mi???
-
-
Dyde
aktív tag
válasz
zserrbo #1659 üzenetére
Jaja, írtam is a discordra, de senki nem reagált hogy jönne közösen gamere. Mondjuk tegnap mindenki többmilliós gearben volt, úgyhogy sok esélyem volt a 2 napos accounttal
Srácok, valakinek lenne kedve közösen játszani?? 31 éves vagyok, kisgyerekes apuka, szóval a háttérbe néha asszony és gyerek hang is észlelhető
FPS játékokban elég jó vagyok, kivéve egyenlőre ebben
Lehet teljesen kezdő vagy profi is csak legalább 20-24+ éves legyél mert azért jó lenne valami hasonló generációba tartozni és közbe értelmesen beszélgetni is
Néztem már jó pár órányi tutorial videót szóval az alapokkal képbe vagyok, de tök jó lenne ha lenne kitől kérdezni illetve ellesni trükköket, meg nem mellesleg egyedül elég nehéznek érzem az elején. Szóval ha valakinek lenne kedve játszani : Dyde néven vagyok fent
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Imilenni #1670 üzenetére
Azért mert pont te írtad csak a find in raid dolgok lesznek eladhatóak, az átlag aki ebből él nem fog neked radeket tolni hogy hozza ki ami eladható, vagyis a többség nem. A többség azt csinálta hogy felvásárolta piacon jó áron a dolgokat, és adta el kifelé, de mivel már csak a raid-ben található dolgok lesznek eladhatóak ezért gondolom nem fog olyan ipari méreteket ölteni a kereskedelem.
-
Imilenni
addikt
válasz
Hauptmann #1671 üzenetére
Scav playerként rengetegszer találkozok utolsó 5 percben is PMC-vel, néha direkt várok ha látom hogy kimegy-e, de terszmészetesen nem. Bent marad még, hátha csúrran cseppen egy buta aki nem gondol arra hogy exitcampelnek.
Bárhogy nézzük, minél több a játékos, annál több a kisgyerek, a troll és csaló.
-
Imilenni
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1669 üzenetére
Már miért?
Egyszerűen aki csal, könnyebben fog bármit is kihozni, a kemperek annál többet fognak a sarokban ülni a kijáratoknál.
Eddig mit csinált az átlag user?
Inter - videókártya - flee market - easy 300k
Most már? Bemész a kezdő tőkéddel, lőnöd kell scaveket, tovább kell élned, hogy eltudd adni flee marketen.
Szóval kinek lesz könnyebb pénzt szerezni? -
Sanyaaa26
aktív tag
-
válasz
Tyler Durden #1656 üzenetére
Lófasz az egész.
Most, hogy relatív minden ingyen van (talán az armor ami fizus, de amúgy kb minden gombok) is csak felkúrtam magam a játékon.
A sok ratyi fasz, ugyanúgy kempel egy sarokban / épületben, ahelyett hogy legalább belemenne némi harcba ha már úgy is pár óra és liszt.
Igaz nálam a többség full gearben volt, de akkor meg könyörgöm ne az legyen már, hogy begubbasztok egy sarokba, és kussban ülök, majd ha jön valaki akkor lelövöm....
Nem is értem, miért van ennyire benne az emberekbe a gearfear... -
Imilenni
addikt
válasz
Hauptmann #1663 üzenetére
Szánalmas.
Az új pálya se jött be, pedig 2 hónapja még arról volt szó hogy miatta lesz wipe..Cserébe elég nehéz lesz az átlag játékosoknak farmolni, ha jól olvasom ha nem find in raid valami (kivéve fegyverek) nem tudod majd flee marketen eladni.
Legalább 600XP kell ahhoz, hogy ne run-trought legyen, mert ha az lesz, akkor nem lesz find in raid ami nálad van.
Szóval jöhetnek a csalók, akik rengeteget fognak nyerni emiatt, mert annál jobban fog menni a fekete piac (külsős kereskedés).......
GG.
Refund meg nincs, miért lenne?
Cserébe mégtöbb krumplin elfut a játék
Tegnap M4 reload bug megint előjött, jó a játék.JA ÉS A KULTISTÁK........
Már több hónapja volt róla szó hogy bármikor bekerülhetnek, azóta is ölöm őket -
Hauptmann
veterán
Holnap moszkvai idő szerint 11-kor wipe (azt hiszem, a weapon mastery, meg az ismeretlen tárgyek felfedése marad egyedül meg).
-
RazoR
veterán
Prewipe evenet has begun!!!!
Phase 1 - Raiders introduced to normal maps.
Phase 2 - NO TRADERS But FENCE & Raiders still in.
Phase 3 - RAIDERS Everywhere AND No putting stuff in containers from raid.
Phase 4 - All above and everything CHEAP! -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #1660 üzenetére
Amúgy meg az idegesítőbb hogy szarásig vannak a mapok scav-el playerekkel, ráadásul faxul balanszolva mert bedobja a vége felé is őket na ezt nem kellene hagyni. Én úgy voltam örülök ha playert lövök, az már nagy szám, mert scav player mindenhol... Én ebben a wipe-ban nem is toltam szinte scav-et.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1658 üzenetére
Had legyen már az embernek annyi szabadsága hogy maga döntse el egy szál fecskében jön be, vagy éppen nyakig kevlárban. Az hogy te ilyeneket fogsz ki hát idegesítő, nem vagy vele egyedül....
-
zserrbo
aktív tag
Igen, szerintem is meredek a learning curve, de megtanulható. És eléggé addiktív tud lenni. Kb 3 hete kezdtem el játszani és megfogott. Én a Factoryn és az Interchangen nyomultam eddig inkább.
Van offline mód, ahová bevihetsz bármit és nem veszted el. Alapból olyan, hogy csak te mész rajta, de van PVE mód is úgy láttam. Szóval be lehet járni a pályát is akár egyedül is. Vannak térképek is fent a neten.
A kimenekítési pontokat úgy könnyű megtanulni, ha valakivel együtt játszol és segít benne megmutatni hol vannak. Ugyanígy a hidden lootokat (rejtett ládák, stb). Az együtt játszás másra is igaz. Alapból nem tudtam pl. nem kell egérrel ráhúzogatnom a tárgyakat a karakterre, elég megnyomnom az alt + bal klikket.De a Youtuberól vagy streamereket nézve is sokat lehet tanulni gondolom.
-
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1656 üzenetére
Persze had legyen az embernel annyi szabadsága hogy eldöntse mit visz be, ha meg le van égve nem tud bemenni?
-
válasz
Mike Farrel #1655 üzenetére
Remélem végre geart is visznek be az emberek, tegnap lőttem customson pl 2 playert, egy pisztoly másik sub-ak. Szánalmas, hogy vki még ilyenkor is a csövesbánat szarokban futkározik, ideje lenne bevezetni a szinthez kapcsolódó gear minimumot..
-
Mike Farrel
tag
Na el is indult a pre-wipe event. Hétvégén, vagy jövőhéten wipe. Hivatalos twitter oldalra kirakták egy órája, a játék meg kaotikus lett, hogy minden centiméteren fullos playerek rohangálnak, pl Customson. Scavek meg sehol.
-
Hali,
Persze, hogy érdemes. Ahogy írod is, nem 2 perc lesz megtanulni a pályákat, de szerintem nagyon fun maga a játék, mikor már van helyismereted. Amúgy vannak discord csatornák, ha nem egyedül akarsz játszani /bár szerintem ahhoz, hogy a csapatot élvezd, sokat kell együtt játszani/. Nemsokára /1-2 hét elvileg/ wipe lesz /mindenki nulláról indul/, jobb időpontot keresni se tudnál, ha el akarod kezdeni a gamét. -
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Tetszik a játék, de ahogy nézegettem streamet, elég nehéznek tűnik. Vagyis a learning curve, fps játékokba jó vagyok, de szerintem itt sokkal nagyobb súly van a játék/map stb ismeretén. Teljesen egyedül, újként érdemes elkezdeni ezt a gamet?
-
Hauptmann
veterán
Jaeger feldolásával kapcsolatban, egy meccsen belül, ha valaki elvitte korábban Jaeger üzenetét, akkor bukó, vagy állandón ott van?
-
válasz
Sanyaaa26 #1641 üzenetére
Hónap végét én sem tartom valószínűnek, mert múltkor azt mondta Nikita a dev streamen, hogy ugyan a kövi 0.12.6-al jön a wipe, de még azt se tudják pontosan mit fog tartalmazni az az update, jelenleg állítják össze a changelogot.
Plusz ismerve azt, hogy eddig is kevés dolog jött időben, én leghamarabb június végére, július elejére tenném. De amúgy időben megtudod, mivel előtte még lesz pár napig "event" és szerintem még vagy wipe előtt vagy rögtön wipe után lesz még megint leárazás is. -
Hauptmann
veterán
05.08.-05.09. között akció van, ha valaki drágább csomagra váltana.
-
Srácok aki régi motoros az válaszoljon léci erre.
Interchangre mentem küldizni (tartálykocsik megjelölése) PMC-vel. Spawnom az idea mögötti gokartpályánál volt az út túloldalán.
Onnan szép komótosan elindultam a scav base felé, ahol az egyik tartálykocsi van. Kb 1.5-2p lehetett mire a sátrakhoz értem, (poppolás után körbenézés, fájdalomcsillapító bevétele stb).
Telibe az egyik sátornál voltam ahol nyitott ablak van amikor spawnolt 2 ember, mint kiderült playerek voltak. 1-1 golyó megoldotta a szitut, de eskü sajnálom őket, mert mind a kettő 40 feletti volt, full cuccban, egyiken NV a sisakon, másik meg NV-s SVS.
Viszont akkor mi a lópikula értelme van, hogy a meccs elején írja, hogy szinkronizál a többi playerrel?
Mert ez így eléggé unfair. Most épp nekem kedvezett, de tegnap pl haltam emiatt Reserven én is, mert később dobott be. Sőt ott volt durvább is pár napja, mégpedig olyan, hogy a heating pipe melletti őrtoronynál volt a spawnom, onnan leszaladtam a hátsó markedes felé, átnéztem mind a két házat majd indultam tovább a kerítés mentén a fenti őrtorony felé, a sineken túl. Ahogy a toronyhoz értem, épp akkor rakta ki elém a playert. Ez alap hangon is 3-4p de inkább több mire odaértem. És rendes PMC volt minden esetben dogtaggel, cuccokkal stb. De láttam hasonlót akár streamen is, (Cucu, Kodiak, Ceee) hogy ketten már rég a pályán voltak a harmadiknak meg még "synchronizing with other players" volt.
Ez így normális? Mert szerintem nem kéne, hogy az legyen -
RazoR
veterán
válasz
tonermagus #1623 üzenetére
Íme pár részlet arról mi is, ami elhangzott az utolsó TarkovTV Devblogban.
-A 0.12.5-ös patch a következő hét elején várható, ezután pedig majd a 0.12.6 következik, ennek a verziónak jelenleg nincs várható ideje, még a változásokat összefoglaló lista sincs kész, jelenleg tesztelés alatt van.
-Lesz wipe a 0.12.6 verziónál, viszont a tárgyismeret és a fegyver összeállítások megmaradnak majd.
-A wipe előtt 3-4 napig eventek lesznek ezekről az infók az érkezésük előtt jönnek.
-A wipe után a bolhapiacra már csak olyan tárgyakat lehet majd feltenni, amiknek „found in raid” (raidben talált) státusza van
-A „Run through” (Átfutás) raid utáni státusz elveszi a lootolt tárgyak „found in raid” státuszát
-A 0.12.5 patchel nem érkezik tartalom, csak javítások, optimalizáció és új mechanikák (gyors gyógyulás Therapist által, egér érzékenység az irányzék nagyításához viszonyítva és stb.)
-Tervezzük a zsákmányolható tárgyak helyének az átalakítását és a helyeken található tárgyak köre is változni fog
-A véletlenszerű loot rendszer tervben van. Ezen kívül még tervezzük, hogy az AI védeni fogja azt a helyet ahol értékes loot található
-A skill (képesség) rendszer újra dolgozása a 0.12.7-ben jön
-Ami a Steam Audio-t illeti: a Hired Ops fejlesztői elkérték a BSG-től a modult hogy beépíthessék a játékukba (Hired Ops). A pozicionálás már jól működik, nem csak azt tudod eldönteni hogy az ellenség jobbra vagy balra van, hanem azt is hogy feletted vagy alattad van. Az Escape From Tarkov a 0.12.6-os patchben kapja meg a Steam Audiot, de a Hired Ops-ban már kipróbálhatjátok ezt a funkciót.
-Új kaliber kerül a játékba ami a .45 ACP lesz. A 0.12.6-ban érkezik a Colt 1911, később az UMP majd pedig a Kriss Vector.
-Majdnem az egész pálya tervező csapat az új területen dolgozik ami a Streets of Tarkov. Nikita megerősítette hogy akár 40 ember is lehet majd a térképen. A fejlesztőknek tetszik az az ötlet hogy eltévedhetsz a területen. A pálya be lett mutatva sceenshootok között, az a kép ahol a helikopter elrepül az emeletes épületek előtt.
-Készítés alatt van egy új scav felszerlés csomag ami rosszul kinéző, olcsó túlélő felszerelésnek néz ki
-Tervben van a különböző hőkép leképzők újra egyensúlyozása, miután bekerült a többi is
-Új boss Shoreline-on, a neve Sanitar. Nem egy harcos típus, inkább stimulánsokat használ. Ezek mellett sok egyedi stimulánst fog magával hordani. Egy ezek közül a MULE nevű, ami a maximális terhelést növeli, a másik pedig egy olyan ami a „Obdolbos” nevű hatást váltja ki, ezek mind Sanitar készítményei.
-Customs kibővítése a 0.12.6-ra van tervezve. Az új épületek egyike Reshala és a bandája bázisa lesz. Talán lesz egy földalatti szintje az új területen vagy valamelyik épületben.
-A 0.12.7-ben vagy a 0.12.8-ban tervben van az USP pisztoly három variánsban egyszerre
-Bemutatásra került a fegyverek részletesebb testreszabása a Colt 1911-en keresztül
-Bemutatásra került videóban a készítés alatt álló PPSH is. A fegyver bemutatása a játékban logikus és valósághű mert rengetek katonai raktár van Oroszországban, ahol nagy mennyiségben tárolnak PPSH-t.
- A csalókról: naponta 1500-2000 játékos kerül bannolásra. Márciusban kb 50000 ilyen ember lett bannolva. Ebben a hónapban még több bannolás várható, a csapat folyamatosan együtt dolgozik a BattlEye fejlesztőivel a hatékonyág érdekében.
-A játéknak lesz jelentés rendszere, ahol lehet majd jelenteni a furán viselkedő embereket, azokat, akik exploitokat használnak ki vagy bugokat, ezek mellett akiknek zavaró nick nevük van.
-A Post-FX szűrők a 0.12.5-ben jelennek meg. Az NVIDIA előrre kikapcsolta a FreeStyle szűrőket. De most már újra működnek, de Május 1-től teljesen kikapcsolása kerülnek. Az NVIDIA Highlights is kikapcsolása kerül mert ezt a rendszert is használják a csalók.
-A játékosoktól lootolt tárgyak még mindig nem kapják meg a „found in raid” státuszt.
-A dögcédulák bartel (csereüzlet) kereskedése tovább bővül. Tervben van az ezekkel való kereskedés átdolgozása (mennyiségben, szintekben)
-Ami a kultistákat illeti, Nikita nem adott róla információkat, azt mondta, hogy a játékosok észreveszik, ha bekerülnek. Hogy melyik patchben? Bármelyikben
-Tervben van a Unity frissítése a 2019-es verzióra, ami még több lehetőséget ad a fejlesztőknek az optimalizációra és a project fejlesztésére.
-A spawn pontokkal való munka állandóan folyik, a hibák javításra kerülnek és a pontok folyamatos változáson esnek át, ezek között vannak a játékosok visszajelzésen alapuló változások is. A következő patchek változásokat fognak hozni a spawnokban.
-A wipe-al együtt jönnek az VAL/VSS karakterisztikai változások
-A raid utáni kezelés alatt láthatsz majd statisztikákat a sérült testrészeket -sérüléseket(hol, hogy, és milyen lőszer által). A részletesebb jelentések a jövőben érkeznek.
-A páncélozott mellények és a plate carrier-ek (Páncélbetétes taktikai mellény) testreszabása elég nagy és komoly funkció így valószínűleg a 0.13-as patchben kerül be, a Streets of Tarkov-al együtt.
-Az iránytű valószínűleg a 0.12.7-be kerül be -
Edorn
senior tag
válasz
tonermagus #1623 üzenetére
Market find in raid: A bolhapiacon csak azt adhatod el, amin rajta van a find in raid jelölés. Tehát nem csinálhatod, hogy bevásrolsz piacról vagy tradertől olcsón és eladod drágán.
Customs pálya: Az építkezés össze lesz kötve a régi benzinkúttal és lesz ott valami nagy, többszintes (pincés) új épület.
7-8 therm: Hát jaja... Kis öröm benne, vagy inkább csak kevésbé lesz szar, hogy: újrabalanszolják, talán gyengítik és drágítják is... Illetve lesz ellene ruha, amit nem látnak vele... Kérdés, hogy mennyire nem fogják látni így a karaktert és milyen ára lesz a ruhának...
-
tonermagus
aktív tag
Market find in raid : ez pontosan mit is takar? tudja valaki?
customs pálya hatalmas lesz legalább 1 minusz szintel: a most meglévő customs pályát újratervezik, jól értem?
7-8 thermal lesz összesen : RIP Tarkov. Erre nem tudom mi szükség van... Ezentúl boldog-boldogtalan termálozni fog... Vagy azért mert őrült drága cserébe elég imba, vagy azért mert nem annyira jó viszont még így is jobb mint egy reflex és olcsó... PONT elég volt szerintem 1 (+FLIR) termál is a játékba...
-
Hauptmann
veterán
Az AI SCAV-ek egy adott helyen újratermelődnek, ha valaki pl a kör elején valaki kiírtotta őket?
-
RazoR
veterán
-Street of tarkov teljes designer csapat dolgozik rajta szeretnék 40 fősre csinálni.
-egyedi stimek shorline boss nál
-shoreline boss Combat medic lesz
-customs pálya hatalmas lesz legalább 1 minusz szintel
-újra balanszolják a thermálokat
-új skillek
-Market find in raid lesz!
-0.45 kaliber érkezik.
-vector
-UMP
-Colt1911
-új skillek
- 7-8 thermal lesz összesen
-Részletesebb fegyver módolás
- PPSH
WIPE 12.6 érkezik -
-
mind_against
tag
válasz
tonermagus #1611 üzenetére
Ez nem a játék hibája és ez nem is kell, hogy másképp legyen. Változtass a játékstílusodon, mozogj többet, ne állj meg látható helyen és kisebb eséllyel kapsz fejre egy hitet.
-
-
Hauptmann
veterán
válasz
tonermagus #1608 üzenetére
Vazelin kenés a kör elején miért jó?
-
válasz
tonermagus #1613 üzenetére
Plexi armorja normál lőszer ellen semmit nem véd (:
-
RazoR
veterán
válasz
tonermagus #1611 üzenetére
Ha arcon lő akkor fújhatod a sisakod...
-
tonermagus
aktív tag
válasz
mind_against #1610 üzenetére
A gond inkább az instant fejlövéssel van. Tök mindegy milyen sisak van rajtad.
Jó, tudom így realisztikus, csak kicsit demoralizáló amikor 3.-jára lőnek le egymás után egy fejlövéssel hiába költöttem 400-500K-t csak armorra... -
mind_against
tag
válasz
G**@**B**! #1609 üzenetére
Teljesen jól látod, ez így működik már elég régóta. Aki Class 5 alatti armorban egy mellkas lövéstől eldől, az ne csodálkozzon.
-
tonermagus
aktív tag
Mostantól nekem is minden köröm a szokásos Vazelin kenés + Armor, sisak eldobás és újra felvevéssel kezdődik
Ja, illetve még belefutottam egy bug-ba, amit az egyik streamernél láttam...
Customon befutottunk az Office-ba. Amíg a többiek lootoltál a felső szintet én a főbejárat mellett guggoltam és hallgatóztam. Pár másodperc múlva futást hallottam, szóltak a többieknek hogy valaki jön, szépen végigkövettem hang alapján hogy hol lehet, már készültem is a lövésre. Megjelent a srác, kb. fél tárnyi (!) 5.45*39 BS-t beleküldtem, erre ő megfordult és egy lövésre lelőtt
Először cheaterre gondoltam, viszont a Raid értékelésnél látszott hogy én nem lőttem ki egy golyót sem! Eszembe is jutott hogy egy streamer valamilyen Rig bugot emlegetett, amikor is a fegyvered a játék szerint üres de te úgy látod mintha lőnél vele... Erről tud valaki valamit? -
RazoR
veterán
válasz
Tyler Durden #1603 üzenetére
Lehet rászokom én is, ma is érdekes volt Interen 1 golyótól haltam úgy, hogy hátba lőttek 4-es armorban.
-
válasz
tonermagus #1602 üzenetére
Bug.
Sőt ha a sajátodat veszed le, vagy nyitod fel a plexit majd zárod le akkor is utána végig hallod. -
-
tonermagus
aktív tag
Ez nagyon gyanús nekem is!
Én ugye mindig Exfil/Airframe valamelyikével megyek be játékra, és ha lövök egy másik PMC-t akin ezek közül valamelyik van, akkor bevett szokás hogy a sajátomat dobom egy bokorba, az övét meg felveszem... És ekkor ér a meglepetés, hogy hallom a lélegzetem... Addig meg semmi... Valami bug tuti van, ha más nem akkor a hanggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max