Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Rég jártam erre, hogy áll most a játék?
Lehet tudni valamit a végleges megjelenésről?
Egyik barátom aki megvette, felajánlotta megveszi nekem is, de anno nagyon optimizálatlan volt, meg ha jól tudom erősen Béta.
Érdemes rá beruházni már? -
KaraDani
addikt
válasz
mind_against #1395 üzenetére
Mióta kell küldetés a szinthez? Bőven vannak playerek 40 felett akik leszarják a questeket és csak a pvp-vel foglalkoznak és flearől vásárolnak. Aki jelenleg level 20, az vagy kezdő, vagy gyakorlatilag totál minimálisan játszott csak a wipeban, az első 20 szint az semmi idő alatt megvan. Egy 4-5 man komoly interchange squadhoz ez meg édes kevés.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Az a fő hogy a karácsonyi drop-os akciókkal nőtt a játékosok száma, igaz azóta nem talált magára, de ez a lényeg majd a raid időket faragjuk, már hétköznap is minden széthullik folyton.
-
RazoR
veterán
Kedves Menekülők,
Úgy gondoljuk mindannyiótok találkozott már a különféle backend problémákkal (belépéskor, disconnect, error 200, 1000, 500, stb) és mindenki csak azt kéri, hogy "csak vegyetek még szervereket"
Jelenleg a backend szerver struktúra hozzávetőleg 150 szerverből áll, amit folyamatosan bővítünk.
Sajnálatosan a kritikus hibákat, programhibákat nem lehet csak a szerver mennyiség növelésével megoldani.
A legtöbb hiba csak nagyobb szerver terhelésnél jön elő, amit most érzékelünk, és ahogy a játékosok száma nő, úgy a terhelés is nő és így egyre több hiba jelenik meg.
Szóval amin most 24/7-ben dolgozunk, hogy kapunk egy hibát, javítjuk, következő hiba, javítjuk, és így tovább. Folyamatosan finomítjuk a rendszert.
Összefoglalva:
-igen, ismerjük a szerverek minden problémáját, 0-24-ben figyeljük a hét minden napján
- Nem DDOS vagy egyéb más támadások állnak a háttérben, bár volt már, hogy előfordult
- Aktívan dolgozunk azon, hogy módosítsuk a jelenlegi backend struktúrát, azok leállítása nélkül ami sajnos egyéb játék hibákhoz vezethet
- A bajok nem hardware eredetűek jelenleg, bár néha előfordulhat
- A backend szerverek stabilitása jelenleg a legfontosabb és legkiemeltebb feladatunk, teljesen átvizsgáljuk az egész rendszert
- Új játék szerverek hozzáadása szintén fontos feladat és az év elejéhez képeset már megdupláztuk a számukat.
Rettenetesen sajnáljuk a felmerült problémákat és mindent megteszünk, hogy a játék a lehető leghamarabb stabil legyen! -
Imilenni
addikt
3 köröm volt ma.
Abból 2x öltek meg , úgy, hogy keresztül lőtték az 5-os armort. oké.-De most..customs.... scav elöttem, rám lő (nem talál el) lelövöm, aztán mégis meghaltam...........................hát egy scav ölt meg
Miután senki sem volt körülöttem, valószínűleg desinc volt..
Hulladék lett a játék. Komolyan. December óta játszom, azóta csak rosszabb lesz. -
KaraDani
addikt
válasz
mind_against #1393 üzenetére
Hát az mindenkinek szíve joga, hogy és milyen tagokat toboroz. Maximum kevesebb ilyen elhivatott embert fog találni. Amúgy a példáddal az a probléma, hogy ha te level 20 vagy ennyire későn a wipe után, az azt jelenti, hogy baromira keveset játszol, pár tíz órát hónapok alatt. Egy olyan társaság akik sokat akarnak 4-5 en menni azoknak gondolom nagyon aktív tagok kellenek. Úgyhogy szerintem valahol érthetőek a komoly kritériumok a full geares 4-5 fős pvp az egy nehéz dolog, nagyon patent kommunikációt odafigyelést és map ismeretet igényel.
-
mind_against
tag
Csak egy jó tanács: ha nem azzal lenne teli a hirdetésed, hogy mit NE csinálj, meg mi ne legyél akkor talán lenne érdeklődő.
Ha én csak level 20 vagyok, de van 100m roubelem meg 150m a stashem értéke gearből vagy pl. 4-5 fős squadokat belövök, akkor nem mehetek, mert kis szintű vagyok?Nem keresek csapatot, megvannak a társaim, akikkel bárhol, bármikor, bárhogyan tudunk önfeledten jót gémelni, mindenféle megkötés, elvárás és szabály nélkül. Kezdőkkel is. Klikkesedés sincs
-
Imilenni
addikt
válasz
Tyler Durden #1389 üzenetére
Tájékozódást + térkép használatot jól lehet gyakorolni.
+Scav house-nál jól lehet farmolni a scaveket.. -
-
Hauptmann
veterán
Behúztam az alapcsomagot, majd megnézem. Melyik pálya ajánlott a kezdőknek, a Customs?
-
Sziasztok!
Működik még a Svájci VPN-es megoldás vásárláskor? -
tankraid
aktív tag
Na erről beszéltem, kb. egyik legjobb kört mentünk és a szervereknek annyi....
-
-
RazoR
veterán
válasz
Tyler Durden #1381 üzenetére
Ezt most már nem lehet VPN-el megjátszani?
-
-
Ombi5
őstag
válasz
szallasi007 #1371 üzenetére
Kis f@xuak vannak,voltak, es lesznek minden jatekban sajnos....
-
Imilenni
addikt
válasz
szallasi007 #1371 üzenetére
Ilyen hulladék anti-cheat mellett ne is gondolja senki hogy nem lesz csaló..+leárazás van..
Heh..labkeyes scav + free dorms loot és persze hogy "server connection lost" aztán fogja magát es CD re vágja a scavet.. nesze 160 eurós játék
-
spank0309
tag
Kezdődik megint a hack/cheat hullám...
-
szallasi007
őstag
Váááá most kaptam sírógörcsöt
4 sikeres köröm is lehetett volna de sajnos csak 1 lett meg. A rohadt botok szivattak le. Az egyik körben 12 scuvot és 1 playert sikerült leszednem. Konkrétan elfogyott az összes lőszerem és az exit-nél shotival bedarált egy scuv -
RazoR
veterán
válasz
szallasi007 #1367 üzenetére
Nem szabad feladni, menni kell, gyakorolni, tanulni a térképet, lesz ez jobb is idővel. Én ha egyedül vagyok akkor úgy nyomom a raideket, hogy scav-pmc-scav-pmc és csak Customs mert azt nagyjából ismerem.
-
-
RazoR
veterán
válasz
szallasi007 #1364 üzenetére
Mindegy igazából jól zártam az estét, +300k (nekem már ez is jó) és 2 Task-et is sikerült megcsinálni.
-
Imilenni
addikt
válasz
szallasi007 #1364 üzenetére
Neha soloban is kell tolni szerintem, mert mi van ha csak Te maradsz életben pl?
-
szallasi007
őstag
-
RazoR
veterán
Éjjel toltam még pár kört, valaki magyarázza már meg, hogy miért van az, hogy scav-el 4x ki tudok jönni egymás után, febátorodva bemegyek pmc-vél és kb mintha a mapon mindenki aki mozog engem agrózna, meg is haltam....
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálkoznék először itt, remélem maradhat. Még az előző wipe elején, Discordon szerveződött "csapatunkat" szeretnénk kicsit vérfrissíteni új, aktív játékosokkal. Jelenleg sok a klikkesedés, így sosincs full team.
Akit/akiket keresünk:
-min. lvl. 40 (az sem lenne gond, ha már az előző wipe-ban is meglett volna)
-lehetőleg már ne az alap, egyedül is megcsinálható questekkel szenvedj, persze menetközben boostolhatunk, de nem ez a fő cél
-ne legyél annyira gearfear
-ne legyél lootgoblin
-ne beszélj feleslegesen, csak a lényegi dolgokat, persze hülyéskedni lehet, de mondjuk ne egy fight közepén, hogy senki ne halljon semmit, vonatkozik ez a rage-re is
-tudj alkalmazkodni másokhoz
Amit szeretnénk nyújtani:
-4/5 man raidek
-jó társaság, ahol akár még tanulni/fejlődni is tudsz
-viszonylag összeszoktunk már a hónapok során
-a lehető legjobban felkészülni az új Interchange változtatásokig
-nem baj, ha káromkodsz, néha szoktunk mi isAmit játszunk:
95% Interchange
5% Reserve-Customs
0% LabAlapvetően Strasbourg Interchange run-okon elég sok pvp szokott lenni. Mi már elsődlegesen nem a lootért megyünk (kivétel ez alól persze az enemy gearje), hanem élvezni a hardcore inter pvp-t. A boltok kb. 80%-át név szerint ismerjük, így az egy további minimum elvárás lenne, hogy legalább a legfőbb "pontokat"/boltokat ismerd.
Ha úgy érzed, hogy hasonló beállítottságú vagy pályaválasztás terén, és teljesíteni tudod a legminimálisabb követelményeket, nyugodtan PM for more info.
Játszottunk már jó pár kezdővel/középhaladóval, segítettük őket gearben is, de most egy kicsit a magunk szórakoztatására szeretnénk koncentrálni.
-
szallasi007
őstag
Kell ez a gránát, ipari lootom volt és a kijáratnál kempelt a maki
-
-
vaakuum
addikt
Én meg azt hittem, hogy pont a kempelést akarják így kicsit visszafogni, hogy kénytelen legyen mindenki jobban mozogni a pályán, tekintve, hogy általában a másik végén van a kijárat.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Azt tudja valaki hogy a raid time-ok miért vannak így megnyirbálva? Sok mapra vicc ennyi idő, értem én hogy a szerverek terhelését kell csökkenteni de ne így.
-
válasz
szallasi007 #1350 üzenetére
Erről van szó, erre való a scavrun (: Ellőnek elsőnek thorax, stomach, head.
Bandázs a vérzés csillapítására jó, más szerepe nincsen, fejlettebb healekben már van beépített bandázs funkció.
Boosterek, de ráérsz velük később foglalkozni, eleinte nem arra lesz pénzed, hogy ezeket bevigyed, illetve küldetésekhez is kell raidben találtakat leadni, szal eleinte inkább tedd félre őket. -
szallasi007
őstag
Scav runok most azért sikeresen zárultak. Tudtam is csinálni a 70 ezremből 470-et.
Nekem pl ezek nem tiszták:
- ha ellőnek milyen sorrendben érdemes magamat gyógyítani? mit töfgödjek magamba?
- bandázst mikor tudok használni?
- metafetamin, meg ezek a cuccok mikor mire jók?Majd ha lesz időm megnézem mi micsoda, de ha valaki megírja ezeket annak előre is köszi
-
tankraid
aktív tag
én meg azt mondom, hogy mostanában (pár hete) több ott (custom) a pro. mostanában engem is ott szedtek le többet. (előtte meg interen sokszor exit vagy entrance camper) meg más nem tudom hogy van vele de én észre vettem, hogy adott pályánál megszoktam egy bizonyos 'közelekedési módot' és néha bizony ugyan azzal nem szabad végig menni néha máshol más tempóban más taktikával kell / műszáj. meg amúgy mielőtt megközelítitiek a kilépési pontot mennyen a pain killer sokszor mentett már meg, hogy pl. lábam nem tudták ellőni és még oda bírtam futni. (mondjuk nyilván egy jó lövésztől ez nem ment meg...
-
válasz
szallasi007 #1340 üzenetére
Customs-el az a baj, hogy az összes kezdő küldi odaszól, miközben nem egy kezdőbarát pálya. Rengeteg az olyan pont a mappen, ahol össze futhatsz playerrel, és mivel már jó rég volt wipe, így nem feltétlen kezdő gearesekkel fogsz találkozni. Próbáljatok meg csapatban menni, duo/trio úgy talán több lesz a sikerélmény.
-
makro
senior tag
Nekem is az a legnagyobb gondom, hogy élve kijussak a pályákról. 1-2 lövés hallok és kb már vége is a játéknak. SCAV-ként tudok szerezni valami alap felszerelést, de az kevésbé bizonyult hatásosnak egy felszerelt player-rel szemben. Tetszik a játék, de az a sok kemper...ahhh
-
Imilenni
addikt
válasz
szallasi007 #1343 üzenetére
Nem lehet hogy csak szaladtál a végén?
Ha mennék ki, de hallom hogy szaladnak persze hogy nem hagyom ott
Úgy menj oda mindíg hogy fixen van kemper. -
Ombi5
őstag
válasz
szallasi007 #1343 üzenetére
Akkor jobb, ha ehhez hozza szoksz, vagy eladod a programot!
-
szallasi007
őstag
Az a baj hogy alig van már pénzem, talán 100k. Természetesen tegnap is scavkent elkaptam egy player-t fullos cuccal. A pálya másik végén a vörös konténernél voltam és a túl oldalon volt az exit point, 5 mp-n múlt hogy kijussak de nem sikerült. Na utána jött a kemper hülye, kapott is anyázást meg ki is léptem azonnal a programból.
-
RazoR
veterán
válasz
Nem Te vagy a béna nyugi, tegnap 4 raidből 4x haltunk a 3 fős csapatból ketten kemperek által, volt, hogy egy oszlop mögött bújt meg, volt, hogy bokorban. Én kb buktam minden "értelmes" cuccomat de ez ilyen....
-
Imilenni
addikt
válasz
Customs sajnos ilyen, vannak elátkozott spawn helyek.
Két egyszerű tanácsom van oda:
SSD ééééééés fuss amint lespawnol a játék. -
szallasi007
őstag
válasz
Tyler Durden #1337 üzenetére
Rendben, sajnos ma nagyon felkúrtam magam. Spawn pontokon lőttek le, kb 30 mp után többször is egymás után Custom-on. Tényleg nagyon béna is vagyok
-
RazoR
veterán
válasz
Szeszkazán #1334 üzenetére
Hol? Én nem találom....
-
válasz
szallasi007 #1335 üzenetére
Eleinte scav runokat toljál, illetve offline ismerd meg a mapokat. Az alap, hogy tudod hol kell kimenni, minden más ezután következik.
-
szallasi007
őstag
Megvettem tegnap, borzalmasan megy és fogy a pénzem. Ötlet hogy lehet farmolni anélkül hogy elmenne a kedvem a játéktól?
-
Szeszkazán
senior tag
23. Salen lesz a játék , kint van a honlapjukon
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
spank0309 #1331 üzenetére
Azért a 16-17 ezer forint nem egy átlagos játék ár, nem mindenki engedheti meg magának sajnos nem egyforma a fizetésünk. Az eu sok más országában ez meg sem kottyan ahol 2000 eurokat tolnak haza havonta nekünk sok, hozzáteszem nekem is régóta megvan a legnagyobb csomag.
-
Edorn
senior tag
Én is mennék időnként mással is, nem csak egyedül... 40 körüli, 18lvl.
-
XenHai
senior tag
Engem is érdekelne. LvL 19 , 32 év.
-
tankraid
aktív tag
Szuper!
Du. dobok mindenkinek. -
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Nihncs esetleg valami kiesbb (nem a nagy magyar) discord szerver ahol kisebb, komolyabb idősebb (20 inkább 30+ fölött- felett) inkább taktikai szemléletű gamer-ek vannak?
Akik még sürűbben is vannak mint heti egysze, kétszerr?
Vagy ha lenne jelentkező én küldök LINK-et csak kezdenek haverok kikopni aztán jó lenne ha lenne néha egy két csapat társ....(LVL23 on vagyok first wipe)
-
válasz
Szeszkazán #1319 üzenetére
Néztem én is tegnap, remélem tényleg megoldják, jelenlegi állapotok elég siralmasak.. Mondjuk tegnap megdobták a népet 1 millával, meg is borult estére a market
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szeszkazán #1319 üzenetére
Mikor várható a következő akciós időszak? A geci Áfa miatt az alapcsomag is elég húzós.
-
Szeszkazán
senior tag
Jó volt a tegnap Dev stream.
Steam audió teszt még e hónapban várható.
A szervereket elméletileg a héten meg tudják hegeszteni , megtalálták a problémát.
Átlag játékosszám 110k , hétvégi peak 200k körül.
Játék optimalizáción gőzerővel dolgoznak , hamarosan várható belőle valami. -
RazoR
veterán
Aki gondolja vegyen fel: RazoR_2k
Esténkét 10 körül vagyok.
A dumáláshoz viszont kéne Discord vagy valami. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Lehetne csinálni egy PH!-s csatornát is..EscaPH!e from Tarkov
- bár már lehet van, csak nem tudok róla
Kis kedvcsináló, mindenki legyen ilyen szerencsés:
[link] -
RazoR
veterán
válasz
SidCorky #1311 üzenetére
Minden egyes fillért megér!!! Én is múlt hét elején vettem meg de egyáltalán nem bántam meg, sőt! Azóta csak a netet bújom a játékkal kapcsolatban, próbálok minél több infót összeszedni, mert meg kell hagyni nem egy egyszerű játék, inkább kifejezetten nehéz! Olyan mennyiségű és annyiféle cucc van benne, hogy először csak pislogtam.
Én már az EoD upgraden gondolkodom.Ha esetleg a vásárlás mellett döntesz tolhatjuk majd együtt, több szem többet bénázik alapon.
-
SidCorky
őstag
Ne tervezgessenek, előbb legyen kész az 1.0
Így akkor lehet bepróbálom.
BGame, most is épp tolják. Bár mostanában egyetemi vizsgák miatt 3-4 helyett ketten tolják fixen, szóval a csapat nem a legjobb jelző rájuk.
Közben találtam magyar csoportot facebookon (a játék nevére és a magyarra rákeresve nem volt nehéz dolgom), van Discordjuk is, lehet benézek oda is, csak hogy legyen mire fogni asszonynál, ha elverek 35 dodót.
-
Edorn
senior tag
válasz
SidCorky #1307 üzenetére
Hát nagyon ajánlom nekik... :-) Egyébként igen, meglesz a teljes verzió is.
Elvileg ha a Edge of Darkness verziót rendeled, akkor a teljes verzió utánra tervezett minden DLC ingyenes lesz a jövőben számodra. Már most 7 DLC van tervben tudtommal...Melyik streamer csapatot nézed?
Én is egyedül vágtam bele, ráadásul úgy, hogy "öreg vagyok én már ehhez"! És nagyon jó és élvezetes. Ha nem lősz/helyezkedsz/stb olyan jól, legfeljebb lassabban fejlődsz. Én általában bemegyek a pályára, lootolok amit érek és már indulok is a kijárathoz. Amíg kiérek, bőven lesz kaland meg mégtöbb lootolni való. :-)
Egyébként én is most keresek valami discord közösséget, mert pár küldetéshez nemártana 1-1 társ legalább pár körre, mert egyedül elég nehéz teljesíteni, ha nem vagy nagyon jó lövő...
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Kb fél éve hallottam már a játékról, de sosem néztem utána jobban. Láttam, hogy a kedvenc magyar streamercsapatom is játszott vele az elmúlt hónapokban, de sosem néztem bele ezekbe a streamekbe, most hétvégén viszont véletlenül belenéztem és le is daráltam a régebbi streamekből kb 8-10 órát.
Nagyon megfogott ez a játék, de érdekelne, hogy ha kifizetem a most elérhető verziót, akkor megkapom majd később a végleges játékot, és azzal együtt annak a frissítéseit is? A 35 eurót erősnek érezném, egy 0.12 verziójú (ezek szerint pedig közel sem kész) játékért, ha aztán a véglegesért megint fizetni kéne.
Mennyire játszható ez egyedül? Pontosabban mennyire jellemző, hogy egyedül csapatokkal találom szembe magam, illetve mennyire nehéz egy teljesen kezdőnek megismerkedni a játékkal? Van esetleg valami magyar fb/discord közösség, ahol könnyű játszótársat találni?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Szeszkazán #1304 üzenetére
Épp most patch-elnek:
Dear Escapers!
We have started the installation of 0.12.3 patch for Escape From Tarkov.
We plan to complete it within two hours - during this time the game will be unavailable.
---
Added:
• Added the context menu “Equip” for the receiving letters screen
• Now you can choose which items you want to use in crafting
---
Optimization:
---
• Minor game server and game client optimization, fixes
---
AI:
---
• Now they take into account the distance to PMCs when firing a grenade launcher
• Fixed a bug in which bots did not go out from under the fire and started healing
• Various minor behavior fixes
---
Fixed:
---
• Fixed a bug where at the end of the raid, statistics from the previous raid was displayed
• Fixed a bug in which the sound filter of active headset and the faceshield effect were applied in the hideout after reloading weapons in shooting range
• The bug with ammo check was fixed, when it was possible to find out the amount of rounds in magazine, by moving it from cell to cell. This is the functionality of the elite skill level.
• The weather system has been reworked, now it will work more correctly and will switch smoothly
• Fixed a bug where one product was bought when pressing the Y button on a flea market
• Fixed a bug where it was impossible to transfer the item to inventory by CTRL + Click and interaction with weapons was blocked
• Fixed a bug where voice settings would not change
• Fixed a bug in which there were empty fields on PMC dogtag, it happened in case of suicide. Now there will be dashes instead
• Fixed a bug where the character did not raise-lower the visor of the helmet in the first person
• Fixed a bug that would not allow in some cases to unload ammo from the magazine
• Fixed a bug in which the stash screen was available during raid
• Fixed a bug in which the weapon modification was not equipped with the use of context menu
• Hideout, fixed incorrect display of the production timer
• Flea market, fixed a bug in which an incorrect tax was calculated and could withdraw more money when setting an offer
• Flea market, now you can put up an offer, in exchange for the main part of the weapon
• Flea market, fixed a bug when the current search was not updated when the filter was reset
• Flea market, the order of displaying categories and items displayed in the item search has been fixed
• Flea market, now items inside a category are in alphabetical order
• Flea market, fixed a bug where a message appeared about putting up a pack of goods when only one item was displayed
• Flea market, fixed a bug, when sorting armor by its condition, broken armor used to be displayed
• Fixed display of drop-down menu of items when receiving insurance or letters from a flea market
• Fixed a bug when the automatic transfer of items from mail was interrupted, the “take all” button became unavailable
• Weapon presets, fixed a bug when the characteristics of the weapon were displayed, in the absence of the gun itself
• Weapon presets, now the popup for entering the preset name is not showing up every time, when you click on the “save” button
• Weapon presets, a bug was fixed where the message that there are all the mods necessary for assembling did not appear
• Weapon presets, now the filter is reset, after searching for items, through presets system
• Weapon presets, fixed sorting of items on the flea market, according to weapon filters
• Ergonomics parameter display bug is fixed
• Fixed bug with displaying quest progress during the raid
• Quests, fixed the display of reward for the quest “An apple a day - keeps the doctor away”, now it is issued according to the description
• Fixed a bug that prevented stacks of money from merging, giving a warning about exceeding the money limit in the inventory
• Fixed one of the layering errors of the main menu on the settings screen
• Fixed one of the bugs of layering menu screens on each other
• Corrected display of text input when editing container tag
• Various minor bug fixes and game error fixes
---
Changes:
---
• Flea market, the “remove barter items” filter setting is now enabled by default
• Now you will not receive experience for the picking up of items produced in the hideout -
Szeszkazán
senior tag
Volt ma patch? Mi volt benne?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Igen, azóta utánajártam én is. Nem lehet sem eldobni, sem tradelni lockolva van midnen.
Ragman megvette 1,4m-ért. Köszi azért srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max