Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
Kijött az új patch
-
kraven54
aktív tag
Wipe elötti discount van a tradereknél minden szinte 10-200 rubel
-
saen
veterán
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
dargelot #394 üzenetére
Na igen egyet értek, ezekkel a rohadt szerverekkel kezdhetnének már valamit, meg a bugokkal, mert egyet kijavítanak, jön helyette három új. Én három hónapja vettem meg a játékot, mostanában kicsit hanyagolom, egy idő után szerintem elég unalmas tud lenni, persze ebbe nyilván szerepet játszik a kevés tartalom ami benne van. Elég messze van ez még attól, hogy kiadható legyen, ezért nem is értem ezt az open béta dolgot, lehet rosszul tudom, de open bétát leginkább a kiadás előtt szoktak csinálni nem?
-
dargelot
senior tag
Elméletileg még idén jönnie kéne open bétának, bár ahogy állunk nem túl sok előkészület mutat erre. Ettől függetlenűl lenyilatkozták, hogy idén lesz még open béta. Bízzunk benne, hogy így is lesz s ennek örömére bérelnek még egy rakés szero-t mert ha a meglévőkre engedik be a játékosokat akkor tényleg senkinek sem fog mosolyra nyílni a szája.
-
Dave567
addikt
válasz
- = Zk = - #381 üzenetére
Én azért megvárom a teszteket, meg még úgy halottam, Lag-os szerverek vannak, na az amitől én kiakadnék..
-
spank0309
tag
válasz
- = Zk = - #390 üzenetére
Ugyan ezt küldtem neked fentebb
-
Motoxxx
tag
Egyetlen Multiplayer Shooter játékban sem elegendő 10 óra játékidő kb. semmire sem. Annyival a jéghegycsúcsát kapargatod. Ez hatványozottan igaz a HC játékokra a Tarkovra is. Akikkal tolom szerintem több száz óránk van a játékban, de még így is előfordul, hogy egy véletlen szituációban lelőjük a másikat, mondjuk egyre ritkábban. Szóval igen nem könnyű játék főleg kezdőnek nem, mostanában sokat solozom, de rohadt nehéz egyedül egy kezdőnek azt ajánlom legyen egy 3-4 fős baráti társasága akikkel elkezdi, ha nincs meg keressen mert itt egyedül nem igen lehet megélni, mer a játék élmény is jobb egy társasággal. Aki elkezdi és társaságra vágyik annak ajánlom a legnagyobb magyar discord servert hétvégente 30-40 fő aktiv játékossal. Illetve ajánlom az új face csoportot, itt találtok kontaktokat, akik szivesen elmagyarázzák a játékot sőt szívesen bemennek veletek valaki fel is gearel titteket, mivel még lesz nem is sokára wipe senki nem sporol, mert felesleges.
-
Rony949
őstag
válasz
Drenadar #387 üzenetére
A scav-ek gyakorlatilag egy semmirekellő, rohadt banditák. Meg ez egy olyan játék ahol mindenki mindenki ellen van. Hacsak nincs egy ismerősöd Teamspeak-en vagy Discord-on, teljesen magadra vagy utalva.
Egyedül tényleg nagyon nehéz és tényleg mindenre oda kell figyelni. A spawn pontoknál kifejezetten kellő figyelem kell, mert sokan letelepednek a környéken és az újdonsült spawn játékosokra vadásznak. (Amúgy ez undorító szokás és a játék semmivel se bünteti vagy balanszolja ezt. Ez fontos egyébként, mert számomra teljesen kiölte a játékélményt. Lehet mondani hogy valósághű, de ez még mindig egy videójáték és bizonyos balansznak lennie kéne, de a játék nem tartalmazza jelenleg.)
szerk.: Több hónapja játszottam utoljára, ráadásul társakkal és még így rohadt nehéz. Volt már hogy a társamat lőttem le véletlenül. 10 óra játék után alig tanultam valamit és folyton meghaltam. Nem tudom hogy valaha is újra elő fogom-e venni, de jelenleg nagyon nem nekem való ez a játék.
-
spank0309
tag
válasz
- = Zk = - #383 üzenetére
Én úgy mondanám hogy ez nem Pubg meg csgo, hanem egy teljesen real eddig még sosem látott lövölde. Mint az élet. Nem tudhatod soha hol vannak, mindig résen kell lenni, minden tízed másodpercben.
-
Rony949
őstag
válasz
- = Zk = - #384 üzenetére
Mert némelyik csak NPC, némelyik meg játékos, ugyanúgy ahogy te. Az NPC-k alapból nem bántanak.
-
- = Zk = -
félisten
ez a scav mod nagyon felb..z
van aki lelő, van aki elsétál mellettem.. WTF?! -
spank0309
tag
válasz
- = Zk = - #381 üzenetére
Szerintem a legnagyobb közösséget a discord csatornán találod.
discord alul:
http://www.escapefromtarkov.hu/ -
Dave567
addikt
válasz
- = Zk = - #379 üzenetére
Gratula!!
Nekem is ez a várt játékom már rég, meguntam a rohangálós lövöldözős játékokat.
De még félek előrendelni. -
- = Zk = -
félisten
nah, megvettem várva várt járékomat.
már az első video alapján tetszett, így csak vártam az alkalomra. igaz, ráértem volna még, de... sebaj. le kellett váltani a sok multira kihegyezett játékot valamire, ami nem ugyan az, mint a többi multisgrafika remek, igaz, én megspékeltem egy ReShade-del...
játékélménye hozza a jó öreg stalker feelinget. persze nem ugyan az, de... jó. tetszik. látok benne fantáziát saját részről. kiemelendő számomra, hogy van benne PvP, PvE és single only mód.
még rá kell jönnöm sok dologra, mert ez az inventory, gyaa...
szal, később RE -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már volt infó róla elnézést (ha meg ide is írt a fordító, akkor még nagyobb elnézést)
-
Rossonero89
tag
Köszönöm srácok a válaszokat!
Beszerzek még 8 gb ram-ot. A lagokkal én is találkozom nap mint nap, csak nekem olyan, mint ha valami pentium 1-essel játszanék sokszor, szinte szaggat a játék. A customson nagyon.
Ezt én is remélem, hogy mihamarabb orvosolják.
Plusz fegyvereket tényleg rakhatnának be, személyes kedvenceimet is nagyon várom, g36 illetve Dragunov. Remélem későbbiekben találkozhatunk ezekkel is. -
Ergo_Proxy
tag
válasz
Rossonero89 #367 üzenetére
A ramot tényleg eszi ez a játék, nem árt a 16, de giga lagok és fps dropok akkor is lesznek, sajnos szörnyű ilyen szempontból ez a játék. Volt, hogy a saját csapattársam lelőttem, mert én ott láttam ahol fél perccel azelőtt volt, és azt hittem enemy, de haltam már meg úgy, hogy egyszer csak minden lövéshang nélkül összeestem, gondolom lelőtték az egy perccel azelőtti énemet
vagy mikor rám fut a baltás gyerek úgy, hogy két méterenként felvillan akkora a lag kettőnk közt, vicc az egész ilyen szempontból. Ha tényleg open bétát akarnak csinálni, jó lenne már ezt rendbe rakni, mert ez így nagyon sokszor megy a játékélmény rovására, meg behozhatnának már néhány olcsóbb nem orosz fegyvert, mert AK van már elég a játékban, ha tényleg bevezetik, hogy a BEAR-esek jobban tudják majd kezelni az orosz fegyvereket, a USEC meg a nyugatiakat, az marha jó lesz, mert most a megemelt árú M4A1-en kívül szinte semmijük nincs ami normális fegyver, egy M4A1 meg annyiba kerül kb mint 4-5 AK-74.
-
spank0309
tag
válasz
Kevés a ram, plusz 8 még bele és minden jó lesz. Sokan mondták már ezt!
-
Szőrös
veterán
válasz
Nem a gépeddel van a gond, szimplán fos a szerver/nektód még. Nem is értem hogyan gondolják az open bétát amíg ezt meg nem oldják.
-
Rossonero89
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy miért van az, hogy a játék olykor-olykor borzasztóan laggol. Szinte szaggat.
A factoryn még nem is igazán tapasztalom, de például a customs pályán, sokszor olyan 10 fps-em van csak.
A gépigénynek simán megfelel a gépem.I5 3470 3,2 Ghz
Geforce gtx 970 4 Gb
8 Gb RAMMagas beállítások mellet játszom, de próbáltam már sakkozni a settingsben, de akárhogy állítgatom, mindíg ilyen sok fps dropom van.
Tudtok erre esetleg valami megoldást?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Szőrös
veterán
válasz
redingitell #365 üzenetére
Lehet azért mert éjszaka mész be, amikor kiválasztod a pályát akkor alatta nézd meg az időt is. Lehetőleg nappali időpontot válassz.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok! Kaptam kölcsön egy accot kipróbálásra. Nálam minden pálya éjszakai. A szemeim kocsányon....
Mindenkinél ez van, vagy csak egyszerúen elbxtam valamit? -
spank0309
tag
válasz
Rossonero89 #363 üzenetére
Van símaszk ugyan úgy, meg még jött jó pár extra ilyesmi, Pubg gyerek játék, ez inkább a felnőttek játéka... 3 hónapja folyamatosan csak ezzel a játékkal játszok, pubg nálam ment a süllyesztőbe 322 óra után.
-
Rossonero89
tag
Üdv srácok!
Pár napja sikerült nekem is beszereznem a játékot!
Azt kell mondjam, hogy eszméletlen jó játék. Brutál nehéz, de nagyon jó, és izgalmas.
Sokan pubg-hez hasonlítgatják, köze nincs a kettőnek egymáshoz! A pubdzsí ehhez képest bohóckodás.
Már csak azt remélem, hogy később még optimalizálnak rajta picit, és, hogy nem fog arra a sorsra jutni, hogy egy ideig frissítik, fejlesztik , aztán eltűnik a süllyesztőbe.És egy apró kérdés. A mostani patch-el, ami tegnap előtt jött ki, azzal kivették a símaszkot? Mert azóta nem találtam benne, csak usankát.
-
Rony949
őstag
válasz
Highground #359 üzenetére
Offline módban van lehetőség CSAK botok ellen menni, de ilyen természetesen nem tudsz kivinni lootokat. Találni találhatsz, de kivinni nem tudod őket.
-
Dave567
addikt
Na most olvastam év végén Open Béta...
Ne legyen lagos, meg teli bugos játék ennyit kérek.. -
Highground
aktív tag
Hülye kérdés: Mennyire van lehetőség a játékban sp-re? Már úgy értem, ha jól értesültem vannak botok/AI a játékban akik ellen lehet menni. Van olyan opció is, hogy only botok, vagy mindenképpen vegyes (ai+human) a dolog?
-
Szőrös
veterán
válasz
spank0309 #354 üzenetére
Szerintem meg nem az a lényeg, h spawn pontnál leszedjenek főleg úgy, hogy nem is tudsz semmit tennie ellene. Nekem párszor volt olyan, hogy betöltés után konkrétan már dőltem is el mert kapásból leszedetek.
Ez nem taktika meg nem helyes dizájn hanem szimpla bullshit.
Ha nem is 1 perc de 5-10 mp spawn védelem legalább kéne, ennyi idő alatt már el tudsz sprintelni vmi fedezékbe. Az is elég lenne, ha solo játékosokra vonatkozna most, hogy már egy helyen spawnolnak akik egy groupban vannak. Egyedül mégiscsak nehezebb. -
spank0309
tag
válasz
Ergo_Proxy #355 üzenetére
Majd ha open world lesz akkor más lesz a helyzet szerintem, de hol van az még
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
spank0309 #354 üzenetére
A spawn és eva pontok campelését azért nem nevezném taktikának, nagy agykapacitást nem igényel, hogy ezt valaki kitalálja. Viszont ha a játék nem kényszeríti bele a játékosokat, hogy az ne legyen opció addig csinálni fogják, ami egysíkúvá teheti a játékmenetet. Leginkább a spawn campelését lehetetleníteném el azok számára akik ezzel próbálkoznak.
-
spank0309
tag
válasz
Ergo_Proxy #353 üzenetére
Ebben nincs semmi meglepő... És hidd el mennek az emberek gyűjtögetni akár squadban is. Az hogy valaki levár az extractnál teljesen normális taktika, nincsenek szabályok, nincs semmi ami biztonságossá tenné tarkovot, ez a lényege bárhol lehetnek, minden sarokra bokorra oda kell figyelni. És a biztosításról annyit hogy nekem több m4-em is jött vissza, stb. Csak nem mindegy ki öl meg és hol. Nem hiába állnak össze az emberek mivel úgy könnyebb minden, ez a játék is azt javaslom keresd fel a discord csatornát és állj be valahova ha nem akarsz nagy lootokat veszteni, egyedül bemenni full gearben még a legjobb játékosoknak is felelőtlenség, mivel akár be is dobhat ellened egy 5 fős squadot.
-
Ergo_Proxy
tag
Amúgy a készítők nem tervezik valami spawn protekt bevezetését? Legalább egy percet kéne adni, már többször előfordult, hogy bemegyek a pályára és lerohan egy squad, hát köszönöm szépen, 21mp-ig volt egy fasza sinper puskám amit előtte szereztem. Az baj, hogy ebben a játékban amúgy senki nem megy lootot gyűjtögetni, ez a része felesleges a játékba konkrétan, az a nagy taktika, hogy ketten hárman összeállnak és becampelik az evakuációs meg spawn pontokat, elvégre minek mennének gyűjtögetni ha leszedhetik azokat akik kimennének a pályáról?!
Ez a biztosítás is vicc, az ég világon még semmit nem kaptam vissza. -
Dave567
addikt
válasz
Highground #351 üzenetére
Helyes!!
A server lagokon javítanak valamit?
Mert amit meséltek róla, az nem igazán jó.. -
Highground
aktív tag
-
Dave567
addikt
Aki rám csatlakozott ts-en, az majd legyen szíves írni privátban.
-
Ergo_Proxy
tag
Tegnap este vettem meg a játékot, hirtelen elhatározás volt, nekem tetszik, hogy nem a szokásos berúgom az ajtót és szitává lövök harminc embert játék, még azt a raidet is élveztem amikor egy lövést nem adtam le, csak azon izgultam, hogy melyik fal mögött fog rám várni valaki.
A trade rendszer könnyen érthető, hamar rá jöttem mindenre, minek után az első raidemre vittem magammal egy csomó cuccot mert azt se tudtam mit kell csinálni, aztán jól kifosztottak mikor lelőttekezután már gyors átnéztem, hogy mit is kéne csinálni.
Valahol előttem írták, hogy valahogy videókban sokkal szebbnek tűnik a játék, ezzel én is így vagyok, mondjuk nem néztem a beállításokat csak azt, hogy 1080p legyen, de nem egy BF1, sőt.
Szerintem jelenlegi formájában tényleg csak az vegye meg akinek nem számít az a "tízenpárezer" forint, mert véleményem szerint ez a játék most még nagyon nyers, így utólag én is sokkalom azt a pénzt amit elkérnek érte. -
Drenadar
veterán
De halott ez a topic...
-
spank0309
tag
Srácok, akinek kb. olyan gépe van mint nekem, (Aláírásban) az milyen grafikai beállításokkal játszik van amit ki szoktatok kapcsolni stb.? Előre is köszi a válaszokat.
-
M@trixfan
addikt
Stalker univerzum az már első gameplay óta látszik, hogy bukta ebben a játékban. Ahhoz sokkal több lélek, művészi koncepció kell mint egy ilyenhez. Jó történetet alkotni is egy más dimenzió. Én a gaming rossz irányba haladásának élem meg ezeket a játékokat, de már a WOW megjelenésénél fogtam a fejem. Ez van, ettől még az egyik legértelmesebb ilyen fajta online játék lehet. Legalább nem lesz olyan semmitmondó mint pl. egy Division.
-
Dave567
addikt
Azért örülök, hogy nem kapkodják el a srácok, látszik, hogy odafigyelnek, nem egy EA vagy Acti az is biztos.
-
Highground
aktív tag
Hát... olvasva a hozzászólásokat, szerintem jövőre ugyanitt ugyanekkor
Talán addigra lecseng a beta (closed alpha-t alapul véve) és "kiadásközeli" állapotba kerül a game. De addig nem érdemes 50 eur közeli összeget kifizetni érte az tuti. Én személy szerint köszönöm mindenkinek aki helyettem teszteli/tesztelte, és köszi a pozitív/negatív kritikákat.
Szerintem majd egy év múlva visszatérek rá.
-
spank0309
tag
Amiről te beszélsz hogy 5mp-ig késelted a palit az egy bug, minden player és scav beragad és néha megindul kb. egyetlen másodpercre, olyan mintha lefagyna a játék de te tudsz benne mászkálni. Én beleraktam már 15+ órát kb. de én minden nap megyek 1-2 órát amióta megvettem, vannak bugok igen. Én sem ajánlom amúgy senkinek hogy megvegye most csak akinek van rá pénze.
-
kraven54
aktív tag
Sajnos sokan elfelejtik amikor alfa,béta, ea "játékot"vesznek, hogy nem játékot vesznek, hanem azért fizetsz hogy tesztelhessed mindenki előtt, ideális esetben a bugokat reportold a deveknek. Régen fizetett teszterek voltak most te fizetsz hogy tesztelhessed. Ha ezzel valakinek problémája van meg kell várni a végleges megjelenést vagy az ingyenes kipróbálási lehetőséget.
Én megvettem, nem bántam kicsit több mint 3 órám van benne és többet éreztem jól magam mint amennyi szerver gondom volt... De ez az én élményem/véleményem
-
xXx--89
csendes tag
Most vettem meg a játékot, kb. 3 óra játék után írom ezt a hozzászólást. Én nem ajánlom, hogy megvegyék MOST a játékot, később lehet jobb lesz de most ne. Tudom hogy ott a kíváncsi vágy mint bennem is volt a hype és hogy fúú realisztikus meg így lehet modolni meg úgy. NEM. Ez így szép és jó, de mikor bemész a pályára és egy nagy csalódás. Eleve a grafikát egy kicsit szebbnek láttam videón keresztül de ez lényegtelen most, de olyan lagok vannak hát komolyan mondom az agyam eldobom, mesze nincs a realisztikusághoz ha ezt megoldják vagy nem biztos hogy lag vagy lehet ilyen a játék de amikor azért rá küldtem egy fél tárat a pisztolyal az ellenre és még ált tovább úgy hogy ő állt végig egy helyben úgy kb. 5m-re volt tőlem 100% találatokkal. Mondom "az faxa, lehet a server hibája" ugyan ez a map csak máskor. Faxit hátulról késeltem 5mp-ig!!!! folyamatosan abba hagytam mondom elé megyek már hogy most befagyott a server vagy mi van oda fordul azt lelő jaaaaa hát akkor any*d. Vagy ilyen lesz a játék végig ami rohadt nagy átverés vagy csinálnak vmit nagyon gyorsan, mert ez így játszhatatlan és kibaszás az emberekkel. Félek attól hogy szerintem semmilyen open world nem lesz benne vagy ha az is ne stalkeres stílusúra kell gondolni csak ez a mézes madzag. Legszívesebben visszakérném a pénzt. De most már megvettem úgyhogy ne legyen igazam. Kiváncsian várom mi lesz belőle. Ja és attól hogy faxán lehet modolni a fegyvert meg minden tökre értelmét veszti amikor egy survival a játékmenet végig. Leszarod hogy mivan a fegyveren csak legyen vmi. Szal szerintem rossz irányba megy a játékmenet. Stalkeresre kellet volna multi nélkül. Mert itt most a campelésen van a hangsúly. Csapatba nem próbáltam de láttam videót róla meg se tudták ismerni egymást és lőttek egymásra nem egyszer vmi megkülönböztető jel vagy vmi kellene.
-
Rony949
őstag
Én tegnap két Woods raid után kirageltem. Mindkettő esetében az volt hogy tőlem 10-20 méterre egy játékos mellé spawnoltam és persze hogy meghaltam 1 perc alatt.
-
spank0309
tag
válasz
spank0309 #330 üzenetére
Nagy köcsögök ezek az npc scavek azt se tudják hol vagyok de már úgy jönnek hogy rám van fordítva a fegyverük azt ahogy meglát páff vége. Customon mentem, bementem a bus stationre, lefeküdtem és láttam jön 2 scav felém és már úgy jöttem a buszhoz hogy én arrébb mentem kettőt de tudták hol vagyok, és már lőttek is.
-
Szőrös
veterán
válasz
spank0309 #328 üzenetére
"A játék még nem ad semmilyen adrenalin löketet, legalábbis ha egyedül tolod biztos nem"
Ez fura, nekem pont akkor izgalmas a játék amikor egyedül megyek, mivel akkor nincs kire támaszkodnom.
Mindenhová figyelni kell, a legkisebb zajra is kuporodok le meg ilyesmi.
Amikor csapatban megyünk be akkor sokkal nyugodtabb vagyok, főleg ha a többiek basznak el vmit mert lehet őket érte szapulni.
De amúgy tényleg jó játék lehet majd belőle, már ha a ruszki elvtársak nem cseszik el. -
spank0309
tag
No leírom én is a véleményem kb. egy hét után. Maga a játék atom lesz, viszont azoknak nem ajánlom akik más fps, lövöldével tolják Csgo, Pubg, azoknak ajánlom akik igazi fegyver b*zik. A játék még nem ad semmilyen adrenalin löketet, legalábbis ha egyedül tolod biztos nem, inkább csak fel fog dühíteni, hogy nem voltál elég figyelmes ismét...
Ez az a játék ahol hiába mész be Ak-val jön egy kis gyerek azt pisztollyal fejbe lő és ennyi volt. A grafika és az animáció már most brutális, amivel én találkoztam az az hogy nincs elég szerver ahogy már előttem is írták, ezen kívül néha előfordul olyan is hogy hiába lőttem fejbe az illetőt, nem halt meg valószínű a szerverek miatt van nem tudom. Sokszor van hogy pisztollyal 18 golyót eresztek valakibe míg meghal pedig nincs rajta semmilyen mellény, és biztos vagyok a találatokban. A játék megvételét még nem ajánlanám senkinek mert nem éri még meg, csak az vegye meg aki megteheti. Napi 1-2 órára tud csak lekötni egyedül.
-
Motoxxx
tag
-
Rony949
őstag
Most lett elegem. Egyedül ez így egy rakás szar. Esélytelen hogy túléld. Még ha lenne solo matchmaking, de nincsen bassza meg. A magányos farkasokat lazán összedobja csapatos emberkékkel. Ezzel mi a szart kezdjek?
Úgyhogy a lényeg hogy egy partner kerestetik, aki szívesen raidelni párban.
-
Rony949
őstag
SIKERÜLT az első raid-em!
Végül is csak 18 próbálkozás kellett hozzá.
Csak ennyit akartam Factory-ben, egyetlen lootot kihozni. Most már mehetek ki a szabadba, mondjuk Woods-ba. Azt talán jobban is fogom élvezni mint a szűk Factory-t. Ami a Factory pályát illeti, néha vissza fogok nézni, de már most megmondom hogy nem ez lesz a kedvenc pályám.
-
Highground
aktív tag
-
D4M13N
aktív tag
Amikor úgy érzed hogy van valaki ott, vagy épp mennél ki a safe pointhoz lőjj egyet és nyomd meg az y-t vagy amire a taunt(oroszul dumál valamit a karakter) ekkor az enemy is vissza fog válaszolni automatice. Na akkor tudod hol van. Már csak dönteni kell hogy levadászod vagy elmész máshová.
-
Rony949
őstag
Nyugtassatok meg hogy eleinte teljesen normális hogy még a lootot se tudom kimenekíteni (már tudom hol a kijárat). Állandóan meghalok. Legutóbb már a kijáratnál voltam, de az ajtó előtt kempelt valaki hasalva és kinyírt. Ez rohadt undorító egyébként. Ha a pálya többi részén öl meg kempelés közben, azt mondom oké, nem néztem szét eléggé. De a kijáratnál ne idegesítsenek már ezzel.
-
Rony949
őstag
Egyelőre bénázok. Legutóbbi menetem már 15 perces volt és vagy 3-4 embert is megöltem. Szereztem táskát, shotgun-t meg miegymást.....és meghaltam. Kerestem a kijáratot vagy nem tudom mit kell ilyenkor keresni/csinálni és meghaltam. Most így annak mi értelme hogy lootolok, meghalok és elveszítem az összes lootom?
Nagyon nem értem mit kell itt most csinálni.
-
Rony949
őstag
No kipróbáltam. Nem szaroztam, rögtön mentem egy éles menetet a Factory pályán. Egy embert le is lőttem, mentem volna lootolni, erre hátba lőnek. Oké, olyan 3 percig bírtam, nem is olyan rossz kezdés. Mentem volna egy következőt, de ajjajj, csak egy kés van nálam. Oké, próbáljunk meg lopakodni, 1 perc se telik el és lelőnek. Oké, ez így nem lesz jó, próbáljunk szerezni valami fegyvert. Látom hogy a stash fül alatt vannak cuccaim, de lőszer egyáltalán nincs. Próbáltam venni lőszert, de a trader-nél valamiért nem engedte.
Nagyon ki kell még ismernem ezt a gammát.
-
Rony949
őstag
Jajj, gyerekek. Nagyon gyenge vagyok. Előrendeltem ezt a szaros játékot. Soha nem vettem még Early Access játékot. Majd ha lenne ember akinek kéne egy partner, az sikítson.
-
dargelot
senior tag
Ha valaki ki akarja próbálni akkor kénytelen megvenni és alfa/bétában játszani vele, mert a tempó arra enged következtetni, hogy hosszú még az út a megjelenésig, s az üzletpolitika is a bétának kedvez. (fizess, hogy bekerülj)
-
D4M13N
aktív tag
válasz
#32256704 #308 üzenetére
Pont ezt mondtam haveroknak. Csak látni mennyi ember vette meg, illetve redditen meg a hivatalos fórumon mennyi ember akart játszani. Ebből lehetett volna következtetni hogy pl eu regióva ennyi szerver kell vagy us-be ennyi. A szerverlag a desync és A 605 error tényleg idegesítő, én ha éjszakás vagyok, reggel hatkor hazaérve viszont stabil mivel nem játszanak sokan, csak akkor meg én vagyok fáradt
-
törölt tag
válasz
spank0309 #307 üzenetére
A komolysaga nem rossz. Teljesen tetszik a melysege, csak szamomra nincs jelenleg ertelme, hogy jatszak vele. Nincs cel benne. Azt hittem izgalmas lesz lootolni, majd kimenekulni, de nem igy lett.
Az ellenfelektol tartani kell, nem esznelkuli rohangalas. Megkell tanulni az apro dolgokat, de nem latom azt, hogy mi ertelme annak, hogy tarkovba menjek.
Miert lootoljak, hogy aztan megint lootoljak es talan elveszitsem azt, amit lootoltam. Megjeleneskor ugyis wipe lesz a cuccokra (elmeletileg).
Azt hittem, hogy az izgalmi faktor majd nagy elmenyt fog adni, hogy tenyleg realisztikusabb a jatek, de sajnos nem igy lett.
Remelem amiket irt D4M13N (majd később a hideout, a karma rendszer és a questek) pozitivan fogjak valtoztatni a jatekot, de addig szamomra ennyi volt.
Ami viszont elfogadhatatlan jelenleg is, hogy a szerverek rengetegszer elerhetetlenek es fosok. Igen beta, de ez ezart elgondolkodtatott:
"Escape from Tarkov beta servers are currently working with overload due to a significant influx of users. We are already taking measures to increase the capacity of servers and their number, but this will take some time.
In connection with this we want to warn that in the near future there may be difficulties with entering the servers and a long waiting time for the game.
We apologize for the inconvenience. Thank you for your patience and understanding."
Nemar, hogy csak azutan kezdik el emelni a szerverek szamat, miutan raengedtek az osszes elorendelot. Latniuk kellett az elorendeloi szamokat. Aug 4-en mar reg megemelt szammal kellett volna mennie a szervereknek. Elegge sokba kerul a jatek, hogy ezt elvarhassuk egy betatol is.
Azzal megtudok baratkozni, hogy osszeomlik a jatek es sok hiba van, de hogy azert ne lehessen jatszani, mert nem inditottak eleg szervert...az nonszensz.
Bizom benne, hogy megjeleneskor pozitivan fogok csalodni a jatekban, mert maga az alap realisztikus otlet tetszik.
-
spank0309
tag
Azért mert egy ember leírta hogy neki nem tetszik attól még lehet jó, én ma vettem meg 20/20x meghaltam annyira nehéz pedig már pár évtizede tolom az fps-t. Ez a játék azoknak való akik a lehető legrealisztikusabban akarnak jásztani, és imádják a fegyvereket, nem pedig azoknak akik a pubg után valami komolyabbat akarnak mert ez már túl komoly.
-
Dave567
addikt
válasz
#32256704 #303 üzenetére
Ezért nem veszek semmit előre, inkább meg várom az értékeléseket.
Nem egy BF COD játék, itt azért csapat kell és taktikázás, nem megyünk és lövünk játék, ezt sokan elfelejtik.
majd ha ki jön a végleges, és teli lesz a játék emberekkel, nem mobokkal, akkor lesz durva.
Nem tudom az Infestationnal játszott-e valaki, de az pont ilyen volt, csak itt nem lesznek zombik, ez csak Multi. -
Highground
aktív tag
válasz
#32256704 #303 üzenetére
Ez nagyon hasznos infó, köszönöm! Mivel én kizárólag egyedül tolnám, és eddig is hezitáltam, úgyhogy akkor egyenlőre pihenőpályára megy. Valahogy pont ilyesmitől tartottam én is. Így hogy story mód nincs és csak a pure lootolás az egésznek az értelme, nem biztos hogy hosszú távon élvezhető lesz (legalábbis számomra). Ez számomra az a játék lenne, hogy néha-néha előveszem és megyek egy-két "kört". De ahhoz meg drága, és jelenleg elég félkész. Ráadásul én is attól paráztam, hogy az első pár óra "tátott szájjal menés" után elkezd unalmassá válni a dolog. A valószínűsíthetően a későbbiekben bandákba verődésről és a camperekről akik majd sunyi módon mindent a lootért alapon, hurkapálcás céllövöldét csinálnak a mapokból, már nem is beszélve
Sajnos a community a másik félelmem.
-
D4M13N
aktív tag
válasz
#32256704 #303 üzenetére
Nem akarom bántani Paplovagot de az ő Tarkov streamje rettenetes volt.
Amcsik közül,de akár a Facebook-on lévő magyar csapat streamjei mutatják meg igazából mi is az EFT.
Sokan csalódtak ettől függetlenül,mert nem az a pörgős és változatos játékmenet van benne,de majd később a hideout, a karma rendszer és a questek mind mind fel fogják dobni a játékot. Akkor lesz érdemes visszanézni.A closed beta alatt összeszedett cuccok eleve törlődnek majd.Ettől függetlenül nekem személy szerint nagyon tetszik már most is. Naponta jó pár órára leülök elé,egyedül vagy akár barátokkal is.Ha egyszer open world lesz akkor meg nem lesz vetélytársa a piacon,csak legyen jó üzleti modelljük amiből hosszabb időre fenn tudják tartani a kontentgyártást (Új fegyverek, mapok stb.)
-
törölt tag
Jatszottam parat. Egy 2 oras (paplovag) stream alapjan ereztem ugy, hogy ez a jatek kell nekem. Jelenleg teljesen megbantam a vetelt. Akkor is bannam, ha csak egyet vettem volna, de igy duplan megvan a negativ erzes.
Nincs meg a hangulata szamomra. A jatek osszetett, de jelenleg nem latom ertelmet annak, hogy elinditsam.
Elore tudtam, hogy arrol szol a jatek, hogy lootolok, majd ki kell jutnom az adott teruletrol. Azt hittem, hogy ez szorakoztatni fog, de nincs igy.Bizom benne, hogy a kesobbiekben ez valtozik, illetve egy minimalis szorakozast kihozok majd belole coopban, mert ugy minden jatek szorakoztato.
-
D4M13N
aktív tag
a facebook oldalod,egész pontosan a csoportba írtam.Mi ketten toljuk,bár én sokat olvastam meg streamet néztem de semmit se segít.Arma2-3 tapasztalat van doszt,meg survival játékokból is mindet kipróbáltam.De basszus andrenalin löket hegyek.Viszont ketten kb nagyon nehéz.egy full group már hatásos lenne.Lassan felmegyünk a discordra is,hátha beférünk egy bandába.
Ja és nincs csúcs gépem de streameltem is, meg felvettem és stabil 60 fps megvan medium-high beállításon.
-
törölt tag
válasz
Highground #298 üzenetére
Egyet tudtam menni, mert meghaltak a szerverek.
Aki amd-s vga-val rendelkezik, annak felkell csapni a legfrisebb drivert, kulonben szetcrashel maptoltesnel a jatek.Azalatt az egy meccs alatt teljesen jol futott a jatek, erzesre megvolt a 60 frem.
Amint lesz erdemi meselnivalo, leirom majd
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR