Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel.
tag
válasz
LoyalGuard #1998 üzenetére
Hát akkor lehet "használtan" veszek majd valahol, csak félek átvernek
Köszi a választ.
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Megéri-e megvenni a játékot (Standard Edition) véleményetek szerint? És kb. lehet bármiféle értelmes fps-re számítani i7-8700k/GTX 1060/16GB RAM esetén?
Köszi.
-
LoyalGuard
tag
válasz
Ezekiel. #1997 üzenetére
Probaltam en is mindenhogyan a karacsonyi learazasnal, de sajnos a revolut katyaval valo fizetes talan a legjobb. (UK adot szamit fel)
Bar a font draga, de ado az kevesebb mint itthon.
Sajnos hiaba hasznalsz VPN-t, amint beirod a kartyadat, a kibocsato osrzag adatait veszi alapul.
Igy hiaba akartam en Svajcikent vasarolni, a magyar OTP kartyam miatt egybol minden visszaugrott a hazai cuccokra.Nagyjabol 1-2 orat szoszoltem igy vele, persze szived joga probalkozni
-
nejad
aktív tag
Most volt karácsonykor valszeg húsvét körül lesz legközelebb, a vpn asszem már nem járható út ha jól rémlik vagy voltak vele gondok, talán más jobban tudja.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok :)
Nagy általánosságban mikor szokott időszakos akció lenni a játékra? 4-en tervezzük megvenni, és jó lenne kedvező időben beleugrani a dolgokba
-
nejad
aktív tag
válasz
LoyalGuard #1991 üzenetére
A küldiket pmc-vel tudod csak csinálni. Az eleje nagy szívás vagy elfogadod vagy keress inkább mást mert csak feleslegesen idegesíted vele magad. Jó lőszer legyen mindig a fegyóban még ha alap fegyver is arra ne sajnáld a lóvét. Pl: az elején ott az mp5 olcsó fegyó hozzá AP 63-as lőszer. Ja és ne féljetek a harctól mert ha kerülitek nem fejlődtök. Nemrég kezdődött ez a szezon, sok a kis szintű meg az új játékos a droppos hájp miatt, szal van kit leaprítani.
-
LoyalGuard
tag
Hat azert ez nem egy COD
ott adja magat minden.
Itt azert boven van mit tanulni.
Igy 30-40 jatek utan erezzuk ezt a "guide" dolgot.
A wikipedia hasznos es a baratunk, de mint ahogy az elet legtobb teruleten, a field experience sokszor tobbet er mint a tankonyv.
A masik hogy oke, bemegyunk Scav-el, de ha 1-2 perc utan arcbalonek az nem nagy fun.
Se loot, se penz es meg varhatunk is sokaig.
A missionoket meg nem nagyon ertem hogyan szamolja, megoltam mar eleg sok masik scav-et, megsem szamolja.
#1990 Sanyaaa26
Na ez az, hogy volt ahol a customs volt az idealis kezdo
Shoreline-on szerintem meg nem is voltunk...
Koszonom a tippeket! -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
LoyalGuard #1988 üzenetére
Customs kezdésnek elég gyilkos pálya, ott van shoreline, aránylag nagy bejárható van loot bőven frekventált helyeket el tudjátok kerülni ha akarjátok.
-
nejad
aktív tag
válasz
LoyalGuard #1986 üzenetére
Tutorial multiban?
Scav-ezetek amikor csak lehet az ingyen pénz, meg megismeritek a pályát, meg csináljátok a küldiket. [link] Itt mindent megtaláltok a játékról.
-
LoyalGuard
tag
válasz
Rellind #1987 üzenetére
Szia!
Igen, nekem tableten van mellettem a terkep mindig, nagyjabol mar kiigazodunk rajta
Bejaras is megvolt, de akcio kozben azert masabb kicsit.
Ez az ami neknuk is hianyzik, hogy legyen mellettunk egy guide. Nem mondom hogy lehetetlen kuldetes nelkule, de sokat segit az tuti. -
Rellind
senior tag
válasz
LoyalGuard #1986 üzenetére
Szia. Én is rookie (41) vagyok, én egyelőre csak customs mapon játszom. Ami a lényeg, legyen egy térképed kinyomtatva vagy tableten. Érdemes gear nélkül bejárni a helyeket vagy offline-ba és akkor nincs gáz
Én egy tapasztalt barátommal játszom, ő fejből tudja már a kijáratokat plusz neki már jobb cuccai vannak és hoz be ezt azt
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Egyik haverral megvettuk a jatekot par hete, tudtuk mire vallalkozunk es tetszik is az egesz.
Amire viszont nem szamoltunk, hogy iszonyat kicsi esetben jutunk ki (elve).
Neztunk mar par tutorialt, de nincsenek egybehangzo velemenyek es valahogyan nem olyan helyzetekbe kerulunk mint a leirasokban. (Sokszor osszefutunk full geares playerekkel, a kis sima pisztolyainkkal...)
Interchange es customs amin mentunk eddig a legtobbet.
A kerdesem az lenne, hogy ki mit ajanl kezdesnek, milyen tutorialra eskuszik?
Esetleg valaki tapasztaltabb nem akarna teamben jatszani es kozben kicsit oktatni?
Mindketten 30 korul vagyunk, dolgozunk, szoval leginkabb estenkent tudunk jatszani.
Elore is koszi! -
ratJAM
csendes újonc
Hali, aki esetleg szeretné elkezdeni a játékot, vagy ajándékba adná valakinek, 11.500,- ért van egy Standard Tarkovom, előre adom, utána jöhetnek az anyagiak. (0 perces, hivatalos EFT oldalon lett vásárolva, van róla nyugta)
-
Ezekiel.
tag
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
SidCorky
őstag
válasz
Ezekiel. #1971 üzenetére
Én is hónapokig halogattam a vásárlást, viszont úgy voltam vele, hogy a fusi oldalakon sem sokkal olcsóbb, sajnálnám elbukni, inkább nem veszek meg más játékot, vagy várok még egy hónapot és megveszem teljes áron, de én nem akarok izgulni, hogy mikor nem tudok majd belépni. Év végén aztán le is akciózták, kb az áfa mértékével lett olcsóbb, így teljesen megérte és biztos forrás.
Inkább várj egy akciót és vedd a fejlesztőktől, vagy szánd rá a teljes árat.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Egyetértek, ráadásul a Tarkov-ban már már túlzás így is az azonosítás mánia.
-
zola09
aktív tag
válasz
Ezekiel. #1973 üzenetére
Ne haragudj, hogy belebeszelek, de azt a megbizhatobb jelzot azert a jovobeli vasarlasaidra igencsak atgondolnam. Nagyon mas valasz nem lesz, ezeken az oldalakon nagyon nagy reszt szurke kulcsok vannak, es barmikor tilthatjak oket. Nem csak tarkovnal, barminel. Addig jar a korso a kutra, ugye.
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok!
Hogyha egy külsős oldalról veszem meg a játékot kaphatok kitiltást? (eredeti oldalon még a 35euró mellé rádob +~10eu-t..)
-
vaakuum
addikt
Lenne egy technikai kérdésem!
Ha Tarkovban a FOV értéke mondjuk a legkisebbre van véve, akkor mi a különbség a fullhd és az uhd kép között? Az uhd így is nagyobb látható képtartományt mutat ugyan azzal a FOV értékkel, vagy pontosan ugyan azt mutatja, mint a fullhd, csak részletesebben, sokkal több pixelen? -
Imilenni
addikt
8GB Rammal nyomtam igen, tényleg esélytelen volt.
Az 1060 is elég kevéske volt hozzá.
6k XP és megvan a 10-es szint..sokkal gyorsabban sikerült mint előző wipe alatt (amikor el sem értem)..
El is felejtettem, mennyire szívás volt piac nélkül játszani -
Mike Farrel
tag
Ezzel a ram mennyiséggel bajban leszel.
Előző konfigom az i5-4570, gtx 1070 és 8gb ram volt. A játék úgy nézett ki, hogy mentem két kört ott bedobott a többiekkel úgy ahogy kellett, utána a harmadik körtől kb 2 perc vagy még több csúszással dobott be a játék a többiekhez képest (mindenki más 16 giga rammal nyomja). Ilyenkor mindig gépresi és lehetett élvezni megint 2-3 körre a játékot. Ezt elégeltem meg és vettem Ryzen 5-3600-at mellé meg 32 giga ramot, videókártya maradt. Így teljesen jól fut a game, mindenhol én vagyok az első a többiekhez képest és most én várok rájuk( többiek konfigja ryzen 5-2600x meg 16 giga ram, vidikari változó 1080ti-tól 2080-ig). A 13-14 giga ramot fixen megeszi a játék, ami nálam a legdurvább ram használata volt, az 24 giga volt de az egyszer fordult elő és máig nem tudjuk mitől Interchangen. -
vaakuum
addikt
Lehet tudni, mi volt ez a mai gyorsfix?
-
spank0309
tag
Én is csak azt tudom alátámasztani hogy a játék olyan 12-13 GB Ramot eszik.
-
heihachi
addikt
válasz
Ezekiel. #1954 üzenetére
Nálam rendszeresen 12 giga ramig megy fel a memória használat, a 6 gigás videókártya is fullon van általában, és a stabil 60 fps-hez bizony vissza kell venni egy 1660ti és i7 6c/12t társaságában 1080p-ben nem kevés beálltást. Nyilván lehet végtelenségig csökkenteni a grafot, de azért komoly igényei vannak a játéknak.
-
spank0309
tag
Az újévei csomag kivehető az oldalról srácok, hex AK, éjjellátó egy karton BP meg a Ammocase meg tudom is én még mi volt...
-
Ezekiel.
tag
Nagyon gondolkozok a játékon, csak nem vagyok benne biztos, hogy futna-e játszhatóan a gépemen, a játék viszont nagyon drága és végül kiderül, hogy nem is fut élvezhetően akkor jól megszívom..
I3 6100, GTX 1060 3GB, 8GB RAM szerintetek futna élvezhetően? (full hd-ban)
-
-
Hauptmann
veterán
Ez az első olyan wipe-om, ahol újra kell tanulni a cuccokat a raktárban.
Mentem pár kört, siralmas, csak úgy repkednek a gyanús fejesek. Lehet, pár napig hagyni kéne az egészet, míg lemegy az őrület.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Tyler Durden #1942 üzenetére
Ja, feltűnt, hogy vasn benzin a csomagban, eddig az nem volt.
-
-
vaakuum
addikt
Lerakott office mapon egy player scavvel szemben... éltem 1.3 másodpercet.
-
Imilenni
addikt
Jó volt ez a wipe iS.
Első kör, Customs.
Spawn a régi benzinkútnál, mire elértem a hídhoz, már kaptam a fejest SVD-vel
Második kör, SCAV.
3 full geares csávó campelt a 12. percben (customs) Dormsban.
Rohadtul sajnálom a játékot, de 2-3 wipeal ezelött kezdtem, akkor nem volt ennyi camper.
Valahogy jobb volt az egész játék. -
-
vaakuum
addikt
Azt jól látom, hogy a korábbiakban használt lehívható bónusz csomagok eltűntek? Ha jól rémlik, abban volt scav láda meg orvosi láda is...
Nincsenek makarovok sem, csak 9 milis pisztolyok... teljesen más az induló inventory tartalma...
-
vaakuum
addikt
Nálam elindult, karaktert kreálok. Persze a választható hangokat nem lehet meghallgatni
Viszont lvl1 tradereknél nem kell mindent examinolni, ez legalább 1000 kattintást megspórol. -
vaakuum
addikt
válasz
Tyler Durden #1936 üzenetére
Én lehet most majd azt csinálom, hogy max 2-3 kört tudok úgyis menni egyszerre, tehát tolok egy scavet, utána egy offlinet a starter cuccokkal csak hogy szokjam milyen a gagyi pmc-vel a nulla recoil kontroll, majd ismét egy scavet. Lehet nem is fogok pmc-vel játszani, mert a skillek úgyis használhatatlanok, a scavet meg nem sajnálom, rusholok vele, mintha nem lenne holnap. A bázissal meg a küldikkel szívjon az, akinek két anyja van...
-
válasz
zserrbo #1934 üzenetére
Ebben a játékban pont, hogy a pénz nem gond. Én azt mondom a komfortos játékhoz kell ~20 milla, utána gyakorlatilag már túléled a swingeket, mikor egy este 6-7x zsákban jössz ki. Illetve a másik, ha meghagyják mondjuk a maxos bázisodat, akkor szerinted mennyit számít, hogy nullázzák a pénzedet? Seperc alatt visszaszeded..
Bétából nemtudom, hogy valaha ki fog e lépni ez a játék, de mind1 is, megvan egy stabil mag aki ezt tolja, mert egyedülálló a maga nemében. Szerintem ne fogd fel ennyire tragikusan, nem kell ráfeszülni, annyit gamelj vele, amennyi jólesik. Ha csak 1 raidre van időd, akkor annyit, ha erölteted, akkor csak ki fogsz égni (:vaakuum: skilleket sajna nem lehet normál játékidővel elérni ez ténykérdés. Haveromnál láttam aki ebben a wipe-ban maxolta az endu/str kombót, hogy iszonyatosan durva a maxos str, kb nem tudsz overweight lenni, illetve jóval kevesebb kg vagy azonos gearrel /asszem pl a chest armor súlyát nem számolja bele maxos str-nél/
Amit mondasz abban van ráció, de mivel jópár ember van, aki baromisok időt rak bele, így szerintem ez a közeljövőben nem fog változni.. Én spec ki is hagyom a mostani season-t, utóbbi 2-t letoltam, most egy időre elég volt, vmi lightosabbra vágyom (: -
vaakuum
addikt
válasz
zserrbo #1934 üzenetére
A skilleket nagyon nem kellene leresetelni, így is ezer büntetést raktak már a fejlesztésére. Miért kell fullos skillekhez maxlvl + 20000 óra játék? Lőjék be úgy, hogy a lvl 30-nál már kb. minden 50%-os lehessen, lvl 40-nél már kb. minden 75 százalék, 50-nél meg lehessenek már kb. fullosak a skillek is.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1933 üzenetére
És mi akadályozza meg a fejlesztőket, hogy elvegyék a pénzt, de a többi dolgot meghagyják? Csak a szándék. Persze gondolva a kiskapura hogy előtte nem vesz mindenki valamit belőle, de remélem érthető voltam. Az egy dolog, hogy a market újrabalanszolása céljából visszaesik mindenki vagyona de a teljes reset teljesen elvette a kedvemet az egésztől, amíg ez nem fog változni játsszon aki akar.
update: ezt a hozzászólást emelném ki a Tarkov oldaláról: [link]
Tehát valaki azt írta miután kilép a bétából a játék valami nyitott világba (mint a gta gondolom) tud belépni a játékos és végig tolni a story-t. Lesz 2 PMC 1 örökre, 1-et meg sújt a szezonális wipe. Erre válaszul írja, hogy ez a "Diablo" model. Nem játszottam a Diabloval így nem tudom. Kíváncsi leszek rá mikor jön el, mert elég stabilnak érzem a játékot már, sok más játékhoz képest. De a béta remek kifogás mindenre.Kellemes ünnepeket!
-
válasz
zserrbo #1932 üzenetére
EOD van neki, mint a legtöbb régi játékosnak. A pouch méret sem probléma, kicsit belejössz, akkor kb úgy kezdesz, hogy a Prapor punisher quest line-t végigtolod /nem egy nagy történet/ és máris ott egy Y konténer, ami 4x2-es. Eleinte sok minden nehéznek tűnik, de a befektetett idővel egyenesen arányosan egyre könnyebb lesz a haladás.
Amúgy gondolj bele, ha nem lenne wipe, akkor egy idő után mindenki többszáz millió rubelen ülne, mindenki maxos cuccokban rohangálna stb.. Fogd fel úgy, hogy mint sok más lövöldében seasonok vannak, tart ameddig tart, ki kell élvezni. Még vmi, ha kevesebb időd van, amit bele tudsz tolni a játékba az se feltétlen baj, vannak budget weaponok, amivel simán el tudsz rakni fullos playereket is, szal kitartás és élvezd a gamét (:Kellemes Karácsonyi ünnepeket a topiklakóknak
-
zserrbo
aktív tag
válasz
spank0309 #1930 üzenetére
Te melyik verzióját vetted meg? A pouch-ra gondolok, hogy mekkora nálad? Mert az Alpha az elég kicsi, a 6 hely kell. És azt viszont nem tudod küldetések nélkül megkapni. Aztán ott vannak a karakter skilljei, akinek több ideje van annak jobban fog fejlődni nyilván.
És a Stash vagy a ládák? Nem azért farmolom össze hogy pár hónap után kezdjem totál a legelejéről bocs. -
Hauptmann
veterán
válasz
spank0309 #1930 üzenetére
Mondjuk, ebben igazad van, a 10-es szint elérése nem kihívás. Armor meg csak scav-ek ellen jó (néha ellenük sem). A fejeseket meg nem vágom, futás közben, 200 méterröl. 10 esetből mondjuk 2 pró (tőlük nem sajnálom), 2-nek kipörgött a 3 cseresznye, és beadta (ezzel sincs baj). A maradék 6 meg csaló.
-
spank0309
tag
Nem értem mit sírtok, 4 éve játszok megéltem vagy 10 wipe-ot. Nekem sincs időm játszani, de leszarom, bármikor bármennyi pénzt lehet csinálni a játékban és ennyi az egész. Itt nincs vége a játéknak... Mi a szopás a wipe-ban? Ki mondta hogy végig kell csinálni a küldetéseket? Minden elérhető a marketen... Lehet küldetések nélkül is játszani. Lehet Gear nélkül is játszani egy szál pisztolyban. Nem az a kihívás hogy elérd a 60-as szintet, vagy hogy kivigyél minden küldetést, az hogy továbbra is szeresd ezt a játékot, mert akárhogy is nézzük nincs hasonló sem. Bár őszintén régen ez is jobb volt... valamikor a 0.4 környékén, Mindjárt alpha után. Volt akm meg m4 meg sv, mindhez 3 féle lőszer és kész, volt gunfight, most csak a headek hullanak, nincs értelme se sisaknak, se armornak, sosem vettem mostanában azt sem, se drága lőszert. Legyen Wipe.... Mindig is lesz. Béke.
-
Hauptmann
veterán
válasz
zserrbo #1928 üzenetére
Pontosan, nekem nincs sok időm játszani, így baromi lassan lehet haladni. Most, ebben a szakaszban nagy nehezen elértem a 35-ös szintre, küldetéseztem is. De most akkor lehet az egészet elölről kezdeni, ugyanazokon a küldetéseken végigkínlódni. Na, ez utóbbihoz már nincs kedvem.
Persze, a prók, meg a kevésbé pró nolifer-ek elérik hamar ugyanazt, de akinek nincs ideje sokat játszani, annak szopás a wipe. Én pl. azt csinálnám, hogy mondjuk minden wipe-kor a 40-es szinttől törlés, minden második wipe-kor 40 alatt is. Talán ez lenne a korrekt azokkal szemben, akik nehezebben érik el a magasabb szinteket.
-
zserrbo
aktív tag
https://forum.escapefromtarkov.com/topic/143015-patch-0129-patchnotes/
Nekem ez volt az első wipe ami fájt. Az előző kb pár hetesen ért, de tökre értelmetlennek tartom az elejéről kezdeni mindent. Legalább a case-ek és az aktuális stash méret ne reset-elődne. Így nem lesz kedvem játszani vele, pedig jó játék lenne.
Ráadásul 1 nappal előtte szólni...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szeszkazán #1924 üzenetére
Remek, akkor a küldetések megbaszhatják magukat. én biztos nem állok neki sokadjára ugyanazokat megcsinálni, baromi unalmas.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szeszkazán #1922 üzenetére
Bebaszna.
-
Szeszkazán
senior tag
holnap wipe
-
vaakuum
addikt
-
Szeszkazán
senior tag
-
Hauptmann
veterán
Az előbb, 31-es USEC, konkrétan 1 szál faszban, nem volt nála semmi, kés sem. Mire gondolt?
-
vaakuum
addikt
Remélem nem a vizsgaidőszakban resetelnek
...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szeszkazán #1914 üzenetére
Nem halott, csak most nincs mit megbeszélni, ha nem merül fel konkrét kérdés.
-
tankraid
aktív tag
ennyire halott ez a fórum?
-
vaakuum
addikt
Nem tudom mi volt ez a frissítés, de 32 fps-re esett le offline-ban is a frissítés, ami korábban simán megvolt 60. Ennyire nyomatni akarják az újabb vga-kat?
-
Rony949
őstag
Holnap 10 órakor jön az update.
-
tankraid
aktív tag
majd hétvégén amikor amúgy is 2x annyi ember játszik, hogy leégjenek a szerverek vagy olyan desync legyen hogy én 6 fejlővéssel nem szedem ki a srácot ő meg finoman kényelmesen rideg egykedvüséggel beolajozza magát megordul és fejbe *a**sz egy lővéssel.....
de azért szeretem nyugi. -
RazoR
veterán
Szerda van...hol a 12.8?
...soonTM -
- Standard Edition - 25% discount
- Left Behind Edition - 25% discount
- Prepare for Escape Edition - 25% discount
- Edge of Darkness Limited Edition - 25% discountStart of discounts: 15/10/2020 at 00:01 MSK.
End of discounts: 16/10/2020 at 23:59 MSK. -
Rony949
őstag
12.8-as update várhatóan jövőhét szerdán jön...vagy korábban. (ezt konkrétan így írták le Twitteren)
-
Rony949
őstag
Mit szóltok a 12.8 patchnotes-hoz? [link]
Végre jön az iránytű. Az 'U' betű lenyomásával lehet előhozni és nem lehet majd kilootolni mástól, szóval nem kell attól parázni hogy valaki elvenné tőlünk.
Jön a Heavy Bleeding effect, amit speciális itemekkel lehet csak meggyógyítani. Most ezt nem teljesen értem mit takar, lehet hogy csak a Sawela vagy az IFAK a jó, de lehet az is, hogy el kell használni rá egy CMS-t, nem tudom. Illetve fontos információ még, hogy a Heavy Bleeding-től vérnyomokat hagysz magad után.
'Z' gomb dupla lenyomással egyből ledobod a táskát a földre.
A lobbiban mostantól látni fogjuk a társaink karaktereit, a neveivel együtt.
A raid utáni kill list-en írva lesz a lövési távolság is.
Mikor kilépnél a játékból, kapni fogsz egy figyelmeztetést, hogy a generátor még megy.
Ctrl+R=Lőszer kivétele a fegyvercsőből
Alt+R=Lőszer betöltése a fegyvercsőbeTherapist gyógyítás ingyenes az első 5 szinten.
A héten 100% nem jön az update.
-
-
Rony949
őstag
válasz
Tyler Durden #1900 üzenetére
True.
Nekem ha választanom kell headset és sisak között, szinte mindig a headset mellett döntök. A játék nagyon fontos része a hang és a hallás. Jóval többet ér mint a védelem.
Altyn-t például még soha nem hordtam. Képtelen lennék úgy játszani, hogy közben semmit se hallok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- BMW topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával