-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska #9792 üzenetére
Bevallom még én sem próbálkoztam gifteléssel, de emlékeztem hogy láttam valami leírást erről a customer service résznél mikor kerestem valamit. De akkor nem értem minek van róla leírás, ha még sincs lehetőség ajándékozásra. Még szerencse hogy nem sűrűn kell vásárolnom az originről és remélem hogy így lesz ez a jövőben is (bár a ME3-nál nem nagyon lesz más lehetőség
).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest