-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Max payne3 10euro, egyre jobb árak vannak. Tényleg ideje lesz bemenni az otp-hez és valami értelmes bankártyát kérnem, maestro-n hiába van 3 jegyű kód próbáltam semmit se csinál. Vagy gyűjtsuk a kreditet móka megy mint eddig is
Death rally nem az én világom, nem vagyok sorgyűjtő[ Szerkesztve ]
-
-
El most valami gmg-s kupon?
Death rally 75% 2.24euro, elvileg van valahol kupon, de nem talalok, gyengusz mobillal eleg nehez ott navigalni. Steames.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
po1son
addikt
válasz maross #21384 üzenetére
107 rubel most a RAGE, ami dollárra átváltva körülbelül 3.2 dollár vagyis 700 Ft körül van.
Vagyis 5 dollárnál többet nem érdemes adni érte..
Summer Sale-en számtalan orosz trader volt, aki úgy hirdette magát, hogy russian steam prices + 1 dollar....
De ahogy nézem most szinte egyáltalán nincs. Steam egy kis pihenőre küldte őket...
Ugye itt elég nagy pénzekről van szó... Beszéltem egy orosz trader gyerekkel, aki mesélte, hogy volt olyan napja summer salen, hogy 1000 dollárt hozott neki ez a biznisz.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
steamtrade-re fel lehet tenni [h] money [w] game hirdetest, vagy csak jatekcserek jatszanak?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
dokken
tag
Gamersgate Thanksgiving Sale
-
djculture
félisten
válasz SenorGrande #21381 üzenetére
Szerintem meg nem mert az külön kulcs, a dobozosba is 3 steam kulcs van. Egy kulcs maga a rage alapjáték, 1 kulcs az anarchy /boxer, duplacsövű ,homokfutó, páncél) és 1 kulcs a sewer küldetés.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
http://jateknaplo.blog.hu
-
djculture
félisten
válasz SenorGrande #21375 üzenetére
Új hitman kemény, kicsit lemegy az ára best buy lesz számomra.
-
-
-
csaba951
veterán
Nem jobb, hanem más. DI-ben szinte csak kézifegyverekkel harcolsz. Egyedül is jó, de haverokkal kifejezetten nagyon jó! DI-ben egy egész hosszú történetet (jó forgatókönyvvel!) játszotok végig közösen. L4D 2-ben meg mindig csak egy adott pályán mentek keresztül. (Na jó, ott is van kampány, de ez sehol sincs a DI-hez képest!).
(#21381) SenorGrande
Igen. A Steam Store (gift) változat tartalmazza a Rage Sewers DLC-t is. Mind a sima, mind a Prima Guide-os változat. Az Anarchy Edition Authority Pack DLC-jét viszont nem tartalmazzák. Bár fogalmam sincs mi is lehet az, de egyelőre nem is hiányzik. Egyébként ezt külön nem lehet megvásárolni Steam-en.Dead Island-hez végre külön is megvásárolható a Ripper Mod. Nem minthat nagyon hiányzott volna, de így legalább nekem is megvan minden ami a GOTY-ban van. (A DLC-ket már megjelenés után megvettem.)
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Keksz03 #21373 üzenetére
Szerk:
Hopsz, valami zavar támadt a zerőben, ezt nem neked címeztem!(#21374) djculture:
Azt írják több helyen, hogy a Steam-es Rage tartalmazza a Wasteland Sewer Missions DLC-t.(#21377) sith7:
Számomra igen, de teljesen más kategória!
Megvettem a L4D2-t anno, de nincs benne 2 óra játékidőm. Nem szeretem.
DI egy open world jellegű rpg, XP-vel, képességpontokkal, karakterfejlődéssel, fegyverbarkácsolással, stb. Itt inkább a közelharcon van a hangsúly, nem a lőfegyvereken.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
po1son
addikt
válasz djculture #21374 üzenetére
Nem tudom. Lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy nem. Én nem találtam arról információt, hogy ez vmi más verzó lenne-e...
blue- Ne magát a játékot keresed, hanem egy orosz hardcore tradert, aki csak 1 vagy 2 dolláros haszonnal dolgozik. Általában elég könnyű észre venni őket, mert több száz +repjük van.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
sith7
félisten
-
SenorGrande
senior tag
válasz Keksz03 #21373 üzenetére
Abszolút megér annyit, remek co-op játék, és rengeteg mod van hozzá a neten. Első végigjátszásra olyan ~35 óra játékidőm volt benne.
Ezeket úgy írom, hogy sosem voltam oda a zombis játékokért, de ez nagyon magával ragadott. Annyira, hogy a folytatást is meg fogom venni.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
djculture
félisten
válasz po1son #21371 üzenetére
The Wasteland Sewer Missions úgy sincs benne gondolom ami gyakorlatilag kivan vágva a játékból anélkül nyak nélküli kacsa a játék Megvenni meg külön nem lehet.
Keksz03 sima dead island dobozosba 1450 tescoba meg ezer helyen. Na abból a dlc-k semmit se érnek. Egyik ad 1 óra single playert másik aránás hülyeség. Maga az alap game nagyon kafa amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
Dead Island-et próbálta vki? megéri a GOTY Edition 6.75 euroért? haverommal ketten tolnánk...
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
danih
veterán
válasz SenorGrande #21367 üzenetére
Lehet, érdekes cikk lehetne belőle!
(#21371) po1son: szerintem keversz valakivel.
(#21373) Keksz03: simán, ha van kivel, hatalmas fun. De még egyedül is jó.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Igen és másrészt még úgyis védekeznek, hogy a hardcore tradereknek megszüntetik jó pár hónapra a trade lehetőségét....Azt hiszem danih is járt így...
Egyébként ne írjatok RAGE-el kapcsolatban nekem.
Akinek kell az 5 perc alatt tud szerezni steamtrade-en 4 dollárért.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
SenorGrande
senior tag
válasz #57919488 #21364 üzenetére
Kattints ide!
(#21366) csaba951:
Szerk:
4 másodperc?! Nemvót' szép!Te, vagy danih, (vagy együtt) nem tervezitek, hogy írtok egy szösszenetet logout-ra a cdr-ről, azt olvasó szoftver(ek)ről, stb? Hiánypótló cikk lenne.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz #57919488 #21364 üzenetére
magyar steam store
és persze nem szükséges törölni a cookie-kat![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cskamacska #21360 üzenetére
Na most aztán már semmit sem euroban látok , hogy lehet vissza állítani?
szerk:
Dungeon Defenders: ehhez van valami ajánlott DLC vagy csak a sima éri meg 2,99 euroért?(#21365) Zamery:
+Köszi mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz po1son #21356 üzenetére
Na, azért ne szerénykedjünk, 740 forint a ruszki Rage.
Csoda, hogy a Steam Tradez nagykereskedőit a ruszki sztím bolt tartja életben?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
po1son
addikt
-
-=Vacsek=-
senior tag
RAGE giftet tudok szerezni én is 1500ért akár
-
-
-Solt-
veterán
válasz FehérHolló #21348 üzenetére
Ezt tudom... Csak azt nem tudom, hogy van-e régiózár, vagy bármi egyéb csalafintaság, ami miatt mondjuk nem tudom beregisztrálni itthonról, miután megvettem az amazonról...
www.smart-bus.hu
-
BigBlue69
őstag
1 baj van.. nem steames..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz -Solt- #21345 üzenetére
Hali!
Cím: fakenamegenerator.com (Tax-free államot adj meg, ha nem akarsz plussz adót fizetni [pl. WY, HI])
Originről nem tudok nyilatkozni sajna.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Bevallom őszintén még nem vásároltam az amazonról, de a linkelt akció keretein belül elcsábulnék egy BF3 Premiumra... nem rajongok érte, de ennyit megér...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a menete a vásárlásnak? Címet hasra ütés alapján adjak meg? Originre ez gond nélkül regisztrálható... jól tudom?
Előre is köszönöm a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-
ayo
veterán
na elnezest hogy ide beirom de mint latom kene par embernek Rage
4-5 dbig tudok 1600ft / db persze aki 1750et akar fizetni az is jo
szerk: okes meg 3at tudok
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem tudsz szerezni ilyen jóárasított Rage-et?
1750ft-ot még adok is érte! (5 dolcsi sok helyen)Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
The Walking Dead ehhez jönnek ki külön az epizódok majd mint egy DLC-vel vagy benne lesznek alapjában ha kijönnek vagy, hogy van ez?
-
tkesy
őstag
válasz FehérHolló #21332 üzenetére
Köszi.... hát akkor ez így nem éri meg számomra....
Nem értem, hogy egy ilyen triológiába miért nem lehet belepakolni minden nyamvadt dlc-t....
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
FehérHolló
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Nekünk van USA címünk is, mert mondjuk úgy, hogy elég sokat jár ki nevelőapám, nem kell kamuznom.
Vásároltam én már magyar kártyával is, nem volt vele gond.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
adnoctum18
senior tag
válasz FehérHolló #21327 üzenetére
Nem hiszem, simán beaktiváltam.
A vásárlásnál meg bekamuztam egy ohioi címet és ennyi. Mondjuk Gift Card egyenlegből vettem, lehet, hogy a kártyámmal szarakodott volna az Amazon ha amerikai címet adok meg hozzá.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Blaise
veterán
válasz FehérHolló #21327 üzenetére
Én kb fél éve vettem Amazonon szintén akciósan, nem volt gond vele.
-
FehérHolló
veterán
válasz adnoctum18 #21325 üzenetére
LA Noire ugye nem régiózáras Steam-en?
Skynet is real. It's called Google.
-
tjb007
nagyúr
válasz FehérHolló #21324 üzenetére
Ha nem száll be senki akkor az lesz de azért nem mindegy, hogy $3,75 vagy $7,5
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #21317 üzenetére
A válasz az összes kérdésemre igen.
-
tjb007
nagyúr
Nem szeretne valaki beszállni egy GTA IV Complete + La Noire Complete + GTA San Andreas pakkba (vagy én szállok be) ?
Nekem csak az LA Noire -ra lenne szükségem. -
HaaS
addikt
Thanksgiving Sale: Fallen Enchantress $26.79.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz dokken #21315 üzenetére
A GTA-LA Noire Packnál oda van írva, hogy Steam, ezek szerint az összes regisztrálható Steamre?
Nekem a sima GTA 4 nem kellene, csak a többi, külön is lehet a Liberty City Storiest regisztrálni Steamre meglévő GTA 4 mellé?
-
ZsZso
Közösségépítő
Amazon akciók (egészen november 26-ig láthatjátok a napi akciókat is)
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
dokken
tag
Steam: Őszi vásár (nov. 21 - 26)
-
djculture
félisten
-
Zirowe
nagyúr
válasz Rusher #21310 üzenetére
Én a sima 10$-os árára várok már mióta.
Amazonosról pont lecsúsztam.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kareszovics
addikt
válasz djculture #21305 üzenetére
Már a nyári "történet" is minden képzeletet alulmúlt az én véleményem szerint. Kérdés most télen képesek e valami olyasmit összehozni, mint két vagy három évvel ezelőtt, hogy garantált ajándék is volt például (mondjuk az pont egy nyári akció keretén belül volt).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
endalon
csendes tag
válasz Polllen #21298 üzenetére
Ezzel vagyok most gondban,
"..két háborús FPS játék is lényegesen olcsóbban vásárolható meg a belépővel kiérdemelt kedvezmény formájában az 576 KByte standjánál." Na most a BO2 8400, ebbe beleszámít a belépő ára? (olyat olvastam, hogy valamilyen szinten levásárolható), vagy az ebbe nem számít bele? Mert ebben az esetben kb akárhogy nézem, belépővel együtt 9900 lenne az ára, annyiért viszont már bárhol máshol is kapni, így nem tűnik akciónak.Valaki lenne olyan rendes, hogy elmagyarázza?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én a decemberi mókára várok, de lehet idén nem lesz szenezés meg ingyen játék
-
Keksz03
senior tag
láttam ezt az őszi leértékelést STEAM-en de vhogy nem értem...azt írja h mindennap új akciók lesznek...de mik változnak? a Today's deal 45 órát számol még vissza, vagy most akkor mit kell nézni? a tavalyi Halloween sales az jó volt miért nem tudták ugyanúgy megcsinálni...
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Wolverine
félisten
válasz DeFranco #21290 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy ez a karácsonyi vásárokon megszokott árengedmények első hulláma. Ilyenkor gyakorlatilag csak az nem akciós, amit direkt nem is akarnak leárazni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ruti
Közösségépítő
válasz v!ct0y #21299 üzenetére
és még valami: minden csak "a készlet erejéig" természetesen,
nemsokára kiderül, mekkora darabszámmal vágtak neki ennek a jóárasított event-nekSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest