Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Vannak itt nálam jobban értesült emberek is, akik megmondhassák
PurchaseRestrictedCountries = DE NO SE FI DK PT ES FR IT AT CH LU LI BE NL IE IM JE GS GB IS MT LV LT EE CZ HU PL SK BG GR RO SI HR TR
-
ZsZso
Közösségépítő
Ma várható az Amazonon:
Dead Island GOTY $7
Walking Dead $12.5
Risen $5
Risen 2 $5 -
horvathd
aktív tag
Korábban már volt szó a Square Enix új szolgáltatásáról a Core Onlineról, ahol a böngészőben lehet ingyen játszani játékokat, játékidőt pedig reklámok nézésével lehet szerezni.
Jelenleg elérhető játékok:
Mini Ninjas
Hitman - Blood money
Lara Croft and the Guardian of LightÉrkezik:
Tomb Raider - Underworld
GyromancerAz oldalon még regisztrálni sem kell, egy rövid telepítés után már lehet is játszani.
-
törölt tag
-
törölt tag
Games for Windows vagy Live ID vagy akármiben meg lehet nézni a beregisztrált játékokat?
Vagy csak egy játék belépésekor a home után lehet látni amik megvannak?
Tudom kissé Off de gondoltam itt azért csak tudják, mi, hogy merre -
sagem
addikt
válasz
Wizard of Oz #21182 üzenetére
tényleg nem semmi, elvégre friss, AAA (ne menjünk bele, hogy ki szerint nem az, maga a franchise az
) címről van szó
Ha most ennyi..mennyi lesz 2 hónap múlva vajh..?
(mondjuk ilyen durva tempóban csak a PC-s játékok esnek, a konzolos verziók ára az egekben marad jóóóó sokáig)
-
f_you
tag
Bocs, ha volt már.
IndieGameStand-en Syder Arcade. Pay what you want, Desura-n aktiválható.
-
Alien83
senior tag
válasz
Wizard of Oz #21145 üzenetére
Ez valami tréfa?
-
bul07
nagyúr
Valahol nem látattok Orcs Must Die! játékot akciósan , steam-re
-
Zamery
senior tag
A Blades of Times Limited Edition £5.73 a Gamersgate-n! Igen, Steam-es!
-
Amershan
csendes tag
-
törölt tag
Save 20 Euro D3 és SC2-nél, SC2 még nincs meg de nem is rossz érte.
D3-al ki kell farmolni SC2-t és készszerk:
(ha csak a sima SC2 van meg valakinek akkor az új kieg után, hogy változik a multi? Tehát lesz-e valamilyen megkötés mint pl. WoW kieg érkezésekor szintkorlátbeli különbség miatt hátrány a kiegek nélkül?) -
Rusher
őstag
Sleeping Dogs: Limited Edition 12.24€ voucherrel
-
Asbee
veterán
Nem tudok valamilyen boltot ahol olcsóbban kapni új hitmant mint nálunk? Természetesen nem dobozosra gondolok.
-
ayo
veterán
egy kis akcio / ajanlo:
a dont starve a fejlesztoktol most csak 12 dollar amihez jar 2db early access es 2 db steam kulcs is a full jatekhoz.
17 perces demo is van hatha valakit erdekel - nekem mar megvan
-
csaba951
veterán
válasz
BigBlue69 #21140 üzenetére
Nagyon jó ár, viszont a belépés nem ingyenes. Egynapos belépő 1500 Ft, Kétnapos belépő 2500 Ft. Ha csak a kedvezményes vásárlás miatt megy az ember, akkor érdemes legalább 25000 Ft-ot elvásárolni (vagy sokkal többet), hogy az akciós árak "visszahozzák" a belépőjegy árát. Ha valaki csak szórakozni megy, az persze más...
Amazon USA még mindig csak dolgozik a Max Payne 3 akción. (Egy rajongó felvetette, hogy ha (USA) boltban már 20 USD-ért is akciózzák, akkor jó lenne ha az Amazon is csinálna végre ilyen akciót.) Nos, a fenti ár fényében viszont már nem is tűnik annyira vonzónak a 20 USD akciós ár.
-
Amershan
csendes tag
válasz
#57919488 #21153 üzenetére
A diablo 3 pályái soha nem random generáltak, mondom ezt úgy, hogy megvan és úgy is, hogy az eredeti csapat tagja (diablo 2 fejlesztó, jelenleg meg már torchlight ha jól tudom) pont ezt hozta fel egyik hiányosságának a d3nak h nincs random térkép
po1son: Elvileg nem a story tartaná életbe, de sajna az a része se megy rendesen amiért tovább játszanák, mint a d2t
Így tényleg unalmas
-
djculture
félisten
Jól lement a diver san francisco játék is. Auchanban nov 23-tól 1990ft. Ugyanitt Drakensang The River of Time meg egyebek 499ft
-
törölt tag
válasz
po1son #21152 üzenetére
Szerintem magával a játékkal nincs annyira baj csak a pályák nagyon fantáziátlanok és unalmasak mert hiába random generálja a gép csak egy kicsit változtat rajta, hogy máshol legyen pár dolog. Amúgy én azt nem értem, hogy miért pont a D3-ba kellett RMAH-t rakni. Habár ha WoW-ba rakták volna lehet felére esett volna a játékosok száma és D3 jó volt egy "Titan" tesztnek.
szerk:
Amúgy meg mintha ma kezdődne a Planetside 2 is -
djculture
félisten
Különben jól kifulladt ez a diablo3 is, haverok szerint már ők is megunták, fele ember lelépett.
Gondolom azért kezdik szépen lassan akciózni. Hogy istenítette pedig mindenki , meg ment a szöveg hogy a diablo2 is 10 éve játsszák ez meg még jobb is lesz annál. -
Blaise
veterán
válasz
-
Youri
veterán
válasz
Az kellemes
-
djculture
félisten
válasz
BigBlue69 #21140 üzenetére
Ez meggondolandó Diablo 3:: a helyszínen most féláron, azaz 6999 Forintért juthatunk hozzá a pokol démonainak irtásához, ráadásul a csomaghoz hozzátartozik még egy Diablo III-as szatyor, ajándék képeslap és poszter (a készlet erejéig)! Az ördögi játék megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni november 24-én vagy 25-én a PlayIT-re és a belépő felmutatásával máris 50 százalékos kedvezmény üti a markunkat.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Tesco: Assassins Creed III 6990 forint, péntektől.
-
Blaise
veterán
válasz
headhunter86 #21143 üzenetére
Hát, ha jól rémlik nem volt túl jó a fogadtatás, de maga a játék nem lett rossz, bár a sztori elég rövidre sikerült, a multi engem nem fogott meg.
Amazonon a megjelenés után 20-30 dollár környékére lett leakciózva, szerintem most a hálaadási vagy karácsonyi Steam vagy esetleg Amazon akcióban biztosan lesz.
-
BigBlue69
őstag
-
-
Amershan
csendes tag
Steam őszi eladások nov 21-27
karácsonyi dec 20 - jan 4
Elvileg megerősítve
Itt elmítik -
maross
nagyúr
Metro 2034? En arra tennek penzt
. Konyvek is biztos hoznak valamennyit.
btw, betevedtetek mostanaban konyvesbol szorakoztato irodalom/scifi/fantasy reszlegre? Hihetetlenul sok jateknak van konyvkiadasa, en csak pislogtam. Nem is olyan regen alig egy-kettot lehetett latni, azota a sok hiena egyszerre repult ra a temara.
-
horvathd
aktív tag
Lehetséges THQ Humble Bundle: [link]
Company of Heroes (+ kiegészítők)
Metro 2033
Darksiders
Red Faction: Armageddon -
Niczo
senior tag
Itt egy kis naezmiez
-
Darth_Revan
veterán
Jól látom, hogy a Yuplay-en levő Hitman Absolution teljes régiózárat kapott?
-
Pedro78
senior tag
Kings Bounty : The Legend, nem maradt valakinek elfekvoben?
-
-
-
djculture
félisten
Nálam de ez még ennyit se ér..Grafika valami 10 évvel ezelőtti szint, az ellenfelek pákó agyi szintjén vannak.
Demót megnéztem a neten, elég is volt, rémálmaimban szerepel azóta is.
Pedig vártam mint az állat hogy majd jó lesz mert először a videók is sokkal jobbat mutattak. Gondolom szokásosan konzolra butították az alt és a grafikát is. -
kulerr
őstag
Ismét van Spec Ops. The Line - a GMG-n.
-
Amantius
senior tag
válasz
v!ct0y #21107 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tűnik (már) ingyenesnek, azért kérdeztem nálam okosabbat, hogy akkor most hogy is állunk. Tehát akkor a 7,5 font, az most már 7,5 font marad végig, nem lesz a végén free.
(#21108) bijesz: Ááá, aggódásról szó sincs és nem is sajnálom senkitől, akinek esetleg ment, csak gondoltam bepróbálkozok. Köszönöm.
-
Amantius
senior tag
Ez még tart, vagy lemardtam?
-
törölt tag
válasz
djculture #21101 üzenetére
Tehát join multi és csak pár másodperc számlálást látok aztán egy 15v5 csatában vagyok azok között akiket ledarálnak?
Egy FPS-ben nem értem miért nem normális multi van, a legnagyobb részben a COD (nem röhög...na jó mégis) ,BF részeket is azért veszik meg nem a single miatt. Igaz itt a single lesz a lényeg de egy jó multi miatt még azok is megvennék akiknek bejött a PC-s "demo" amit netről szedtek le, de még tolnának vele 100+ órát online.
Amúgy köszi az információt, vétel előtt ezeket jó tudni
-
djculture
félisten
De jó hogy visszamondtam a far cry 3 előrendelésemet. Ma jelentették be hogy nem lesz dedikált szerver támogatás se benne. Ergó a multi elve döglött, lehet lobbyzni ahogy tetszik puffan oda kerülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest