Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
belaazallat #20288 üzenetére
Passz, nekem tegnap ment itthonról.
-
BigBlue69
őstag
Jövő héten várható Amazon DVG bundle (10 USD)
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Metro 2033
Red Faction Guerrilla
Red Faction Armageddon
Homefront
Space MarineValószínű Steamesek lesznek
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
belaazallat #20288 üzenetére
A hírek szerint már csak francia proxival megy.
-
csaba951
veterán
Na mi van, valaki betámadta ezt a remekbe szabott UbiShop-ot?
Se a keresés, se a listázás nem működik az oldalon. Legalábbis nálam. Így gyakorlatilag nem lehet náluk megvenni semmit, amit nincs a főoldalra kirakva.
-
-
Mardel
őstag
Ehh de genyák...
Ubisoft felemelte a R.U.S.E árát 19.99€-ra...Ennyiért (kupon kód beváltása után 9.99 €-ért) már steamen is megvehetem ezért felesleges a kupon...
-
Aidan85
aktív tag
Helló!
Valaki tudna segíteni! Tegnap Ubisoft-nál megvettem a Prince of Persia 2008-at. Ez úton is köszönöm a közzétett kupont!Szóval, mail-ben megkaptam serial-t hozzá, meg a letöltő linket, letöltés után kitörmörítettem, bár nem az exe-vel mert a C meghajtómon nem volt annyi hely, telepítettem, és jelenleg nem indul. Valeszeg az aktiváláshoz lesz köze as dolognak, mert indításnál megpróbál elindítani egy alkalmazást, ami aztán írja, hogy rendszergazdai jogosultság kell a futtatásához, lépjek kapcsolatba az adminnal. Az se segít, ha jobb gomb után rendszergazdai jogosultsággal indítom a POP-ot. A http://prince-of-persia.us.ubi.com/-on is próbáltam regisztrálni, de látszólag bejelentkezés után nem történt semmi. Autorun-t indítva is a Register gombra kattintva meg nem megjeleníthető oldalt hoz a chrome. Valakinek ötlet?
-
Balazs_
senior tag
Guild Wars 2 - 33.75€, a 'GMG25-UAAHK-6AI9S' kuponkóddal.
Ilyen olcsó még sosem volt, ~10000Ft -
kutga
félisten
-
djculture
félisten
fps lenne az jó lenne, tps multik nem az én világom...
-
gtamate2
veterán
Na sikerült kipróbálnom a Loadout betat amit a Sapphire adott
Szóval maga a játékmenet olyan Unreal Tournament jellegű, hasonló fegyverekkel. Tele van effektekkel, meg maga a játék jópofa szerintem. Mivel még beta ezért nem tolják olyan sokan, de szerintem mire kijön lesznek bőven.
Egy 3v3-ban már nem lehet unatkozni, nagyon pörgős az egész játék. Egy picit nekem fura volt hogy TPS és nem FPS, de ez sem volt hátrány.
Van benne fegyverszerkesztő, de sajnos csak kreditekért lehet saját tervrajzot készíteni, de talán ha szintet lépünk akkor lehet a kapott kreditekből is venni.
Szóval szerintem jó játék. Kíváncsi leszek az árazására majd azért, de szerintem 5-6 $-ért elég jó vétel -
ayo
veterán
válasz
SenorGrande #20265 üzenetére
For a limited time, you can get Bejeweled 2 Deluxe, Peggle Nights, and Zuma Deluxe for only $2.99 each when you bundle with Bejeweled 3!
-
SenorGrande
senior tag
-
Chosen
addikt
válasz
SenorGrande #20263 üzenetére
Ja hogy így. Na most már minden tiszta.
-
-
Chosen
addikt
Ezt már megírták korábban és tudomásul is vettem.
SenorGrande: Ha veszek egy MW3-mat "Tesco"-ban azt aktiválhatom "CBA"-ban. Szóval értem én, hogy mit akartál mondani, csak általánosan nem teljesen igaz a példa. Ezzel nem voltam tisztában, hogy hiába van olyan ami kapható mindkét helyen akkor átvihető, ellenben van olyan is ami kapható mindkét helyen, nem vihető át. Most már ezt is tudom.
-
Ventur@
senior tag
Érdemes volt tegnap benéznem és köszi a kódot horvathd
.
Call Of Juarez: Bound in blood* szépen le is jött. Már rég meg akartam szerezni a játékot, mert videók alapján tetszett nagyon és most már meg van. Mégegyszer köszi
.
* Steam nem ette meg a kulcsot, de nem is nagyon érdekel.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Chosen #20250 üzenetére
Miért nem jó?
Azért nem jó, mert itt nem fizikai terméket vásárolsz meg? Ez tény, de a Valve/Steam miért biztosítana egy olyan játékhoz - számára nem kevés pénzbe kerülő - infrastruktúrát, sávszélességet, support-ot, stb, amiért egy forintot sem fizettél nekik?
Szerintem pedig ennek szemléltetésére jó ez a példa. -
-
Chosen
addikt
válasz
SenorGrande #20244 üzenetére
Ide pont nem jó ez a példa.
-
gtamate2
veterán
A Sapphire kiosztotta a Loadout betákat, nekem is jutott egy
Videókból ítélve olyan Team Fortresses, de ma még kipróbálom és nyilatkozok bővebben
-
BigBlue69
őstag
válasz
SenorGrande #20244 üzenetére
Nekem is ezt dobta Shoot many-re, hogy Processing serial number or unlock code.
-
SenorGrande
senior tag
Én is most "vettem" - elvileg - Babel Rising-ot (weblapról, mert a kliensben valahogy semmi nincs), meglévő acc-ra a kóddal. Számla e-mail jött, de kliensben nem jelent meg, és letöltési linket sem kaptam. Várok.
Kulcsot sem adott, ezt írja: Processing serial number or unlock code.
Szörnyülködve tapasztalom, hogy az augusztusi 1€-s akció óta fikarcnyit sem fejlődött a kliens. Nyáron azt hittem, még fejlesztés alatt van, azért olyan, amilyen. Azóta lassan eltelt 3 hónap. . .
(#20176) horvathd:
Köszönet a kódért!(#20189) TheChos3nOne:
Steam egy online shop. Példával élve, te most azt szeretnéd, hogy kifizettél egy doboz tejet a Tesco-ban, és a CBA-ból szeretnéd elhozni, lengetve a blokkodat, hogy már kifizetted. Hiszen ott is lehet kapni. . .(#20246) horvathd
Azt írta cskamacska, hogy már nem adnak Steam kulcsot. -
bul07
nagyúr
Hát én lehet hogy vak vagyok , de nem találom a megvett játékot (bár lehet az is hozzájárul hogy most értem haza 24órás meló után)
Uplay kliensét is telepítettem de ott se jelent meg vásárolt játék , de e-mailem az van a vásárlásról
Egy képet hagy kérjek már hogy mégis hol keresem -
BigBlue69
őstag
Postal 2 Complete steam keys has been added for Desura owners here
Vagyis akinek megvan postal 2 desurán annak megvan mátol steamen is..
UI: Köszönjük a sok postal 2 Desura felajánlást
Nekem is igy lett meg.
UI 2: Már csak a magyar szinkron hiányzik nagyon!
Ide is beirom hátha valaki csak ezt nézi!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
cskamacska #20230 üzenetére
Kizárt, hogy törölnék az accokat. Látták az Originnél mennyire jó promó volt a 20 USD -s jegy, s ők is megjátszották. Persze, majd benyalom, hogy véletlen ők is majdnem ugyanazt a bibit vétették. Örülnek a sok új regisztrációnak mint majom a farkának.
(kár, hogy lekéstem :S)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Van erre valami linked is? Egyébként nem hiszem, hogy törölnék, az accot biztosan nem, max a játékot, de cseszhetik, mert megvan a serial.
b) kérdés: aki AC1-et vett: megjelent a kliensben, onnan indítható, vagy ennek egyáltalán nincs kliens támogatása? Azért vagyok rá kiváncsi, mert azért bosszankodtam, mert a többi megvan a kliensben már, egyből oda kellett regelni, és jó lett volna látni az AC1-et is ott. De ha akkor sem jelenik meg, ha itt vettem, akkor mindegy is lett volna.
-
BalaNce87
addikt
Szerintem ami nem kapható (kliens) és nem is használja a uplay rendszert az nem is aktiválható uplayen. A 2008-ig megjelenő játékok nem használják a uplay funkciókat, így be sem lehet őket aktiválni, azokra marad a 30 napos szabály. A uplay oldaláról is az ubishopra vezet csak ott a választék jóval kevesebb, mint az itt belinkeltbe.
-
djculture
félisten
válasz
Nyugodtan törölhetik ha már leszedtem a játékot meg a serial is megvan
Egyébként csak reklám volt nekik mert én se néztem volna meg soha, mivel minden havertól azt hallom az ubisoft rendszere egy f...
-
cskamacska
addikt
-
djculture
félisten
Mindennapi gémünket add meg ingyen ma is sorozatunkat láthatják kedves nézőink...
-
Alien83
senior tag
Mik Steam-esek még ezeken kívül?
Many Robots
Zeit
Mad Riders -
BalaNce87
addikt
Tehát akkor ha ubishop oldaláról veszem meg akkor 30 napon belül le kell töltenem különben buktam?
A prince of persia forgotten sands 10 euro uplay kliensen belül és 15 ubishopon belül, sajnos a 2008-as verzió és a régebbiek csak az ubishopnál elérhetőek. Azért kérdezem mert akkor lehet inkább uplayen keresztül aktiválom a forgottent, mint ubishopon keresztül a 2008-ast, mivel előbbit bármikor letölthetem. -
po1son
addikt
válasz
Wizard of Oz #20220 üzenetére
Ha tovább mész, akkor már viszont fogja kéri majd a paypal vagy bankkártya adatokat.
-
po1son
addikt
válasz
Wizard of Oz #20217 üzenetére
Több account...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Wizard of Oz #20217 üzenetére
Ugyis regisztralni akartam csak kiderult hogy mar van egy.
horvathd: koszi, nincs alapjatek ugyhogy kimarad. Allitolah még a R.U.S.E 10€ de nem eszi meg a proxykat az oldal.
-
wwenigma
Jómunkásember
Azt nem lehet megnezni mikor regeltem be, mert most derult ki hogy mar van accom ubinál.
-
Alien83
senior tag
Megvettem a PoP-ot. adott egy serial-t de nem jelent még meg a profilomban...:S
-
Rusher
őstag
Tényleg működött a kód ingyen lett egy GRFS Arctic Strike DLC-m köszi.
Ez a sok multis hibáért amúgy is alapból ingyen kéne, hogy legyen....
-
maross
nagyúr
Sikerult az ubis conviction dlc kodot aktivalni, jatekon belul kell az extras menuben.
-
viktor82
őstag
És a játékot uplay-en keresztül lelehet tölteni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest