- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez a crysis 3 alfa ez kb olyan lesz mint az előző 2. rész multija, kb semmi különbséggel, annyira lerágott csont ez a fajta multi, szánalmas hogy nem tudnak semmi eredetit kitalálni, csak a picike kis mapokon bolyongsz és lövöldözöl az éppen fel-fel bukkanó ellenfelekre.. +azon mosolyogtam még hogy láthatatlan vagy de az árnyék az ott van, ugyan olyan intenzitással mint amilyen lenne ha látszódnál.. tele frusztráló dolgokkal mint mikor lőnek és középen egy nyilacska jelzi hogy melyik irányból
2. rész multijában ott petéztem le mikor elém lespawnoltatta az ellenfelet én meg reflexfől hátba lőttem,élményfakror = grafika szép de a többi irtó gagyi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest