Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz Shadowguard #152006 üzenetére

A padlózás az benne van. Előző nekem is akkora padló lett, hogy nem elég, hogy buktam pár millát a közös kecón, de még a melóhelyemtől is távban messzire kerültem, érzelmileg meg k. sokáig, mint egy zombi, egészségemre is keményen ráment a történet. Megérte? Hát az rohadtul nem, de ez egy folyamat, mert tanulsz abból is... azóta 1 perc alatt kiszűröm az ilyen gennyes nőket, hasznos tudás.

AC:S: Így van. Csak magaddal szúrsz ki, ha most veszed, mert #nincskész. Ki lesz toldozva és foltozva, jobban optimalizálva, lesz még gondolom DLC is, aztán majd benne lesz egy pakkban, lesz rá 50-60% deal, meg kupon és lehet élvezni önfeledten.

Persze a narratíva a nagy sürgetéssel néha kissé sántít, de IRL se megy legtöbbször a stopper, ha valami fontos intézni való van, jellemzően nem az utolsó nap reggel értesülsz róla... ergo közben tudsz mást is questelni. :D

Mióta tudom, hogyha akarod, akkor Naoe-vel több, mint 90% a gametime, azóta totál nem érdekel a másik csóka ott léte vagy nem ott léte... Valhallában se érdekelt a ffi kari, Ody-ban se.

Új hozzászólás Aktív témák