Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz i2k #140985 üzenetére

@gyimger: :-)))
    Nekem ezzel tökre semmi gondom nem lenne, ha kitalálnának új dolgokat. Mittomén' "Granny Botoxed Heroine Dolphines" és 4 szomáliai arc lenne a főszereplő. De a meglévő klasszikusok meggyalázása az nagyon erős.

A nejem egy végtelenül empatikus, segítő szándékú hölgy. Sérült gyerekek fejlesztésével foglalkozik 15 éve, néha olyan hardcore esetekkel, hogy 1 percen belül elsírnád magad és igen, sokféle rassz is van ott...

DE! Minap mondtam neki, hogy van ez az "új" Little Mermaid film, nézzük meg, hiszen gyerekkorában szerette a rajzfilmet, én meg SMD-on a játékot, szóval why not. SEMMIT nem mondtam neki előre! Kényelmesen elhelyekzedtünk, kis ropogtatnivaló és nézzük.

14. percben rám néz és közli, hogy, idézem: "Mi ez a szar? Ez most komoly??? Miért kellett ezt Ariellel csinálni??? Én ezt nem akarom nézni, ez teljesen tönkreteszi a gyerekkori emlékeim is! Kapcsold ki!"

Totálisan felhúzta magát. De én direkt nem reagáltam le úgy, hogy vele értsek egyet, hanem szépen, finoman elkezdtem faggatni, hogy mi a gond, mi a baj, mesélje el... sejthetitek.

Szóval, ami történik az KONTRAPRODUKTÍV! Van/volt olyan meleg ismerősöm, aki már azért szégyenkezik, mert állandóan tolva van a téma és messziről kerüli a Pride-ot is. Azt mondja, hogy nekik pont arra van szükségük, hogy leszálljnak a témáról és nyugi legyen, nem ez az őrület ami történik. És dettó ő sem szereti, ha checklist alapján készülnek a filmek.

Nekem se volt amúgy nagy kedvencem soha a TMNT, de gyerekként bele-bele néztem, ha nem volt jobb. Rajzfilmként elviselhető volt, de filmként rettenet. April viszont jó volt, szerettem és a TMNT-ben VÉGIG a történet egyik mellékzöngéje az volt, hogy a teknőcök mennyire imponálni akartak Aprilnek! Ennek imponálj vamzeg... vigyél neki supersize csirkeszárnyat is, garantált win! :-/

Soha nem felejtem el, hogy a TMNT-t azért is néztem, mert jó volt látni Aprilt, mert kellemes érzéseket keltett bennem, mert fiú gyerekként, egészséges ösztönöket birizgált, úgy mint: a nők iránti érdeklődés, szépség, a nők védelme, lovagiasság, katonásabb viselkedés, tartás, gerinc, etc. Egy f0st0s TMNT is ilyesmiket sugárzott akkoriban csak úgy mellékesen... ez az új fostalicska mit sugall a mai gyerekeknek? Legyél egy kövér nonbináris Optimus Prime, nem gond? Pathetic.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák