- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
echterion #130864 üzenetére
Nem tudom, hogy miként megy ez, de valahogy tuti megoldják, különben nem lenne ekkora biznisz....
Vaterán pl úgy csinálták, hogy egy hajléktalannak adtak egy kisebb összeget, hogy nyisson egy számlát magának, amit persze a csalók használnak majd.
Amiben én is sértett voltam, az a nyomozás ismeretlen tettessel zárult, szóval a lét segreverték minden gond nélkül.(#130865) FunPro:
Hogy csekkolják le? Mindent meg tudnak adni, hisz van hozzáférésük...de ez csak fantázia részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest