Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kigyi_23

addikt

DL-ban nagyon op ugye a Molotov :D Igazából srácok akinek nehéz az gyúrjon arra meg a petárdára ezek megoldanak nagyon sok mindent.

Én imádtam a a fő küldetés szálat, de azért jó párat megcsináltam mellékküldetésekből is. Nem mondom, hogy a játéknak nincsenek hibái, de olyan hangulatot teremtett ami miatt egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Jó persze nekem könnyebb volt mivel a megjelenés után beszereztem SP-vel együtt így nem volt olyan tömény a content. Ugye szépen lassan jöttek a DLC-k hozzá ráértem haladni a küldetésekkel ahogy éppen jól esett. Először csak az első pálya részt jártam be a második térképre át sem mentem. Ott kicsit pihentettem, de nem azért, mert rossz volt az élmény csak úgy gondoltam azért ez tömény egyben. Fegyverek jók, de ugye csak akkor ajánlott a használatuk, ha olyan helyen vagy ami be van védve a különben megtámadnak azok a zombik amik meghallják :D Az eleje nehéz volt ahogy emlékszem és a történet is elég lassan indult be, de azért érdekesnek tűnt aztán később elég korrekt küldetéseket sikerült összehozni élveztem a játékot. Sebzés nem zavart egy idő után amúgy is zsigerből lecsapod a fejét a zombik nagy részének egy csapással. A vegyvédelmis/tűzoltós embereket meg úgy is kerülöd, mert robbanékony fajták :D

Új hozzászólás Aktív témák