- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- MSI notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz ZsZso #121879 üzenetére
Ez a link oda dobál ahol már ezerszer jártam.
Mivel havonta vonja le, és az ehavi már megvolt, egyáltalán nem siettem, ezért is kérdeztem meg itt...
Egyébként "meguntam", és egész egyszerűen beírtam Youtube-ra hogy "G2A plus deactivate", és ezt a videót dobta ki..
Ezzel 2 sec alatt meglett...itt is hagyom, hátha másnak is jól jönne majd.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ukrajnai háború
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Rendszergazda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.