-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Nekem most be quiet! AIO-m van (Pure Loop 2 360mm), de eleve ezt is akartam az új gépbe.
Még Thermal Grizzly keretet és pasztát is vettem hozzá, nem a gyári megoldással használom. Nagyon jó értékeket mutat így. A léghűtő valamivel csendesebb, de brutális méretei és súlyuk vannak manapság... Tudom, hogy az megbízhatóbb, de én bízom az AIO-ban is. 3 év garancia van rá, valószínűleg addig működni is fog, utána úgyis csere lesz (nem kockáztatom meg, hogy tönkre menjen / megsüljön az AMD) - valószínűleg akkor már egy combosabb Noctua megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest