- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice #50744 üzenetére
Az Intel IGP nemrég még nagyon jó kompromisszum volt, amíg a 4K/HDR/10bit dolog be nem jött
Melyikkel van gond? Úgy tudtam a HDR is megy, 4k is... a kimenet a legnagyobb gond, de 24p-vel még azzal is lehet élni.Persze ezt core vonalon Kabytól felfelé értem, onnantól van 4k HEVC main10 hw-ből. De tudommal Atomnál sem állnak rosszabbul az újak, vagy igen?
Érdekel, mert én is előre terveznék 4k-ra, de főleg a kimenet miatt nem látok nagyon jobbat a mostaninál.
A G3900-am ugyan csak Skylake így a main10 is csak hibrid... lenne, ha ebből nem spórolták volna ki azt is. (az i5 Skylake tudja, a Celeron valamiért nem). Viszont egy G4560 már vinné hw-ből. HDR-t tudtommal tud.
Egyedül az 50-60p kimenet nem lenne megoldott.
De jobbat meg nem látok. AMD-nél a Zen jó lenne, de csak ha jönne a 2/4-es Athlon. A 2200G overkill szerintem HTPC-be. A fogyasztása se olyan...Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest