Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A G4600 is tud 4K/60Hz-et HDMI-n csak a már említett DP->HDMI 2.0 átalakító chippel, ami viszont ritka az alaplapokon. Vagy külső DP->HDMI 2.0 átalakítóval is megy elméletileg. De olvastam pár helyen, hogy ezt a megoldást nem mindegyik TV szereti és ebből adódhatnak problémák. (Lehet azóta már megoldották fw/driver update-ekkel). Viszont HDR-t tuti nem tud a G4600, ahhoz minimum 7 vagy 8 gen-es Core procik kellenek.
Amúgy itt egy egész jó hardver kereső oldal pl. az alaplapokhoz, HDMI 2.0-ra is lehet szűrni. Persze utána nem árt azért utánanézni a konkrétumoknak.
-
stigma
addikt
Hali, most jelentették be a hírt nemrégiben, 2200GE és 2400GE az ami alacsony 35W-os fogyasztással fog jnni, az jó lehet. Tudtomal én a kisebbet 2200GE-t spécizném ki, melyben VEGA 8 van ha jó tudom.
Másrészről elvileg HDR a 7th és 8th generációs i3-tól van melyben HD620-as GPU van. Nekem a fura az, hogy Pentiumban is van újabb széria, pl: G5400,G5500 melyben HD630 van és elvileg annak is kellene tudni szerintem.
Tudom sok az ,,elvileg" szó de reméljük mihamarabb tisztázódnak a dolgok. Egyenlőre én is várok és remélem a legjobbakat.
Mást nem tudunk sajnos, csak várni sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest