Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Jelentem, vannak borítók az xbmc-ben és a 24p is megy
Bár mkv-s anyagoknál kicsit bonyolult volt a borítókat előhozni. BDMV-nél automatikusan kitette, de mkv-nál mappa ikon volt és ha beleléptem, csak akkor tette ki (vagyis megtalálta a borítót, le is töltötte, de beljebb kellett lépni egy könyvtárral, hogy látszódjon). Mindegy is, mert most már valahogy oké lettLenne pár kérdésem:
- mennyire számít, hogy milyen hdmi kábellel van összekötve a pc a tévével? (aranyozott vagy sem, illetve márka?)
- hangforrásnál a tévé saját hangszórói mindenképp kellenek, ezt a hdmi továbbítja is, és sikerült beállítani. A gépre viszont rá van kötve rca-val egy 5.1-es rendszer is, jó lenne, ha ez is megszólalna. Van rá lehetőség valahogy, hogy mind a két hangszórón jöjjön hang?
- ha veszek eredeti blu-ray filmeket (nagyon tervezem a bourne trilógiát, mert nagy kedvenc, csak nem találtam sehol trilógia collectiont, igy valszeg külön-külön kell megvenni), akkor azt gépbe nem tudom betenni, de van ps3-am. Ha onnan játszanám le az is tudja a 24p-t?
- Pontosan mit kell nézni a 24p-n? Mert nagyon jó, hogy már ki is írja a tévé, hogy 24hz, de nem tudom mivel jobb, mint a 60hz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest