- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
dabadab #22691 üzenetére
Azért olvasni még tudok! Nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek és bele akarják magyarázni nem úgy van ahogy én tapasztalom, csak azt gondolom, de ha hárman öten vagyunk egy teszten, akkor persze mindenk csak úgy gondolja. Meg világszerte sokmillió ember is csak úgy gondolja, de csak nektek van igazatok, akiknek többsége nem hajlandó egy tesztre sem, csak okoskodik, mint a politikusok. Ez számomra az orbitális butaság. Kb 10 éve hifizek komolyabban, ezalatt elég sok digitális kábelt láttam hallottam nálam, másnál, szakboltokban, kiállításokon, stb. Amikor azt javasoltam, hogy mindenki teszteljen, a többség még a fáradságot sem vette, hogy utána járjon, csak a számomra abszolút hülyeségeket horda össze!
A korreket műszaki háttére vonatkozó kérdést te is felteheted az avxen ahogy Csekknek javasoltam, korrekt választ fogsz kapni, ha esetleg benned meglesz a bátorság, hogy megtedd!
Ezzel tényleg befejeztem ezt a témát! Mindenki gondolja úgy ahogy neki tetszik!
További jó szórakozást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest