Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Nekem is jó, ezt a verziót találtam eddig a legjobbnak. Érdekes, hogy mindegyiküknél máshogy működnek, ebből azt a következtetést vonom le, hogy nagyon nem mindegy a további szoftveres környezet.
Most, hogy lassan úton a Trinity, megjött a Brazosra szánt ventim
Lecseréltem a gyárit Coolink Swif2 920-ra, 1100 RPM 11dba. Van némi hangja, de a HDD-k elnyomják.Gyári 4 centissel Aida szerint full és mozis terhelés alatt egyaránt: alaplap 50 fok, CPU 55 fok, GPU 74 fok.
A Coolink full terhelés alatt levitte 35/43/68-ra, mozi alatt 34/39/52-re, szóval elégedett vagyok vele. Egyelőre nem állítgattam Level 1-9-et, ráküldtem fullon.
99%-os vagyok, összehoztam a htpc-pc-ltop-mobil megosztást, már csak távoli kapcsolattal szeretném elérni a htpc-t az asztaliról, teljes irányítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Lecseréltem a gyárit Coolink Swif2 920-ra, 1100 RPM 11dba. Van némi hangja, de a HDD-k elnyomják.