- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
-
sb
veterán
válasz
dabadab #17887 üzenetére
Példa volt, fene se tudja, hogy hogy működnek a gyártók egyedi wear leveling algoritmusai.
Nyilván ha 3000 írást bír egy cella akkor nem 1500-nál fog el másikat is terhelni. Lehet, hogy egy ilyen példában mondjuk 10 egységenként végigshifteli az írást és akkor +10% írásod lesz tőle.Egyébként meg a további válaszodban a lényeg: Nem láttuk még. Mert normál használatban nem igazán van még tapasztalat, hol az SSD élettartam vége.
Keressünk 5-10 éves, írással rendesen megküldött ssd-ket tömegével és abból próbáljunk tapasztalatot levonni, ha ez a cél. Nem fog menni. (Az meg más kérdés, hogy ki mennyi időre veszi, ne keverjük bele. Van aki most is Pentium1-et használ.) -
rii
nagyúr
válasz
dabadab #17892 üzenetére
a zotac-on, ha jól látom, megy az Openelec
ebben az esetben mi a megfelelő openelec verzió? ez az "Eden" az lenne? (hivatalos oldalon mintha már a 3-as is jönni akarna)
pár napja hallottam elősször az xbmc-ről ... amit még szeretnék, hogy valami torrent-kliens fusson rajta
nekem voltaképp egy sima VLC is megteszi
-
dabadab
titán
Persze, hogy lehet, sima PC-k, nalam is az van rajtuk (mondjuk nalam kb. mindenen Linux van
). Igazabol ha csak ilyen XBMC-s mokara akarod hasznalni, akkor a letezo legegyszerubb megoldas az, hogy a megfelelo openelec verziot kiirod egy pendrive-ra, aztan arrol hasznalod az egeszet.
-
rigo88
aktív tag
-
dabadab
titán
"Ha a maradék 4 cellád üres lenne úgy, hogy az 1. folyamatosan változó adatot tartalmaz, akkor csak minden nap (vagyis időközönként) másik cellába kell írni az adatot: 200-200-200-200-200 lesz az írás eloszlás"
Ehelyett lesz 201-201-201-201: tenyleg komoly kulonbseg, direkt megeri emiatt plusz penzt kolteni plusz tarhelyre, foleg ugy, hogy kb. senki sem latott meg olyat, hogy egy SSD-ben tuliras miatt meghaltak volna a cellak.
(A PH-s folklorban az SSD-k elhasznalodasa is erosen tulporgott dolog)
-
rigo88
aktív tag
válasz
Celtis #17885 üzenetére
hát igen. a legrosszabb az az, hogy NINCS alternatíva márkán belül. ezek kvázi a "legjobb" lapjaik a kategóriában de már kifutott termék..
húsvétkor megyek haza ha addig valaki kinéz valamit ebayen hazaviszem neki néhány % kezelési költségért.
lehet kapni néha az ion-t. most pl van egy 150ért. -
-
sb
veterán
válasz
dabadab #17867 üzenetére
Van 5 blokkod, 4 teleírva.
Alapesetben:
Az első blokkon változik az adat mondjuk minden nap, a többi konstans. Akkor az első cellát minden nap újraírod. Az 1. cella írási száma folyamatosan növekszik, a maradék 4-é marad 1-1-1-0. Így az első cella kidől a sorból idővel, míg a többi érintetlen szinte. 1000 nap múlva 1001-1-1-1-0 a cellák írási ciklusa.Vagy:
Az 1. cella helyett felváltva az 1. és az üres cella között ír, így ennek a kettőnek nő az írási száma. 100 nap után: 501-1-1-1-500. Jobb a helyzet.Gyaníthatóan ennél jobban próbálja elosztani a terhelést:
A másik 3 cellát is írná. Ehhez viszont folyamatosan át kell mozgatni a naponta változó adatot az 5 cella között elosztva. Ha a maradék 4 cellád üres lenne úgy, hogy az 1. folyamatosan változó adatot tartalmaz, akkor csak minden nap (vagyis időközönként) másik cellába kell írni az adatot: 200-200-200-200-200 lesz az írás eloszlás. Ha viszont már foglaltak a cellák akkor át kell tenni az ott lévő adatot előbb és utána lehet beleírni, tehát 1 írással több lesz cellánként, ami rontja az átlagos élettartamot (de kiegyenlíti a cellánkéntit).A wear levelingnél tehát muszáj, hogy számítson mennyi az üres hely. A trim nem biztos, hogy ide tartozik...
-
rigo88
aktív tag
akkor pláne jó. a tévé mögé a deszkára rácsavarozod a lapot
muternál is úgy van az íróasztala mögé csavarozva a pc mindenestül. erről már valahová dobtam fel képet.
nálam a venti az gumikesztyűből levágott erősebb gumival van a bordára ráfogva úgy, hogy a ventire rácsavartam a 4 felfogatócsavart és arra rögzítettem a gumit valamint a bordán már adja magát hogy hogy. igaz kicsit macerás de stabil.
majd fotó jön, ha minden újonnan rendelt alkatrész megérkezett.a vezérlésről: jár hozzá ir + távirányító is.
esetleg egy vezeték nélküli bill+egér ha csetelni v bármi mást is akarnál htpc-funkciókon kívül. -
zolaas
senior tag
Alalplapot találtam, ebbe mien procit tegyek? Egy A8-3820 elég lesz ehhez?
Célok: Mindent vigyen.
Fifa-t is elvigye.
Maradjon csendben -
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a segítséget .... !
hogy szokták ezeket "vezérlni" bill-ről?
BlueTooth-al?(#17877) rigo88: muszáj integárl, mer'a TV mögé akarom betenni az egész hóbelevancot .-) nemtom sikerülhet-e
-
rigo88
aktív tag
továbbra is az at3iont-i deluxe-t ajánlom mindenkinek aki szarrá integrált htpc-t készítene.
mini itx, hdmi, usb, wifi, atom+ion, táp a lapon + brick. 2unciás passzív borda a tetején alaplapról szabályozható coolnquiet (?) alig forgadozó xilence venti gyakorlatilag a hdd hangosabb mint a ventillátor. -
dabadab
titán
válasz
rigo88 #17874 üzenetére
When it's done
Tekintettel arra, hogy mult hete jott ki az RC3, karacsony elott meg az RC2, olyan nagyon sokat mar nem kell ra varni.(#17875) rii: Zotac IONITX, azokon bazi nagy hutoborda van es van olyan valtozata is, amin integralt paneltap van meg wifi, az IONITX-A.
-
rigo88
aktív tag
mikor lesz stabil 12.10 valamint frodo?
nem találtam sehol válaszokat... -
dabadab
titán
Igen, a CPU-k (illetve az Ion az chipset, mert azokban Atom CPU van). Brazost lehet kapni ujonnan is, de erdemes korbenezni apron. Alaplapbol eddig meg csak mITX-et lattam es ezek fixen oda vannak forrasztva.
Mivel fogyasztanak ugy max 20 wattot, ezert egy minimumra (800-900 rpm tajara) lehuzott venti lehuti oket es annak hangja sincs. -
rii
nagyúr
válasz
dabadab #17869 üzenetére
- egfy ilyen gép köbö. mennyibe kerülne?
- lehet akkor alacsony fordulatszámű alig hallaható ventivel megoldani? (pont azért akartam volna passzív,ra, hogy legalább ennek ne legyen hangja)
- hány W-ot esznek ezek a gépek?a Brazos/Ion vonal mit takar? a CPU-k fajtái? .-)
mikro-atx-es lap? -
rii
nagyúr
media lejátszón gondolkodtam, .... de mivel jó lenne, ha tudna másolni is, ezért mini-pc lehet jobb lenne ....
létezik olyan megoldás, hogy tudja az alábbiakat:
- passzív gép
- linux-ot lehessen rá tenni
- elég erős legyen az MKV-khoz
- lehessen rá tenni jópár db USB-s HDD (mondjuk persze ez eléggé triviális
- legyen HDMI kimenete
- Wi-Fi-n keresztül el lehet érni a rá kötött háttértárakat -
sb
veterán
válasz
dabadab #17854 üzenetére
Ez miért ne lenne igaz? A trim/wear-leveling működéséből fakadóan ha több a hely nagyobb eséllyel lesznek üres blokkok így kevesebb lehet az írás.
Bár mivel az algoritmusok pontosan nem ismertek, de máshogy nagyon nem működhet. Különben teleírt SSD-n nem működhet optimálisan a wear leveling.
-
sb
veterán
válasz
slashing #17841 üzenetére
Kipróbálom.
Azért volt gyanús nekem, mert a skálázás az skálázás, az már mindegy, hogy miről mire szerintem.
A kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy úgy tudtam (legalábbis régi) mpeg tömörítéseknél a chroma és luma adatokat külön-külön tömörítik és lehet más a felbontásuk. Általában (régen) más is volt. Aztán lehet, hogy ez a fullHD korban már nem így van.Más tapasztalat ill. beállítások akik madvr-t használnak?
-
sb
veterán
válasz
Enszuke #17838 üzenetére
Most nem azért, de ezt a 20W-ot csak te mérted ki, más még nem nagyon mért ssd-vel, lecsupaszítva, low voltage rammal vagy ramokkal amd-t. Tesztekben azonos konfiggal tök változatos eredmények vannak, van ahol egál a fogyasztásuk van ahol az intel jobb 10W-tal és a legtöbb helyen az AMD-t mérik jobban 10W-tal.
Szóval én ezt nem kezelném tényként, hogy jobb az Intel.Ettől függetlenül erős prociknál én is intel felé húznék továbbra is. Csak akkor vennék A8-A10-et, ha kiemelten fontos a vga. Brazos-A4-A6 szinten viszont szerintem ezek a nyerők egyértelműen.
-
sb
veterán
Rosszul értelmezted a mondatot.
A médialejátszók lejátszásra valók de a htpc egy pc, vagyis mindenre jó univerzálisan. Csak lejátszásra használni kicsit luxus.egyébként nem tudom milyenek a mai NAS-ok, én kb. 3 éve akartam venni, de amikor utánanéztem és 10-ből 9-nél azt láttam a fórumokban, hogy mindenki azzal küzdd, hogy jó átviteli sebessége legyen vele akkor lemondtam róla. Épp a lényeget nem tudják. Az Ion-t meg megvettem és röhögve nyomta gigabiten az adatokat (némi hálózati állítgatás után).
-
robim
tag
Egyébként én visszaolvastam tavaly novemberig a fórumot, és az összegyűjtött információk alapján az alábbi HTPC konfigot raktam össze magamnak:
Ház: CHIEFTEC FI-02BC
Alaplap: MSI FM2-A75IA-E53
Processzor: AMD A6 5400
Memória: Corsair 2x2GB DDR3
HDD: a popiban lévő WD Green 2 TBA legtöbb gondom a házzal akadt, mivel nem akartam elszállni a költségekben. Ez így kb 65e-re jön ki új alkatrészekből.
Alapvetően filmeket szeretnék nézni rajta, illetve torrent, néha egy kis net.
Remélem segítettem, illetve ha a hozzáértők ránéznének és mondanának véleményt, akkor azt külön megköszönném.
-
sb
veterán
Egy gépbe összevonni mindent valóban elég kompomisszumos.
Viszont pl. a nas-htpc-t könnyebb összevonni, ha egyéb akadályozó tényezők nincsenek (pl. nem raktad ki a nas-t a pincébe, hogy csend legyen a szobában.)
Főleg azért érdemes elgondolkodni, mert az ár azért számít ahogy írod... miért ne számítana?Ahogy látom a nas-ban 1 hdd-d van, ez simán elférne a htpc-ben (akár több is), ettől még egy ugyanolyan hangtalan kisfogyasztású gépet össze lehet rakni. Paneltáppal egy közepes (nem ilyen 4 magos szörnyek amik felmerültek) A4-A6 proci ezt vígan elviszi, de akár egy Brazos is. A fogyasztás majdnem hasonlóra belőhető, hűtés/hang sem lenne gond.
60 alatt is össze lehet hozni htpc-t, de nem sokkal alatta. Ha a nas árát is levennénk azon lehetne igazán racionalizálni.
szerk: Látom írtad a szoftverezés kérdését. Ha nem értesz a linuxhoz win kell rá, oda van minden aki kell és könnyebb konfigolni. Én is win-t hajtok épp emiatt az Ion-omon. Múltkor próbáltam ki, egy óra alatt találtam 8 féle dlna szervert amivel kipróbáltam telefonra a dlna alapú streamelést. Szerintem kb minden megoldható viszonylag egyszerűen. De pl. XBMC is tud alapból dnla szerverként működni, ha jól tudom.
-
dabadab
titán
válasz
radi8tor #17831 üzenetére
"SSD-n illik 10% helyet hagyni minimum."
Ez a varosi legenda honnan szarmazik?
Komolyan, itt a PH-n komoly legendariuma van az SSD-knek, hsz-rol hsz-ra terjednek mindenfele mendemondak, azon csodalkozok, hogy meg senki se javasolta, hogy ejfelkor aldozzunk fekete kakast -
bosa
tag
Én is nézegettem a popit meg dunet meg a mede8ert is de sajnos mindegyiknél kompromisszumot kellene kötni sok a firmware probléma .... így maradt a htpc amit kedvemre alakítok hardweresen mint softwaresen.... egy biztos a nas marad :-) hidd el megéri egyszerű beüzemelés sok funkció jó support és a fogyasztás miatt én 1-1,5 évre terveztem a megtérülést.
-
robim
tag
Úgy látom, hasonló cipőben járunk, csak nálam a médialejátszó az adott (Popcorn C-200), amivel az a problémám, hogy torrent+filmlejátszás egyidőben sok neki. Először arra gondoltam, hogy veszek egy NAS-t, a popit pedig lecserélem egy Dune TV-102-re és minden rendben lesz, aztán inkább úgy döntöttem, hogy építek egy HTPC-t és a két funkciót egy géppel megoldom (mellesleg még olcsóbban is jövök ki).
Szóval a Te helyzetedben én inkább egy médialejátszót vennék 30-35e-ért (Dune TV-102) vagy ha kell a blu-ray/dvd lejátszás, akkor egy olyat, amibe tudsz optikai meghajtót tenni, mint pl. a Popcorn C-200.
(Ez itt a reklám helye: és nekem most pont van egy ilyen eladó)
-
slashing
senior tag
Nekem az a tapasztalatom hogy akkor tudja a legjobban megfektetni a procit ha fel kell skáláznia pl. 1080-ra egy sima xvidet ha 1080 a forrás vagy 720 akkor kevesebbet kell rajta dolgoznia. A zárójeles részhez nem tudok hozzászólni de a másik dolog amire gondolsz azt én is így tapasztaltam.... amúgy nem tartanám furcsának mivel ha az a forrás mint amire fel kell skáláznia akkor nincs annyi teendője a procinak, szerintem...
-
bosa
tag
válasz
Enszuke #17838 üzenetére
Azóta annyi változás történt hogy azt a gépet már szinte nem is használom helyette inkább tablet vagy laptop. Tabletről meg telefonról is jó pl a synology nas mert zenét bárhonnan tudok róla hallgatni ds audióval saját hálón meg filmet is nézek róla. Na meg webszerver, photo station, clude szolgáltatás stb... sok jó dolog van benne amit ha magamnak kellett volna configolni linuxon hát hogy is mondjam 2013-as évem rá ment volna :-) absolute nem bántam meg a nas megvételét és pont azért akarok mellé egy kis fogyasztású és halk htpct hogy az asztali gépet örökre elfelejtsem.
-
bosa
tag
válasz
Enszuke #17835 üzenetére
Valahogy nem akarom most vettem meg a synologyt... amúgy meg igaz a mondás mire jó az ami mindenre jó??? Hát semmire. A nas hangtalanul 18-20watt fogyasztással megy állandóan, filmet meg nem mindíg akarok nézni... amúgy nincs kompromisszum ilyen esetben mert pl ahoz hogy all in one gép legyen ahoz kell nagy ház nagy hűtéssel ami zajjal jár azt akkor pakolhatod át a szomszédhoz hogy ne zavarjon :-) így meg csendben megy a letöltés már csak htpc kell csendes legyen, még mielőtt valaki mondaná médialejátszókat azzal annyi a bajom hogy ott indulnak hogy 60000 és még akkor is kompromisszumot kell kötni...
-
okiman
tag
Üdv! Adott 3db 1Tb HDD. 1db a gépben, 2db MyBook pedig USB-n csatlakozik a géphez. Ezeken van a film és sorozatgyüjteményem. Kérdésem arra irányul, hogy ki mennyire szokta a meghajtóit telepakolni? a 3 meghajtón, uszkve 3*90 Gb szabad hely van még, de a HDD-k szinjelölése (kivéve a rendszer SSD-t ) már mind piros, tehát 10%-nál kevesebb helyem van meghajtónként. Szabadon hagyjam az uccsó 10%-ot vagy pakolhatok még rá? Bocs ha láma voltam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
HTPC-be ideális lehet ASUS új csodája: [link]
-
jeni
félisten
asus e45m1-m pro
én olyan cuccot nem vennék amin nem tudnék javítani,fejleszteni.
ott abban a lapban amit tehetsz az a memória bővítés és a VGA berakás pluszban ha nem lenne elegendő.
a procin nem tudsz javítani,jobbá tenni mert az eleve integrált azon. korlátozva lennél azzal.
főleg ha netalán összerakod és később kiderülne a gyengeségük,akkor már nem tudsz mit tenni ellene.ha ez a megoldás maradna akkor olyan mintha egy laptopot kötnék az LCD tv-re
-
zolaas
senior tag
Htpc Project elindult. Sok építő dolgot mondjuk nem hallottam, azt hittem nagyobb lesz a pörgés, no de sebaj, majd összehajintok vmit...magamtól. Mondjuk ebbe a házba aztán belefér akármi is
-
jeni
félisten
igen valóban nem kis fogyasztásúak az A10-s AMD procik,de legalább erős a HD 7660 oldalról nézve,és még ha úgy adódik az már kiegészíthető egy rendes VGA karival DUAL módban,én semmikép nem mennék le egy A10-s proci alá.
Korábban olvastam,hogy az a A6-s proci alatt.attól lefelé már nem mennek dualban a hozzá adott direkt VGA-k.
Én nem csak az IGP-t venném figyelembe a HD esetén,annak tényleg jó megoldás aki nem tervez plusz VGA karit a gépébe, hanem más dologra is használnám főleg ha már HTPC lesz majd összerakva.
Amellett ha más nem jöhet szóba,akkor csakis az Intel-re váltanék.
Az A10-5800K az a AMD Athlon II X4 750K IGP nélküli procival egyenértékű. -
jeni
félisten
AMD-t olcsóbb összerakni és filmezésre az (A10-5700K)-A10-5800K proci javasolt egy FM2-s lapban.
AMD procinak van a legerősebb HD7660 integrált IGP-je.és a A10-s széria az ami egy direkt PCI-e kártyával együtt tud dolgozni rendesen amelyen teljesítmény javulást hozz.
Az új Intel i5-3570K procinál HD4000 IGP része jóval gyengébb a HD7660-nál,ellenben maga CPU teljesítménye része jobb az AMD-nél. -
bosa
tag
Sziasztok!
Most készülök egy kis htpc-t összerakni,de a sok olvasás alatt vegyesen olvasok vki az amd-t valaki az intelt emlegeti. Nekem amire kellene az egy synology nasról filmet lejátszani akadás mentesen legyen szó bármiről kivéve 3d. A rendszer ami szimpatikus az xbmc openelect az biztos :-) kérlek titeket segítsetek mit érdemes ma venni.
-
sb
veterán
Más:
Kipróbáltam a madvr+lav filtert kicsit jobban.
Mit szúrok el, hogy fut?Atom 330 @2GHz + Ion gpu.
Mpc-hc 32 bit.
Lav filter cuvid-ra állítva természetesen.
Madvr-ben chroma upscaling: SoftCubic - 100, Luma upscaling és downscaling Lanczos - 4 tap.Kipróbáltam egy 16 és egy 40GB-os 1080p forrással, cpu használat kb. 50-60%-on, a gpu 60-90% között.
Vagy csak akkor skáláz a fenti módon, ha eltér a forrás és a megjelenítési méret? Ez elég furcsa lenne...(Meg mondjuk nem tudom hogy a chroma/luma adatok milyenek egy 1080p forrásban, teljes felbontásúak?)
-
sb
veterán
válasz
canniball #17800 üzenetére
Már leírtam én is korábban, hogy hogy működik.
TCr-nek írom , hogy nem olyan bonyolult egyébként.
Arról van szó, hogy az event-eket hozzá lehet kötni billparancshoz, így a távhoz lehet igazítani és nem a távirányítót kell állítgatni, programozni.Ami miatt egyszerű:
1. Vannak olyan gombok, amiket eleve tud az ember, hogy milyen billparancsot adnak ki.
2. Amit nem tudsz azt meg XBMC-n belül debug módban meg lehet nézni pontos key id-val!Nekem ChinaVisionnel pl:
1. Tudom, hogy van rajta TAB gomb, erre elég egyszerű rájönni.
XBMC keyboard.xml-ben ott van az alapbeállítás: <i>Info</i>
Átállítottam: <tab>info</tab> és máris előjön az Info ablak TAB gombra "i" helyett amit a távról nehéz lenne előcsalni.2. Ha nem tudod a gomb milyen billparancsot küld, akkor a debug módot be kell kapcsolni XBMC-n belül, elindítani, párszor megnyomni a távirányítón a gombot, kilépni és utána a log file-ban megkereshető, hogy milyen billparancsot küldünk. Itt key id-k vannak és ez alapján be lehet állítani utána a funkciót:
<key id = 23674>AudioNextLanguage</key>3. Bónusz módszer:
Ha nem Windows funkcióbillentyűről van szó (fullscreen, tab, windows gomb, stb...) akkor egy ikon shortcut-on is ellenőrizni lehet a billparancsot. Egy windows ikonon jobb gomb/properties/shortcut key-be bele kell kattintani és megnyomni a távon a gombot, amire kiírja a kapott kombinációt: Pl. piros gomb: CTRL + 1.
Utána ez is beállítható az XBMC-ben: <1 mod="ctrl">Info</1>Kb. ennyi testre szabni.
Nekem a TAB-on van az info, pgup/pgdn a kép nagyítás/kicsinyítés, 4 színes gombon a hangváltás, feliratváltás, felirat be/ki (ez nem megy), backspace-en filmnézés közben pl a codecinfo. de egyik billentyűre be van állítva a togglewatched is. (Aztán persze Harmony 525-öt használok, amire meg a Chinavision gombjai vannak így beállítva, de egyszerűbb volt így belőni.)
Amivel gondom van, ha már szóba jött: a "ShowSubtitles" nekem az istenért sem akar működni. Billentyűzetről sem, nemcsak távról. Minden más működik amit fentebb írtam.
-
Hoqspok
tag
válasz
dabadab #17798 üzenetére
Igen 90 W volt a külső "kocka" ami melegedett elég rendesen lehet valami ratyi occo Kinai volt , már 2 éve egy 120W külső adapter táplálja a 90 W PSU belső panelt és stabil .( tt vettem ) szóval most alaposan túl van méretezve 30-40 W fogyasztáshoz de szerintem még igy is hatékony
-
TCr
veterán
válasz
canniball #17799 üzenetére
De ha a billentyűzetre rá lehet varázsolni valahogy, pl. "A" billentyű (ha azon alapértelmezettként nincs semmi), akkor az MCE keyboard-ról már gyerekjáték azt beállítani a Harmony-ra.
Ha a Chinavision van eszköznek beállítva, akkor a CV távos gombjait látod "kioszthatónak" a Harmony programjában.
Ha az MCE Keyboard van eszköznek kiválasztva (ennek érzékeléséhez kell az RC6 vevő), akkor a teljes pc-s billentyűzet billentyűit látod kioszthatónak (A-Z, F1-F12, Insert, Delete, Tab, stb-stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged