Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

na, sorba:

szakállas: porkoláb, egyértelműen. bár nemtom Neked hogy/mennyire kell, de Porki kb C++ májere sztem akár országos szinten is. Ő tuti érti és sztem jól is tanít.
    és Pataki is jófej állítólag, de elsőkézből csak Porkiról tudok.

Gábor: algo gyakot ha tart(ani fog), akkor Fekete. ha nem, akkor Kovács még a legjobb a listából. Doktorandusz, magyaráz értelmesen, lehet vele beszélni.
    Ásványit semmiféleképp.
    Lóczi jó, anal jó, angol jó. rakd össze :)
    Igen, GZS Szegedről jött, jófej, bár kicsit mintha be lenne mostanában fordulva:) de tényleg jófej, csinál előadásjegyzetet digitálisan, mindent kiad, és anno még puskázni is lehetett :D
    Nummódot felveheted Leventéhez nyugodtan (Lócsi). Ő el fogja magyarázni értelmesen, addig úgyse megy tovább, nagyon szerettem az óráját. Ha szét akarod gépelni a kezed, akkor Krebsz :) Hegedűst ne erőltesd (jófej meg minden, de nem gyakot tart, inkább ea-t;))
    OO fingom sincs, egyiket se ismerem.
    Ada: Zsókot dícsérik, Bauertől az ég mentsen meg, Kitlei stílusát meg vagy szereted vagy nem (én szerettem, többiek gyűlölték).
    Sike meg egy külön eset, majd meglátod :)

Balázs: lol:D roberto is külön eset, én valahogy nehezen viseltem, viszont szerették néhányan.

Új hozzászólás Aktív témák