Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
na, sorba:
szakállas: porkoláb, egyértelműen. bár nemtom Neked hogy/mennyire kell, de Porki kb C++ májere sztem akár országos szinten is. Ő tuti érti és sztem jól is tanít.
és Pataki is jófej állítólag, de elsőkézből csak Porkiról tudok.Gábor: algo gyakot ha tart(ani fog), akkor Fekete. ha nem, akkor Kovács még a legjobb a listából. Doktorandusz, magyaráz értelmesen, lehet vele beszélni.
Ásványit semmiféleképp.
Lóczi jó, anal jó, angol jó. rakd össze
Igen, GZS Szegedről jött, jófej, bár kicsit mintha be lenne mostanában fordulva
de tényleg jófej, csinál előadásjegyzetet digitálisan, mindent kiad, és anno még puskázni is lehetett 
Nummódot felveheted Leventéhez nyugodtan (Lócsi). Ő el fogja magyarázni értelmesen, addig úgyse megy tovább, nagyon szerettem az óráját. Ha szét akarod gépelni a kezed, akkor Krebsz
Hegedűst ne erőltesd (jófej meg minden, de nem gyakot tart, inkább ea-t
)
OO fingom sincs, egyiket se ismerem.
Ada: Zsókot dícsérik, Bauertől az ég mentsen meg, Kitlei stílusát meg vagy szereted vagy nem (én szerettem, többiek gyűlölték).
Sike meg egy külön eset, majd meglátod
Balázs: lol
roberto is külön eset, én valahogy nehezen viseltem, viszont szerették néhányan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)