Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Valahogy úgy

Úgy ennék egy kis kfc-s kaját, csak rohadt drága. És az idegesít, hogy a Kentucky menü 2db csirkecombot takar, 1 krumpli+káposztasaláta, de ha elvitelre kérem, mindig csierkhátat/mellet raknak bele, ami meg sztem egy undorító, vagy legalábbis nem finom húsféle. Ha már ennyit kiadok érte, combot adjanak, ne azt a szálkás(szálas) rágós mellet
Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy