Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Én csak 1x vezettem vmi Nissant, anyuék főnökéé volt, a ballagásomon mehettem vele egy kört, 180ra úgy felcsusszant, hogy észre se vettem
Meg régen No-ban voltunk vmi kiránduláson és családoknál voltunk...buli volt, én meg bealudtam, éjjel a szállásadó fater jött értem és vitt haza, nemtom milyen kocsi volt, vmi gyönyörű fekete Audi, de akkor csak lestem, hogy beszél a kocsi, hogy fordulj jobbra, balra (azóta már nekem is van navim), 250nel mentünk, de semmi nem érződött, nem féltem, pedig bexari vagyok nagyon, én elég nagymamisan vezetek.
Szerk: Az óra lehet meg volt buherálva (vagy a motor), mert nem hinném, hogy egy utcai kocsi tud ennyivel menni, a sportmotorok mennek ennyivel, nem?
Csak ennyi volt, nem jutok jó kocsikhoz. Családi szinten egy Suzuki árát alig birtuk kinyögni
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest