-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Kipróbáltam a DM21T-t. Nagyon jó kis csomagban jött. Akku, tok, USB kábel és két O-gyűrű is járt mellé. Akku ugyanaz a 2600-as imalent mint a HR20-é. A tekerős fényerő állító jól működik. Nem olyan fémes az érzése mint a HR20-on. Elsőre megijedtem mert 530 lument mértem de kiderült az akku csak 3,57V-on van. Teli akkuval 830 lumen volt a gyári 1000- helyett ami manapság gyakori szinte minden gyártónál 1000-et írnak a kis lámpáikra is. Mintha szégyellnék az 1000 alattit bevallani.
Intenzitás: 12900 kandela
Hatótáv szabvány szerint: 227m
Minőségre teljesen jó bár akkut csak button top-ot fogad és ajánlott a hosszú akku mivel röviddel ütésre megszakad a kontakt. És a védett is mivel nincs túlmerítés elleni védelem a lámpában. Ám ez sem nagy probléma mert a lámpához jár akksi és az hosszú is button top is és védett is. Vetítési képe érdekes. Sima refi és XP-L HI led ellenére nem valami határozott a hot spot. Illetve van de körülötte van egy elég nag fényes korona is és csak utána jön a szórt fény. Szóval három lépcsős a fénye.
A csomag:
Méretre kb megegyezik a Zanflare F1-el és a Nitecore P12-vel:
Fénye a plafonon:
És a szokásos kép az udvaron:
Még több kép :ITT
A tok nagyon jó minőségű és összességében elégedett vagyok vele. Kuponnal 25$-ért sikerült megcsípnem és annyit bőven megért. Ha a legolcsóbb megbízható akkut, töltőt és tok értékeit összeadjuk akkor a tartozékok értéke kb 10-12$ szóval simán ha ezeket levonjuk a lámpa maga kb 13-15$-ba fájt. Annyit meg megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest