Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZozzV6

senior tag

Kipróbáltam a DM21T-t. Nagyon jó kis csomagban jött. Akku, tok, USB kábel és két O-gyűrű is járt mellé. Akku ugyanaz a 2600-as imalent mint a HR20-é. A tekerős fényerő állító jól működik. Nem olyan fémes az érzése mint a HR20-on. Elsőre megijedtem mert 530 lument mértem de kiderült az akku csak 3,57V-on van. Teli akkuval 830 lumen volt a gyári 1000- helyett ami manapság gyakori szinte minden gyártónál 1000-et írnak a kis lámpáikra is. Mintha szégyellnék az 1000 alattit bevallani.
    Intenzitás: 12900 kandela
    Hatótáv szabvány szerint: 227m
    Minőségre teljesen jó bár akkut csak button top-ot fogad és ajánlott a hosszú akku mivel röviddel ütésre megszakad a kontakt. És a védett is mivel nincs túlmerítés elleni védelem a lámpában. Ám ez sem nagy probléma mert a lámpához jár akksi és az hosszú is button top is és védett is. Vetítési képe érdekes. Sima refi és XP-L HI led ellenére nem valami határozott a hot spot. Illetve van de körülötte van egy elég nag fényes korona is és csak utána jön a szórt fény. Szóval három lépcsős a fénye.
    A csomag:

Méretre kb megegyezik a Zanflare F1-el és a Nitecore P12-vel:

Fénye a plafonon:

És a szokásos kép az udvaron:

Még több kép :ITT
    A tok nagyon jó minőségű és összességében elégedett vagyok vele. Kuponnal 25$-ért sikerült megcsípnem és annyit bőven megért. Ha a legolcsóbb megbízható akkut, töltőt és tok értékeit összeadjuk akkor a tartozékok értéke kb 10-12$ szóval simán ha ezeket levonjuk a lámpa maga kb 13-15$-ba fájt. Annyit meg megért.

Új hozzászólás Aktív témák