- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Az F1 után két nappal befutott a Convoy M2 is, eredetileg ezt vettem mindenes edc-nek, csak befigyelt a Zanflare akció közben. Pár nap használat után a következőt tudom mondani az M2-ről (ha valaki pont ilyenen gondolkodna):
A vetítési képe nagyon hasonló az F1-hez, nagyon jól eltalált, tökéletes közelre (pl beltérben) és kültérre egyaránt. Határozott hotspotja van sok szórt fény mellett. Távolságra olyan 70-90 métert terít be használható fényerővel 6*7135-ös driverrel.
Méretre határozottan nagyobb egy S2+ -nál, de kisebb jóval a C8-nál, még zsebben azért hordható. A felülete, az illesztések, a kidolgozás nagyon szép, pontosan és masszívan illeszkedik minden. Egyedül a markolatról a recézést hiányolom, vizes, csúszós kézzel jól jönne ha lenne, de azért nem csúszós alapból.
A fej kialakítása az egyik legszimpatikusabb amit láttam eddig, nagy hűtőbordái vannak, szemmel láthatóan komoly hőelvezetésre képes és eddigi tapasztalataim szerint huzamosan maxon járatva sem melegszik szinte semennyire (kültéren próbáltam és most már hűvösebb van, lehet szobában álló levegőn langyosodna picit, de tuti nem tud túlhevülni vagy felforrósodni).
A noname C8 tokba tökéletesen elfér, mintha ehhez gyártották volna.
Én köztes lámpának rendeltem eredetileg az S3 és a C8 közé, főleg kíváncsiságból, de annyira beleszerettem, hogy ez lépett elő fő lámpának. A vetítési képe és a kiválló hűtés miatt egyszerűen ez a leghasználhatóbb lámpám. Már csak azt bánom, hogy nem Biscottival kártem, de lehet eladom és rendelek egy újat azzal, így lenne moonlight mód is rajta és akkor aztán ez a perfekt edc lámpa. ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest