- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"El kell engedned a kormányt."
Az egy kézzel vezetés sokkal kevésbé veszélyesebb mint az hogy lenézel az útról.
"Lehetetlen, hogy ez legyen a legbiztonságosabb."
Nyilván a fizikai kapcsoló vs. érintőképernyő témában értve. A legbiztonságosabb természetesen az ha a vezetésre koncentrálsz és nem kapcsolgatsz semmit.
Hangvezérlés amúgy tényleg jó. Bár sokan nem szeretik, valahogy nem tartják természetesnek.
Én fejből tudom az összes kapcsoló helyét az autóban, odanézés nélkül is tudom kapcsolni őket. Ha érintőgombok lennének akkor probléma lenne, mindenképpen rá kellene nézni.
Mellesleg a repülésben is jellemzően fizikai gombok vannak, és nem azért mert nem telik érintőképernyőre. Ott is pont ez az ergonomiai alapelv van a kialakítás mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest