Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Tiédetis #12680 üzenetére
Alapvetően egyetértek. Viszont a kínaiak gyengéje a minőség és a support, de főleg az alkatrészellátás. Ezt számos kínai terméknél megjártam már, ezért is kerülöm őket. Amikor vettem a klímákat a házba, lebeszéltek a kínaiól pedig sokkal olcsóbb lett volna. Egymástól függetlenül 3 klímás mondta, hogy a kifutott szériákhoz már számos alkatrész nem elérhető, volt, hogy 3 éves klímát nem tudott javítani, mert már nincs hozzá vezérlő. Lejött a szalagról, onnantól nem érdekli őket, hogy a korábbi vevők mit csinálnak. Vegyenek újat! Tehát semmiféle fenntartható szemlélet nincs kínában. Lehet, hogy az autó majd kivétel lesz, nem tudom. Ahogy írod, kell 8-10 év, mire ez kiderül, de ha közben a németek is ezt csinálják, hogy fél évig nincs alkaltrész, akkor a "megbízható háttér" érvelés is szépen elenyészik. Remélem nem mindennapi jelenség a fél éves várakozás, mert amúgy az autóval baromira elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest