Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz 5leteseN #6819 üzenetére

Szia!
    A mai nap sikerült valakinek kicsit belém gázolnia laptop témában. Ezért gondoltam részvétem teszem egy pillanatra adatok megosztásában, mint továbbra is lelkes magát szerencsés amatőrnek nevezhető emberke, akit megáldott az MXM Isten. :DDD :R :R

Mint páran tudjátok nekem egy egyedi mxm csatolású laptopom van PCIe3 felülettel.
    (aláírás) Van egy ehhez készített adapterem kínai oldalról. [link] Van több áruház felülete.
    Itt azt írják pontosan:
    Transfer speed: PCIe 3.0 x4 full speed, 32G/bps (Max.)
    Na most ettől függetlenül tudom magától a készítőtől hogy veszteségmentes x16 min.
    /2019/
    Amit nem értek hogy ezekkel az adatokkal hogyan tudok olyan pontszámokat hozni teszteknél, ami megegyezik az asztali vga topikban található mérési eredményekkel. Gondolok itt arra pl amit az írásodban megjegyeztél. Igaz kicsit húztam a kártyámon, de a hozott teljesítmény a lényeg ami ügye átfér a résen.

Friss mostani játék teszt mérés FHD és 2K. Tudok olyan tesztet is ahol a két felbontás között szinte semmi eltérés nincs gondolom a sávszél miatt, meg mert régi tesztelő progi.

Na de jöjjünk vissza a jelenbe. Az igazság az hogy ez a téma egyre jobban kezd érdekelni, főleg mert a jövőben szeretnék még ezzel a hardverrel egy vga ápgrédet rtx 5080 vagy rtx 5090-es színekben. Az általam használt preferált felbontás az 2K.

FHD

2K

Természetesen más mérést is ha valakit érdekel bármikor. :R
    Szóval tervezgetem a feljebb lépést PCIe5 színtérre főleg a dlss4 ígéretére hallgatva, na meg azért is mert a laptopomat nem akarom lecserélni, és ez nekem nagyon számít. :)

Új hozzászólás Aktív témák