Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz gitaroslaci #6704 üzenetére

Szubjektíve mert ugyan én is hasonló de más csatlakozáson keresztül használok asztali kártyát mindig felmerül bennem a kérdés, miért akar mindenki házat a vga-nak?
    Nem jobb lenne nélküle főleg ebben a melegben? Kevesebb helyet foglalna, hűvösebb lenne a vga-nak. Max hetente egy portalanítás, kifújatod stb.....
    Nálam bármekkora méretű, bármilyen kártya szóba jöhet, mert nincs ház ami megszabná mi fér bele. A tápegységet is én választom. Ha csak házzal van ehhez a csatihoz az biztos hogy levágnám róla. Talán az Aliexpress-en kellene keresgélni, talán barátságosabb a kínálat.
    Hát ezzel sokat nem segítettem és nem is pont neked szántam, csak úgy jött. :R

Ezt a mi mit tud kihajtani szövegen meg mindig csak mosolygok, nagyban leszartom. A cél a lényeg miszerint minél erősebb, újabb kártyát csatlakoztatok annál jobb eredményt érek el. Használok én régi MSI GT70-es laptoppal is külső vga kártyát, mindent visz szó szerint egy i7-4940mx procival és ddr3-as memóriával....UE5 demók is szépen lefutnak, mert bőven elég neki a proci tudása.

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák