Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gitaroslaci
üzenetére
Szubjektíve mert ugyan én is hasonló de más csatlakozáson keresztül használok asztali kártyát mindig felmerül bennem a kérdés, miért akar mindenki házat a vga-nak?
Nem jobb lenne nélküle főleg ebben a melegben? Kevesebb helyet foglalna, hűvösebb lenne a vga-nak. Max hetente egy portalanítás, kifújatod stb.....
Nálam bármekkora méretű, bármilyen kártya szóba jöhet, mert nincs ház ami megszabná mi fér bele. A tápegységet is én választom. Ha csak házzal van ehhez a csatihoz az biztos hogy levágnám róla. Talán az Aliexpress-en kellene keresgélni, talán barátságosabb a kínálat.
Hát ezzel sokat nem segítettem és nem is pont neked szántam, csak úgy jött.
Ezt a mi mit tud kihajtani szövegen meg mindig csak mosolygok, nagyban leszartom. A cél a lényeg miszerint minél erősebb, újabb kártyát csatlakoztatok annál jobb eredményt érek el. Használok én régi MSI GT70-es laptoppal is külső vga kártyát, mindent visz szó szerint egy i7-4940mx procival és ddr3-as memóriával....UE5 demók is szépen lefutnak, mert bőven elég neki a proci tudása.

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest