Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
malossidas
üzenetére
A hordozhatósági problémás kérdést mPCIe esetén úgy javíthatod, hogy "maszekolsz"
Vagy fixen vágsz egy kellően nagy méretű lyukat a csatlakozód helyénél az alsó burkolaton, tehát mindig szabadon, egyszerüen ki be dughatod, (nem szép, de na?!)
VAGY,
Veszel egy USB hosszabbítót, és szépen valahogy kivezeted oldalsó portként. Én pontosan ezt terveztem, csak végül magát az EGPU-t hagytam abba. És pontosan avval az adapterrel, amit te vettél. Mivel az egész adatkommunikáció USB-kábelen megy, így egyszerü kivezetni. Nem fogom visszakeresni, de a terméket maga nando is ajánlotta valahol, és az ajánlásának a linkjét ide betettem fórumba. Azon link alatt pedig volt egy ilyen megvalósítás amiről én beszélek.
1. Az adapter végét nyílván bedugod az alaplapba egy szabad, vagy álltalában a WIFI mPCIe foglalatába.
2. abba belemegy az USB mini vége
3. Ezen kábel másik végét (ami lehetőleg anya, kell egy ilyet venned, vagy magadnak készíteni 2-ből) valamilyen szintén maszek módon a gép oldalára fixálod a jelenlegi portok mellé.
4. Egy minőségi USB3.0 kábellel, (ami szintén volt a link alatt) pedig összekötöd az adaptert és a laptopot, így minding könnyen hordozható rendszered lesz.Nyílván ennyi toldással (ha belegondolsz csak egy) vitatott a stabilitás kérdése. De az EXP GDC-t is sokan vitatják. Van akinek jó, van akinek nem. Sok dolog függvénye.
Ezt egyszer kell végigszenvedni, de működőképes LEHET. Persze itt az is kérdés, hogy alapból jó e a gépeddel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest