Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Jó ideje "izgat" az eGPU téma,,és olvasgattam is utána! Összefoglalót, és az abban lévő linkeket is elolvastam, de szeretnék kicsit beszélgetni is róla...
ELőre is köszönöm a türelmet, és a segítséget!Adott egy HP Probook 6460b egy i5 2520m CPU-val,16Gb RAM-al, egy 850 EVO SSD társaságában!
Videókat vágok a géppel, és eddig a H264-es kódolást az intel quicksync nagyban segítette! így kiszolgált a gép!De néha azért játszanék is kicsit mostanság, illetve a gyermekem is cseperedik, és lassan őt is leültetném néha egy egy autóverseny elé...
Kérdés_01:
Egy ilyen Expresscard-Version dokkolóval, egy GTX960-al,(cca 45-50.000 használtan) külső monitorral (és persze egy "ajánlott táppal") lenne e bármilyen problémám a fent említett lapost figyelembe véve, vagy szerencsés a config, és csak összedugom, drivert telepítek, és szó nélkül röffenne a rendszer?Kérdés_02:
Ezt a csatoló felületet, (express cardot), CPU-t figyelembe véve van e értelme "nagyobb" VGA-t vásárolni a fent említett GTX960-nál? Játékoknál, illetve After Effects-nél mennyit segíthet, egy ilyen "dokkoló"+VGA páros a notebookom grafikus számítási teljesítményén?(HD3000)Kérdés_03:
Kérdés_02 "pepitában"
Az említett VGA "normális" asztali configban mutatott teljesítményéhez képest százalékban mennyit esik egy ilyen külső dokkolóban?
Néztem youtube videókat teszteket, látom hogy kb. mit várhatok, de gondoltam megkérdezném vásárlás előtt tőletek is akik már a gyakorlatban használjátok...
Szóval ezt a rendszert egy GTX960 "kimaxolja", vagy a gyakorlatban, érdemes "feljebb" lépni erősebb VGA-val?KÖszönettel a segítségért...

ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Hegesztés topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest