Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3202 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget.
-
-
jsk
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3197 üzenetére
TeebyKay, jaffa 2843: Köszönöm szépen a tanácsot. Ilyenkor a talpak visszaragaszthatóak, vagy szerezzek be újat?
-
olivera88
veterán
Mi okozza azt h lefagy az egerem időnként? Most vettem új egeret, Logitech M235, és ugyanaz van mint a régi egérnél, hogy lassan reagál, illetve van h nem reagál olyan 2-3 mp ig, olyan darabosan mozog a kurzor, baromi idegesítő tud lenni játék közben.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Gondolom innen sokan használtok Logitech egeret.Kérdésem a következő lenne:
Logitech egéren megoldható valahogy az Alt + Tab normális működése?
Ez a kombó" tökéletesen működött Razer egeremen (IGAZ, ott be volt építve a funkciók közé a driveren), de Logitech progiból hiányzik, ha meg makrózom, akkor nem rendes sebességgel megy, hanem elkezd cikázni...Köszönöm!
-
-
jsk
senior tag
Vásároltam egy hete egy Logitech g203 egeret. Ma a feleségem sikeresen ráöntötte a kávéját. Azóta az egér bal gombja kicsit ragad. Játékban nem zavar, csak netezés közben a dupla kattintásnál érzem, hogy más lett. Érdemes emiatt szétszednem az egeret, vagy hagyjam, és majd kikopik?
-
törölt tag
Sziasztok! A tavaly nyár végén vásárolt Logitech G302-egeremmel van egy kis probléma. Dupla klikkel.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri gariztatni vagy inkább kapcsolócsere japán kapcsolókra?
illetve a garanciáztatás meg-evan pár nap alatt/biztosít a Logitech valami hasonló minőségű egeret? Vagy rögtön cserélnek?
Van olyan is amikor rányomok egy gombra és kétszer nyomja meg. -
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet tudni miért nem működik a Razer Synapse? Vagy csak egyedi gonddal küzdök? Bár nem hinném hogy egyedi, mert még a jelszó emlékeztető Razer oldal sem elérhető.
Hiba üzenet a Razer oldalon : 500 Internal Server Error
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet tudni miért nem működik a Razer Synapse? Vagy csak egyedi gonddal küzdök? Bár nem hinném hogy egyedi, mert még a jelszó emlékeztető Razer oldal sem elérhető.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Bandit79 #3185 üzenetére
Nem integrált enkóderes egerekben ált. egy sima kétcsatornás kvadratúra enkóder van. Itt arra kell figyelni, hogy a görgő bevágása közötti szögkülönbségnek a negyede legyen a két detektor között. De ha jól emlékszem a g400-ban egy tokban van a két érzékelő, szóval ezt nem lehet elrontani.
Ha az emittert és a detekort egymásra irányítod, és a lábakat kb. derékszögbe állítod az emitteren, szerintem elhelyésből adódó probléma nem adódhat.
Ha így sem megy, valamelyik vagy tönkrement, vagy a jelútban van kontakthiba. Ha IR az emitter, akkor azt elvileg egy infraszűrő nélküli kamerával is láthatod. (ha a tv távirányítóval belevilágítasz a kamerába miközben nyomkodsz valamit, és látszik, akkor ezt is látnod kéne). Bár a kamerák többsége ezt az infra tartományt még nem is szűri, szóval egy próbát megér.
Ha tudsz kérni valakitől egy multimétert kontinuitás vizsgálattal (egeret kihúzva) nézd meg, hogy tápot, földet kap-e mindkét alkatrész, illetve, hogy a mikrokontroller lába és a detekor között van-e kapcsolat. Esetleg egy IR led-et betuszkolhatsz az emitter mellé, és a görgőt forgatva valamerre mozognia kéne. (leginkább összevissza).
A detetkort oszcilloszkóp vagy logikai analizátor hiányában nem tudom így hirtelen hogy tudnád kimérni. -
hauser2
csendes tag
Segitségeteket kérném! van egy Genius DXL 8000-es egerem az usb stick teljesen lesérűlt, javíthatatlan. Vettem egy másik ugyanezen szabványon működő másik egeret, ami jól működik, de szeretném az USB sticket a 8000-es hez passzítani mert az lényegesen jobb. Van rá lehetőség?
-
Bandit79
aktív tag
válasz
Tomi_Sci #3184 üzenetére
úgy látom minden érintkezik ,próbáltam az optikát ami a görgő fogaskerekén átnéz a másikhoz nyomkodni ,állítgatni jobbra balra kicsiket,de így szabad szemmel nem igazán lehet belőni pontosan..
Fogalmam sincs hogy ennek egyáltalán mennyire számít a pontosság, 1 mm elforgatás már hibahatár?...mert akkor nehéz lesz beállítani,ha egyáltalán nem ment gallyra -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Bandit79 #3183 üzenetére
Az érzékelőnek nem kell világítania, de a másik oldalnak nem árt. Ennek ellenére szabad szemmel nem túl valószínű, hogy azt látnád.
Mit állítgattál tulajdonképpen? A külön álló nyákot? Szerintem azt nem tudod annyira rosszul betenni, hogy ne keresztezze a görgőt. Az alap és az elejében lévő nyák összekötésénél minden érintkezik? -
Bandit79
aktív tag
Szevasztok , van egy Loitech g400-am a napokban szétszedtem tisztítani, most nem mozdúl görgetésre..
Ami a görgőnél van optikai érzékelő annak világítania kell és ha kicsit elmozdúlt akkor attól esetleg nem működik?. Most ott tartok hogy kb 15 x állítgattam ,de semmi. Van valami trükkje ,ha esetleg az a baj? -
Sanki
addikt
válasz
Tomi_Sci #3179 üzenetére
Jó kérdés, én nem is láttam, hogy ki voltak szakadva (szét sem szedtem teljesen a mikrokapcsoló cseréje után, csak a burkolatot vettem le). Akinek odaadtam szenzorcserére ő jelezte, hogy ez is lehet a hiba oka.
Nemrég volt mikrokapcsoló csere, arra gondolok, hogy akkor sérült meg, amikor odaadtam cserére. -
Sanki
addikt
válasz
dobragab #3121 üzenetére
Nos. Megtörtént a szenzorcsere tegnap.
Két probléma miatt is kialakulhatott a görgetési probléma:
1. Az enkóder közepén egy darabka ki volt törve (a képen a jobb oldali).2. A forrasztás elengedett a csatlakozónál, több láb is ki volt "szakadva". Gondolom, amikor cserélve lettek a mikrokapcsolók, akkor a csatlakozó vissza lett erőszakolva és kiszakadt..
A lábak vissza lettek forrasztva, illetve az enkóder cserélve lett. Remélem ez megoldotta a problémát, majd kiderül.
-
Tomp888
csendes tag
Üdvözlet !
Vettem egy Razer Deathadder Chroma típusú egeret .Felraktam a synapse programot,utána bedugtam az egeret .Minden jól működött,tudtam regisztrálni,beállítgatni a felbontást,színeket,stb.. Öröm és boldogság...
Újra indítottam a gépet és innentől kezdve nem volt világítás az egérben .
Leállítottam a synapse –t és kihúztam az egeret .Visszadugtam és elindítottam a synapse –t .
Így megint jó volt.
Miért nincs világosság az egeremben újraindítás után ?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Az X710 topic halott, így itt kérdezek.
Adott az új egér, amihez letöltöttem a software-t. Az ALT+F4-et sikeresen macro-ztam, de a SHIFT+SPACE-t sehogy se tudom valamelyik gombhoz rendelni.
Lehetetlen küldetés, vagy csak én vagyok béna? -
func93
senior tag
sziasztok,
beszereztem egy razer imperator rz01-0035 típust. na már most az a gondom, hogy ha kicsit is felemelem ugrál a kurzor össze-vissza. razer goliathus pad van alatta, ezért se értem a dolgot.
-
margithid
veterán
A felemelem az asztalról az egeremet, akkor a kurzor elkezd össze vissza menni oldalra, ez mitől lehet? Virus vagy kezd meghalni az egerem?
-
Ed_007
aktív tag
válasz
MaTpr0F #3167 üzenetére
... a hatszögtengely méretében kerek tengelyből hatszöget formálni már nem az én szememnek való, sajnos... de ötletnek jó, valóban; az én limitációm, hogy nem tudom bevállalni.
Hogyan "rögzítődik" a tengelyre a forgatandó érzékelő? SZámít, hogy hatszögtengelyes legyen, vagy ha beletolom a tengelyt, úgyis megformálja a lyukat olyan formára, hogy beleszorul a tengely? -
Ed_007
aktív tag
válasz
MaTpr0F #3160 üzenetére
Úgy tűnik, a ragasztásos megoldást kell alkalmaznom; tisztítás és összeszerelés után is problémás a működés. (Az összeszerelésnél a panel visszatétele trükkös volt; visszatekintve teljesen egyszerű, de mire ide eljutottam, eltelt fél óra az óvatos próbálkozásokkal).
A szódabikarbóna indokoltsága engem is érdekel: a sima ragasztó (bikarbóna nélkül) miért nem jó?
Bármilyen pillanatragasztó megfelelő? Kicsit tartok tőle, hogy az encoderen belül is összeragad valami és akkor dobhatom ki az egészet... -
Ed_007
aktív tag
Razer egérgörgőm nem görget - tudnátok ajánlani szakit, aki javítani tudja?
-
Vanir
veterán
Tegnap észrevettem, hogy csúszik a ZA13 görgője. Két fokozat között valahogy nem vette be a görgetést, hanem elcsúszott az egész. Szétszedtem kivettem a görgőt, és az a látvány fogadott, hogy a gyári kenőanyag a görgő gumi és műanyag része közé bekerült, így el tudott csúszni a felső gumiréteg. Kimostam, kiszárítottam, összeraktam, patent. De elég kemény lett a görgetés, így szétszedtem, és a belső részt, ahol maga a mechanika működik egy kicsit bezsíroztam, óvatosan, hogy ne csorduljon túl. Hibátlanul működik.
Az összes Zowie görgő ugyanolyan, úgyhogy ha valakinek ilyen baja lenne, az nagyon könnyen tudja orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest