- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Tomi_Sci #4040 üzenetére
A levelezgetés drágább, mint közvetlenül a gyártótól rendelni. Ha meg a postás összenyomja, arra meg nem vonatkozik a gari, így ez felejtős. Pozsonyban gondoltam nem lesz már akkora kihívás beszerezni a szükséges alkatrészeket, de úgy látom tévedtem.
Egyelőre sem a GME.sk-n, sem a svetsuciastok.sk-n nincs egérbe való enkóder, a Conrad is szintúgy csak a hifistáknak kedvez. Mivel egyik ismerősöm sem kocka, egyiknek sincs igénye egeret javítgatni. Sőt, az egyik WoW-os, DotA-s arc az öt eusrós borzalmakra esküszik.Az új középső gomb sem tetszik, túl kemény. Sajna sehol nem találtam másfajta 10mm-es kétlábú mikrokapcsolót, így lett ez a TTC.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Tomi_Sci #4034 üzenetére
Oké, na most már csak egy normális szlovák forgalmazót kell keresnem, mert 3 eurós cuccra nincs szívem 4,5 euró postaköltséget kiadni.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
dobragab
addikt
-
adatfalo
senior tag
válasz Tomi_Sci #3987 üzenetére
No ezt a műveletet szeretném valaki másra bízni, akinek nem ez lesz az első ilyen jellegű művelete, természetesen anyagi kompenzációval.
Egyébként túl magas hőmérséklet+szar páka (gagyi fahrenheit, ami még új korában jól muzsikált, de már megérett a hegy cserére). Próbáltam a furaton átnyomni a bele ékelődő mikrokapcsoló lábait és mire észbe kaptam már megpörkölődtek.
www.adatfalodesign.hu
-
ribizly
veterán
válasz Tomi_Sci #3980 üzenetére
Nálam az irodában használt már megy egy ideje és a feelingje nem változott a kattintásnak. Ami viszont látszik rajta, hogy amíg a G Pro kb egy fél év használat után is olyan, mint az új, addig a G102 anyaga elég komolyan kifényesedett (tükörsimára kopott) az ujjaim meg a tenyerem alatt.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Tomi_Sci #3972 üzenetére
Elég könnyű szétszedni (youtube-on találni jó videókat), a gombokat meg külön lehet a burkolatból kicsavarozni. Az egyetlen trükk, hogy nagyon mélyen vannak bent a talpai alatt a csavarok, úgyhogy nem minden szettel lehet szétszedni.
Pl az iFixit-es fejek nem voltak jók, de ha az az olcsó, hosszú fejű fekete dobozos órás szetted van, akkor az jó lesz hozzá.
Nézd meg nem e ment valami a gomb alá, vagy ha teljesen szétszeded, akkor a burkolaton belül lehet a gomb felső meg a burkolat közt is hely valaminek bemászni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
koshmar
addikt
válasz Tomi_Sci #3840 üzenetére
Pedig a kis rugó meghajlítása volt a legegyszerűbb, egyetlen mozdulat, visszarakni kézzel, na az szinte lehetetlen.. valami erős nagyítóval, még több türelemmel, esetleg még valami útmutatóval sikerülhetne
manya777: Én soha többet nem szedek szét ilyet, ha ilyen baja lesz legközelebb az egeremnek, azonnal veszek két Omront, és egy elektroműszerésszel megcsináltatom a forrasztást
Én öt kis mikrokapcsolót szedtem szét most (Omron és más), mindben lefele hajlik a kis rugó.
De látszik is a képen, hogy a jobb oldali más fajta, abban felülről hajlik.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz Tomi_Sci #3836 üzenetére
Én nem a pöcköt akartam kicserélni, hanem a kis rugó szerűségen hajlítani, elvileg attól érzékeli dupla kattintásnak, mert már nincs elég görbülete.
Ábra szerint csupán ennyi lenne, de a valóságban nekem ez lehetetlen volt
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
FireKeeper
nagyúr
-
Bandit79
aktív tag
válasz Tomi_Sci #3184 üzenetére
úgy látom minden érintkezik ,próbáltam az optikát ami a görgő fogaskerekén átnéz a másikhoz nyomkodni ,állítgatni jobbra balra kicsiket,de így szabad szemmel nem igazán lehet belőni pontosan..
Fogalmam sincs hogy ennek egyáltalán mennyire számít a pontosság, 1 mm elforgatás már hibahatár?...mert akkor nehéz lesz beállítani,ha egyáltalán nem ment gallyra[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Tomi_Sci #3179 üzenetére
Jó kérdés, én nem is láttam, hogy ki voltak szakadva (szét sem szedtem teljesen a mikrokapcsoló cseréje után, csak a burkolatot vettem le). Akinek odaadtam szenzorcserére ő jelezte, hogy ez is lehet a hiba oka.
Nemrég volt mikrokapcsoló csere, arra gondolok, hogy akkor sérült meg, amikor odaadtam cserére.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tomi_Sci #3145 üzenetére
Hát az úgy elég necces cserélni. Én csak kiforrasztva cserélem már, az nagyon könnyű úgy. Párszor próbáltam kicserélni úgy, hogy az encoder mellett van beforrasztva. Ugyan lejött, de utána lötyögött a feszegetéstől a kupak rész.
Én most G203-ban visszacseréltem a japán Omronokat a gyári kínaira, de japán pöckökkel. Végre jó kemény lett nyomáspontja úgy ahogy szeretem. Szóval, ha valaki a G203/G102/Pro klikkjeit nagyon puhának találja, véletlen klikkeket nyom, akkor ez megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Tomi_Sci #2562 üzenetére
Na úgy tűnik egy kiadós samponos - körömkefés ( ) fürdő után sokkal jobb a helyzet. Nem gondoltam volna, hogy koszos, kb. egy hónapja mostam ki. Most visszagondolva, mosás után kapott egy kis szilikont, lehet az volt a baj. Most jóval mattabb a felszíne. Tüneti kezelésnek jó volt, de attól függetlenül ideje cserélni.
Így utólag inkább egérpad topicba kívánkozott volna ez a szösszenet, de mivel a régi egér működött rajta, a G100s volt a gyanúsítottHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A siker két szabálya
- Bundle topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung T510 Galaxy TAB 10.1 32GB tablet jótállással.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB 3200MHz CL16 garis 2028
- QED Performance graphite RCA kábelek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest