- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
-
-
ribizly
veterán
válasz TeebyKay #4670 üzenetére
Node a laptop-on (ahova szánod, ha jól értem) mi a helyzet?
Az előlapi portoknál simán lehet hibás, vagy nem tisza a jelút a kábel, port, belső csatlakozó vagy a vezérlő miatt (sokszor másk vezérlőre kerülnek a kivezetett portok).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
TeebyKay
őstag
válasz TeebyKay #4663 üzenetére
Kiegészítés: Selectiv suspendet és usb rootot is visszaállítva az eredetire, a gép hátlapi usb portja még mindig felismeri az egeret.
Az eszközkezelő által dobott hiba:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB device descriptor failed.
-
ribizly
veterán
válasz TeebyKay #4361 üzenetére
Ki kéne próbálni egy szűz rendszerrel is mindenképpen.
Ha azzal is jelentkezik akkor erősen hw problémának tűnik, de elsőre mindenképpen ezzel próbálkoznék.Egyébként kapcsolj ki minden energiagazdálkodást (renszer szinten és device-onként is).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
válasz TeebyKay #4367 üzenetére
Ha nem cseréltél/bővítettél memóriát, piszkáltad a biost mostanában, akkor az alaplap ÉS tápegység csere vonalon próbálkoznék.
Annyit mindenképpen megér, hogy bios-reset, kiveszed az elemet és megtakarítod alkohollal, újra beállítod 0-ról. Ha ez nem segít, akkor, turbo kikapcsol és lekorlátozod a CPU szorzót a legkisebb beállítható értékre. Ha ettől megszűnik a fagyás indulásnál, akkor az alaplap+tápegység kuka.Persze 1x érdemes lehet beírni a problémádat, a mi baja van a gépemnek topikba is.
(#4366): Ezeknek az oscon-ok mindent-is-kibírnak, de ebből is találkoztam szakadtal, vagy eltört lábúval.
Javítani még magamnak sem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dictator^
veterán
-
Sati1984
tag
válasz TeebyKay #4154 üzenetére
Ja, gondoltam, hogy nem csúcsminőség, de jobbat néztem ki belőle, meghát fogásra és designra nekem nagyon bejött. Dehát ez van
Akkor választok valamit az egeres topikból, már nézegettem, csak még gondoltam, hátha itt valaki mond valami bíztatót. Az tuti, hogy még egyszer ilyet nem, felesleges lenne.
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Teréz Atya
senior tag
válasz TeebyKay #4134 üzenetére
Ok, szerencséd volt életed első forrasztásánál, így mindenkinek az lesz. Téma lezárva, mindenki mehet haza!
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
-
Terminator17
senior tag
válasz TeebyKay #4017 üzenetére
koszonom de ehhez csak pdf letolhtheto faljt talaltam itt
[ Szerkesztve ]
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
chriskg
csendes tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz TeebyKay #3880 üzenetére
Köszi! Az új kapcsolók sokkal jobbak, mint a gyáriak, remélem tényleg csak gyárilag volt olyan régiek, amilyenek. Asszony recsegő egerét meg remélem javítják/cserélik garanciába. Az enyém 1 hónappal régebbi, ráadásul nekem mégis csak erősebb és nagyobb a tenyerem, mégse recseg az egér.
Egyébként érdekes módon egyik egérhez sem kaptunk jótállási jegyet, csak számlát. (Edigital)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
addikt
válasz TeebyKay #3877 üzenetére
De azt nem tudják megállapítani nem, ha kívülről semmi se látszódik? Szerintem egy csavar jött ki belül és az tud benne lötyögni. Elvileg 5év garanciás, nem tudom, hogy erre érvényes lehet-e vagy csak a szenzorra és a kapcsolókra. (nyílván nem mondom, hogy leesett.) Illetve veszek szerintem egy logitech g203-at a közeljövőben és azzal az lenne a kérdésem, hogy azon ugye műanyag talpak vannak, ha arra veszek teflon talpakat az garanciavesztéssel jár egyből?
[ Szerkesztve ]
-
This_is_Ice
tag
-
Pityu.
nagyúr
válasz TeebyKay #3649 üzenetére
Jó csak elsőnek beparáztam nehogy valami alaplap dolog legyen,mert ez most így zsinórban jött elő el vitték az egyik egeret aztán most szarakszik a másik,csak azért merek nyugodtabb lenni,hogy laptopon is csinálja.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
TheProb
veterán
válasz TeebyKay #3511 üzenetére
Szerintem is valami win-es stikli. Olyan, mint ha nem települne a roccat driver. Kár, hogy nem lehet csak az .ini file-t letölteni valahonnan... Nézem a driver listát is, ott se látok semmilyen Roccat-os drivert..
Igazából csak az zavar, hogy ha kapok egy BSOD-ot akkor a következő újraindításnál sosincs egerem. Vagyis win úgy látja, hogy csatlakoztatva van, de a kurzor még se mozog. Újra kell csatlakoztatni az egeret.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Skullwipe
senior tag
-
Male
nagyúr
válasz TeebyKay #3386 üzenetére
Köszi!
Ceruza akksival használom, ha feltöltöm, attól nem lesz jobb a helyzet. ...de megpróbálom a garit újra akkor.
Sajnos csak az első tisztításnál láttam meg a dolgot, maikor kivettem a golyót, mert alatta van a két centis repedés, gondolom ezért is nem tökéletes ahogy tartja/vezeti a golyót. -
SJM
újonc
válasz TeebyKay #3065 üzenetére
Gondoltam erre én is, de nem vagyis ha igen akkor saját akaratomon kívül nyomtam meg azt a bizonyos billentyűkombinációt. Ha ilyen történt volna akkor szerintem másik egérrel sem lenne jó. Cseréltem egeret és tökéletesen működik, nem áll fent a fordított világ. (Zowie EC-2A, CM Storm Octane) Arra is gondoltam, hogy a kontroll próbák után, magának az egérnek lehet valami hibája. (Turst vezeték nélküli) Még mindig fent áll a probléma ha van valakinek ötlete, ne tartsa magában.
köszi, pacsi: SJM
-
törölt tag
válasz TeebyKay #3039 üzenetére
Köszönöm, akkor rámegyek a mikrokapcsoló cserére.
Ezzel kapcsolatban lenne még pár kérdésem, ha nem okoz nagy gondot.
Egyfelől, sajna csak kínai OMRON-okat látok ebayen, japan-t sajna nem. Ez nagy probléma? (közben találtam - más a tipusszáma, és nincs ráírva, hogy OMRON)Másik. Tudnál ajánlani valami nemtúl drága forrasztószettet? Természetesen, akkor már későbbre is jó lenne, de azért ne az überprofi kínálatból.
Ha van elképzelésed, akkor annak örülnék.
Köszönöm mégegyszer.[ Szerkesztve ]
-
-
GEIL
addikt
válasz TeebyKay #2435 üzenetére
igen....az működhet.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
dvd_R+
őstag
válasz TeebyKay #2435 üzenetére
akkor gondolom nem működne a dpi gomb
a fentebbi kolléga módszere jobban tetszene ha megoldható lenne valahogy..
de ha nincs más megoldás akár ez is jó amit te írtál csak olyan valaki kellene aki meg is tudja csinálni
mert akkor rendelek is az egérbőlHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-
NYPD
aktív tag
válasz TeebyKay #2387 üzenetére
Egy darabig megint ment, aztán itthagytam állni a gépet pár percre, és megint kiakadt, azóta semmi. végigdugdostam az összes porton, az Unifying látja, de Inactive-ként, és a párosítást megszüntetni sem engedi. Elemek frissek, bekapcsoláskor a zöld led folyamatosan világít, nem alszik el ahogy kéne, csak néha-néha megszakad a fény egy pillanatra. Gyanítom a gyerek aki csinálta a mikrokapcsoló cserét valamire ráfforrasztott, vagy a tököm tudja. Eszközkezelőből eltávolítottam a drivert, aztán visszaraktam, semmi. Setpoint csak a szoftvere gondolom, úgyhogy azt nem töröltem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest