- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Nem tudom a tutit, de PC-nál vannak olyan lehetőségek, hogy az egér felébresztheti a gépet, eszközkezelőben a tulajdonságoknál van ilyen lehetőség, de van a bios-ban is energiagazdálkodásnál, hogy az usb-be legyen szufla kikapcsolt gépnél, hogy pl töltse a valamit ha jól emlékszem, de hogy mi a pontos megoldás azt nem tudom.
-
nfsu17
veterán
válasz jaffa 2843 #6098 üzenetére
A régi, nem a 2015-ös.
9eur lehet, hogy nem annyira nyerő. az egér nem ér annyit.
Csak annyira megszoktam ezt a formát, hogy bármit próbáltam, azonnal tettem vissza ezt.
Én nem akarlak ilyennel fárasztani ,nem tudnám átvenni Pesten, vidéki vagyok.
Lehet nézek valami 'puha' padot és akkor nem ezen a teflonoson csúszik (hangosan). -
jaffa 2843
Ármester
Amennyiben a régi, akkor kapható, csak itthon nem nagyon. 2015-ös verzióhoz max ebay-ről.
Vagy szépen megkérsz és szétnézek itthonpixta78
Ugyanolyan kapcsoló kell bele oldalra is, mint a főgombok alá. Lsd. összefoglaló.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
G203 egér baloldali(hüvelyk ujjnál, asszem 5-ös) gombja makacskodik, duplákat klikkel. Lehet ezt tisztítani, vagy kapcsoló csere? Milyen tipusú kapcsoló kell bele? Ha cserés.Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
nfsu17
veterán
Hello.
A razer diamondback egerem alá szeretnék 'tappancsot' venni. Legalábbis a felső kettőt jó lenne, az alsó széles nagy rajta van.
'Gyári' már nem kapható, jó valami hasonló is.
Talán ha nem méretpontos az sem baj.
Sőt..ha vkinek van jó ötlete, hogy én magam faragjak rá vmit valamilyen anyagból, azt a tippet is köszönném. Az ötletelés sosem volt az erősségem.
Egy razer exactmat (teflonos?) egérpad van alatta. -
poli27
veterán
Páromtól kaptam Valentin napra egy ilyen csomagot... egy dologba kérnék segítséget, az egéren folyamatosan világít a logo... egész éjszaka világított, így elég hamar lemeríti magát.... ez tényleg ilyen? A billentyűzet kikapcsol magától egy idő után, de az egér nem... van rá megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
#88491 Springfieldx
Sziasztok,
Sajnálom ha off topic, de nem tudom hova forduljak a kérdéssel.
A szereplők egy Razer Basilisk V2 vezetékes egér, egy PS4 Pro, és Fortnite játék.
Egér + bill kombóval szeretnék játszani a PS4-en, ami megy is, viszont az egér fast scroll gombjait (görgő dontése balra/jobbra) nem tudom a játékban működésre bírni. Az egér vezérlő programjában átállítom pl. bill 4-es gombra a az M6-ot (azt hiszem ez a neve a görgő balra döntésének), és elmenti az egér fedélzeti memóriájába. Másik laptopra dugva tökéletesen működik, a görgő balra döntése a 4-es számot írja ki. PS4-re csatlakoztatva viszont semmi nem történik. Azt várnám, hogy a Fortnite-ban ha 4-esre bindelek valamit, akkor azt az egér görgő balra döntése elő fogja idézni. De nem.
Makróval is próbáltam, az sem megy.
Hogy lehet ezeket a bal/jobb görgő gombokat bebindelni PS-en?
Válasz féleség
"pl. bill 4-es gombra a az M6-ot"
Ezt részleteznéd, a PC billentyűzeten a 4-es ? Melyik ami felső sorban van vagy jobb oldalt a kupacban a Num4 ?
A Num 4 az csak akkor mükszik szerintem ha NumLock aktív a billentyűzeten .
Az M6 a synaps-ban a görgő billentés neve ?Próbáltál nem számot hanem betűt hozzá rendelni ?
Vagy a Fornite játékban billentyűzet beállításnál nem ismeri fel az egér görgő billentést és akkor be bindeli az M6-ot ? -
PitLee
őstag
Synaps 3 telepítő, szerencsére az elején feldobott egy ablakot a telepíteni szánt dolgokról.
Így a 3 Croma színvezérlő alkalmazás elöl kivettem a pipát, ha jól emlékszem 400 körüli MB-ról 311MB-ra csökkent a telepítő.
A tipp bevált, mert az egérnek led világítását, így is lehet vezérelni,
persze csak, hogy mit csináljon (pulzál, világít,.ect.) és hogy mennyire (fényerő).
Profilok is működnek, vált Defaul win és játék profil között, alt tab esetén és a profilhoz rendelt szín is vált.
Érdekes ez a synaps még szokni kell, a Roccat-é valahogy jobban bejött, csak ott a mentések voltak baromi lassúak.[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Nem vagyok napra kész egerekből és most amolyan játszd újra hangulatba kerültem.
A kérdés, hogy a Razer DeathAdder v2 egérhez lehet a gyári progiját használni ?
Régről dereng, hogy nem volt ajánlott a használata csak a beállításokig utána törlés vagy valami ilyesmi.A játszd újra hangulat az, hogy az első saját egerem anno egy Logitech M-BD58 volt,
majd teljesen tudatlanul, mert csak megtetszett vettem egy Microsoft Habut.
Most vagy 20 év múlva múltkor megfáradt az egerem és elővettem a régi Logitech-et, de nem akartam tovább nyüstölni, így most vettem egy DeathAddertV2 ami anno a Habu tesója volt. -
MRJOOOOOO
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Endgame Gear XM1r egerem. Egyszer már gariztattam dupla kattintás miatt.
Nem rég elkezdte azt csinálni, hogy mennék lefele a görgővel, néha felfele megy, néha lefele, néha oldalakat ugrál felfelé, miközben semmi mást nem csinálok, mint lefelé görgetem.
Firmware upgrade-t nem enged csinálni. 1.8.40 alapján megy, az endgame oldalán valami 1.7.230 van, mint legújabb, nem is engedi frissíteni.update: felfelé teljesen jól működik
[ Szerkesztve ]
MAZ
-
sbai
tag
Üdv! A múlt héten vásároltam egy Razer Mamba Elite típusú egeret. Az vele a gondom, hogy a jobb(klikk) gomb nagyon könnyen benyomódik. A bal teljesen rendben van, de a másikon nem tudom rajta tartani az ujjamat. Ez hiba lehet, vagy ez így normális? Az előző egerem Egy Razer Mamba TE, azzal nem volt ilyen jellegű probléma. Próbálhatok erre gariztatást mondjuk? Sajnos a visszaküldési időből már kifutottam.
-
Zaied
addikt
válasz ibizadance #6079 üzenetére
Mikrokapcsoló hiba, azaz az egérnek van baja.
-
Sterilzona
senior tag
válasz ibizadance #6079 üzenetére
Nálam is szokott lenni, és tokmindegy hogy épp laptopon vagy az asztali gépemen. Klikkelek, valahova és semmi. Van amikor még át is vált a képernyon amire klikkeltem, más szinu lesz lesz, elhalványodik stb, de még se torténik semmi.
Ezt meg mindenkitol kérdezném.
Van egy vezetéknélkuli egerem. Most legutobb 15 napot ment, és lemerult az elem. Mostanába egyre hamarabb merul le az elem, de miért ? Másnál is ilyen hamar merul ?
( steelseries rival 3 )[ Szerkesztve ]
-
ibizadance
csendes tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalok az egerem használatakor, hogy időnként nem reagál a számítógép a klikkelésekre csak az után, hogy görgettem egyet az egérrel. Ezt a jelenséget mi okozhatja? Egy nagyon alap, Rapoo N1162 egerem van. Mindegy mi fut épp a gépen, bármikor előjön ez a jelenség. Szoftveres a hiba vagy egér csere megoldaná a hibát?
-
félisten
válasz jaffa 2843 #6076 üzenetére
köszi, megpróbálok ránézni, de sajnos nem vagyok egy nagy műszerész guru
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Van egy kábeles Razer Naga Hex v2 egerem. Olyan nagyon rendszertelen hibája van, hogy néha gondol egyet és nem érzékeli a mozgatást. Megáll a képernyőn, USB kihúzós hang nincs, és a gombok működnek rajta továbbra is. Például ha böngészés közben jön elő, és nyomom a vissza gombot az oldalán, akkor visszaugrik az előző oldalra, de mozdítani a képernyőn nem lehet. Ilyenkor vagy vadul elkezdem nyomkodni a gombokat/mozgatni mint egy őrült és újra elkezd működni pár másodperc múlva.
Van amikor napokig nem csinálja, de olyan is volt hogy játék közben 10-30 percenként előjött. Ilyenkor általában kihúzom, visszadugom USB csatlakozóból, hátha attól magához tér és nem idegesít a leállásaival, de ez is tök random. Van hogy működik, vagy hogy utána is ugyan úgy problémás marad és pár perccel később megáll ismét. Képes játékban vagy akár simán böngészés közben is elszállni.
A Razer programja fel van telepítve, legfrissebb verzió.Már egy ideje nem MMO-zok, így nincs szükségem a sok oldalsó gombra. Így inkább rendeltem egy új egeret (természetesen ezek után nem Razert), ez meg megy tartaléknak. Tehát nem annyira fontos megtudnom ez mitől lehet ezzel az egérrel, de azért ha valakinek volna ötlete, érdekelne. Rákerestem a hex szóra itt a topicban, de semmi értékelhetőt nem találtam.
-
Harambe01
csendes tag
Sikerült megoldani, köszönöm a tippet!
Esetleg ha más is így jár a jövőben: sehol nem kaptam az enkóderhez való 1,76 mm átmérőjű imbuszkulcsot, így vettem egy 1,5-es méretűt, levágtam a megfelelő hosszúságúra, kb 3 tekerés cellux segítségével a kellő méretre hízlaltam fel, majd az így elkészült tengelyt ragasztópisztollyal rögzítettem a görgő kerékben. 200 Ft-ot költöttem rá, és jobb, mint új korában! -
félisten
sziasztok! leejtettem a G603 egeremet és a görgője most csak nyomást érzékel
Tudnátok ajánlani valakit aki természetesen pénzért tud hozzá alkatrész és meg is tudja javítani? nagyon szeretem jó kis egér.
fejér megyei vagyok, de posta költséget oda vissza állnom ha nem itt lenne."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Whysperer
addikt
válasz jaffa 2843 #6071 üzenetére
Futtatom ,de a lényeg,hogy nem müködik úgy,hogy default az alap és hozzá adtam egy profilt ahogy látod oda atam a WOW.exe-t és amradt a régi probléma vagy mindenhol alap vag ymindenhol wow settings müködik.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz jaffa 2843 #6069 üzenetére
Én ezt beállítottam ,de nem müködik. mármint hiába a main settigns az default és csak egy új game be beállítottam és oda adtam a WOW.exe-t. akkro is nem csak a WOW-ban é smindenhol máshol default
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz SunMount3r #6066 üzenetére
Na igen ha megnyomok egy gombot akkro átvált ez is iylenre ,de itt hogy állítod be ,hogy mondjuk WOW ezt használja alap meg amazt
-
Whysperer
addikt
válasz SunMount3r #6064 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz SunMount3r #6061 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz jaffa 2843 #6059 üzenetére
Nem engedi ez a bajom nekem is.
-
Whysperer
addikt
válasz jaffa 2843 #6054 üzenetére
atraktam semmi. ugyan van vagy ez vagy az.
-
-
Harambe01
csendes tag
válasz K1LLMy53Lf #6007 üzenetére
Szia!
Ugyanígy jártam a Trust Vergo egeremmel. Van rá valami megoldás, vagy ki kell dobni egy amúgy tökéletes egeret egy pöcök eltöréséért? Egyébként felháborító, hogy tudatosan úgy terveznek meg valamit, hogy a legnagyobb terhelés alá eső alkatrész a leggyengébb! -
SunMount3r
nagyúr
válasz jaffa 2843 #6054 üzenetére
Lásd a fenti problémámat, ezért a GHUB-al is tennék egy próbát, de ha csak van támogatása a G400s-re.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz jaffa 2843 #6051 üzenetére
Nem tudod véletlenül, vagy valaki, hogy a G HUB támogatja e a G400s-t. Ami listát találtam a neten a szerint nem, de az lehet elavult is.
-
Whysperer
addikt
válasz jaffa 2843 #6051 üzenetére
Logitech® Gaming Software az a baj ,hogy csináltam 2 profilt ,de nem tudom azt beállítani,hogy a standard legyen mindig aktiv munkára ,de ha elidnítom a WOW-t meg a Dota 2-t akkor a gamer settigns legyen aktiv.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tudnátok tanácsot adni nekem abban,hogy van egy mx518 egerem és egy mx 518 legendarym és a be vannak bidelve az egerek másra. Viszont játékban csak bidelve tudom használni a gombjaikat másra mint a alap settings. Na a probléma az ,hogy Játékba ez a jó ,de MAYA és Houdinibe meg a standard settings kell camerakhoz meg menübe mozgatáshoz stb stb. viszont a Logitech Settignsben hiába van a 2 profil. nem tudom hol vagy miért nem tudom azt állítani,hogy megmondjam a 2 logitech egérnek ,hogyha WOW van elindulva akkor ezt a progilt használja, ha Houdini akkro meg azt. Ezt merre találom ,mert akárhogy keresem nem találom.
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #6048 üzenetére
A Chrome amúgy is gépérzékeny, nem tulajdonítanék nekis semmi jelentősséget. Mondjuk nálam nem mozog így, de nem is kicsi gépek…
-
SunMount3r
nagyúr
Gyors teszt a Task manager-el: Most, hogy fut pár app, meg a Chrome 2 Tab-al a rendszer alapjáraton 7-17%-os CPU terhelést mutat. Amint elkezdem mozgatni az egeret (és minél gyorsabban annál inkább) felmegy 45-57%-ra is a CPU terhelés. Amint nézem, főleg a Chrome és a System interrupts proecess-ek terhelése nő meg ilyenkor. Valami azt súgja ez sem teljesen normális...
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #6046 üzenetére
A CPU terhelést pl egy HWinfo val könnyen kiderítheted, grafikonozható és rögzíteni is tud. Az USB kapcsolat sabilságát nem tudom hogyan tudnád kideríteni.
-
SunMount3r
nagyúr
Én meg már nem tudom mire gondoljak. Valami USB-s "gubanc" lehet, hogy van a gépen, de ezt hogy lehetne kideríteni? De amúgy meg miért épp csak az egérrel jön elő? Bill.-zettel és a Gamepad-el is tejesen rendben van.
Arra gondolok, hogy pl. az egér mozgatása közben hírtelen valamiért extrán terhelődik a CPU, miközben fut a böngészőben a Stadia, ezért akad a stream is közben.
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #6044 üzenetére
Nálam jó minden egérrel.
Win 11 21H2
Chrome 97.0.4692.71
150Mbit otthoni optikai netBent a munkahelyen is jó volt minden gépen, csak ott üzleti és gyorsabb net van.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
A Stadia Topic-ban ezeken az alap részeken már túlvagyunk. Sokan játszanak ott is PC-s böngészőből egérrel és nekik nincs ilyen gondjuk. A Destiny 2-őt próbáltam amúgy (reg. nélkül is ingyenes, te is kipróbálhatod), de katasztrofális a szaggatás. Ott van az előző hsz.-eim linkjein, hogy a Stadia Fórumán is jócskán panaszkodtak hasonlóra, van akinél a lekérdezés levétele megoldotta, de nálam nem sokat javított. Még lenne az, hogy kipróbálom ezt: [link] Legalábbis próbálnám, de a teszt weboldal szerint nálam nem kapcsolódik ki a vsync, hiába írom be ezeket a Shortcut-ba. De szerintem csak van "valami" ettől függetlenül, ami ezt a Lag-ot okozza. Valami USB-s gubancra gondolok, vagy nem tudom már mire, hogy pont csak a Stadia-nál jön elő (legalábbis ott érzékelhető).
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Aftereffect #6041 üzenetére
Aftereffect
A TV-vel van a baj 99%. Túl nagy az input lagja. Ha van Gamer mód a TV-n akkor arra át kell kapcsolni és az arra kijelölt porton kell használni.
Ha nincs ilyen akkor szívás laggolni fog. Túl sok képjavító algoritmus fut az lassítja le. Esetleg ha ki tudsz minden ilyesmit kapcsolni rajta, akkor kicsit jobb lehet, de nem biztos és az eredmény se biztos hogy tetszene.SunMount3r
Én úgy olvastam hogy a stadia valami speckó algoritmust használ az irányításhoz, közvetlen küldi a jelet a vezérlőkről, így kerüli el a laggot. Nem lehet hogy simán nem támogatja ezeket az egereket, vagy nem működik rajta ez a szolgáltatás esetleg az adott játéknál nincs támogatás erre stadian keresztül?[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
Szeretem a nagy monitorokat, kb 15 éve TV-t használok annak. Volt egy 37"-os full HD Samsung 11 évig, amit lecseréltem egy LG 65"-os OLED TV-re. Minden jó lenne, de az egér laggol, késik. Ugyanaz minden, ami korábbi TV monitorral jó volt. A gépem 2016-is i7-es konfig, a vidókártya lehet gyenge benne, egy Quadro K620. Ha kicserném a videókártyát valami újabbra, nagyobbra, pl GeForce RTX 3060 az segítene, vagy nem ebben kell keresni a bűnöst, a TV ilyen?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Lajtorja #6039 üzenetére
A másik linken (a mi az előzőben van) írtam, hogy próbáltam azt is. 125-ön javult kicsit, de messze nem az igazi, még így is játszhatatlanul Lag-ol.
Kipróbáltam egy másik egérrel (CM Xornet) és ugyan az a helyzet. Tehát nem a G400s miatt van specifikusan úgy tűnik. Valami az USB kezeléssel nem stimmelhet? Mármint ahogy az egereket kezeli, mert mint írtam se bill.-zettel, se a Gamepad-el nincs ilyen probléma. De akkor mégis mi lehet?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz SunMount3r #6038 üzenetére
Csak tipp, de próbáld ki hogy polling ratet leveszed 500/250/125Hz-re.
--- ---
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ezt ide is belinkelem, mert nagyon gyanús, hogy a probléma forrása az egér körül van.
Szóval szerintetek mitől lehet? Mert ez nekem nagyon fura.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Sokszor óta alvóba teszem a gépet (notebook), amit egérrel szoktam ébreszteni úgy, hogy egyik gombra kattintok.
Vettem ma egy vezeték nélküli Logitech egeret, aminél semmi gombot nem kell megnyomni, apró mozdulatra már felébreszti a gépet. Nagyon zavaró. Véletlen hozzáérek, vagy elég az asztalhoz és már ébreszti a gépet,
Szerintetek ez normális? Kényelmetlen, hogy állandóan ki kell kapcsolni az egér alján lévő gombbal, amit csak körömmel lehet olyan pici. -
Evome
senior tag
Segítségre lenne szükségem az okosoktól.
Van egy videójáték amit szeretek elővenni minden év végén 4-5 napra, de sajnos kitiltották az A4 tech ekereket belőle, mert van egy széria (bloody mouse) ami scriptelhető.
Nos a játék semmilyen A4 tech egérrel bedugva, nem engedi hogy a szerverekre csatlakozzak. (nekem a x-748k modell van)Van valami megoldás hogy a gép azt érzékelje hogy más fajta egér van nekem bedugva ? Van egy 1500ft-os tescos egerem, de azzal az alapvető játékbeli elemek nem mennek. (reflex / célzás/ nincsenek rajta extra kényelmi gombok)
Előre is köszönök minden segítőkész választ
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Livius
őstag
Sziasztok!
A családban, egy kb 5-6 éves vezeték nélküli (nem Bluetooth-os) Logitech egérnek elveszett a wireless USB receiver-je, ezt utólag valahol lehet pótolni az egérhez, vagy az egér mostantól max dísznek lesz jó?Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech G pro X Lightspeed egeret és olyan problémám lenne vele, hogy a középső gomb lenyomására olyan mintha jobb klikket nyomnék.
Kiváncsiságból elindítottam a G HUB makró felvételt és lenyomva a középső (görgő) gombot és a jobb klikket ugyan azt a funkciót vette fel.
Ezt tudom szerintetek a szoftverben valahogy módosítani vagy előfordulhat hogy hibásat kaptam?
Köszi!
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Thunder82
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy nem mai darab Steel Series Sensei Wireless egerem ami ha bármerre húzom akkor olyan mintha elvesztené a jelet kihagy, nem pontosan követi amerre húzom és ezt elég durván csinálja. Kábelesen is ugyanez a probléma, ha rádugom.- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Kapcsolót honnan érdemes beszerezni szerintetek, ami megbízható forrás? Hazánkból is lehet rendelni, vagy külföld mindenképp? Amikből egy-egy párt vennék kezdésnek:
OMRON D2FC-F-K Blue 50M
Omron D2F-01F (Japán Omron) -
SpaceJam
aktív tag
Ilyen Delock-ot vettem, ez tűnt a a legjobbnak, ami nem túl hosszú USB 2-es kábel.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
tboj
tag
Aki esetleg tudja a választ, ne tartsa magában, de közben kutakodtam tovább és a legközelebbi amit találtam az az Omron B3F-1000 nevű kapcsoló, ami G602-esbe megfelelő. Gondolom ezek az egerek nagyrészt ugyanolyan kapcsolókat használnak és így a G203-assal is kompatibilis lesz.
Ehhez ráadásul találtam beszerzési forrást is helyben (Szeged) személyes átvétellel. Meg is rendeltem, max. 59 forintot bukok rajta, ha esetleg mégsem lesz jó bele.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Sziasztok!
A Logitech G203-asom görgővel való klikkelése tönkrement. Milyen mikrokapcsolót kellene szereznem a javításához? Ha esetleg itthoni beszerzési forrást is tudnátok mondani hozzá, annak még jobban örülnék.
A bal klikkhez találtam japán omron kapcsolót itt a hardveraprón, de gondolom azok nem kompatibilisek a középső gombbal. (?)
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
SpaceJam
aktív tag
Nem kifejezetten probléma, csak más topikba nem illett a kérdés:
Okozhat input lagot az, ha nem közvetlenül az alaplapi USB-be van dugva az egér (Zowie), hanem egy Dell monitor 2.0-ás hubjába?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Sajnos 2 egerem is jobb klikkes lett sőt a Razer Trinity balos is. Egyáltalán nem tartják ha nyomva tartom a gombokat. Ablakmozgatásnál és játékoknál meg úgy alapvetően borzasztóan zavaró.
Szeretem a Trinity vonalat és van is nekik már Naga Pro, ami Wireless. Afelé szeretnék menni, hogy már ne legyen kábel viszont legyen ott tartaléknak. Tudtok hasonló jó egeret? Sok gombos és Wireless? Naga Pro azért elég drága.Azt azért hozzátenném, hogy lehet a firmware frissítés óta úgyhogy majd megpróbálok régebbit feltenni ha feltudok. Nem tudom egy takarítás segítene-e amellett. Nagyon nem akarnám szétszedni.
Olyan, hogy pl. játékban az íjjal úgy kell célozni, hogy nyomva tartom a jobb egérgombot. Ez úgy zajlik le most, hogy céloz, elengedi és vagy úgymarad vagy becélozza megint. Szóval klikk, majd elengedi magától hiába nyomom. Bal hasonló mikor fel kell húzni. Szintén elengedi egyből. Az eddig nem volt ilyen. Azért gyanús a firmware. Mondjuk nem is mai egér. De nem mindig jön elő. Ezért is gyanús, hogy nem biztos hogy (csak) hardver hiba.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Nincs 1 hónapos Razer Basilisk V3, görgője, nem fut szabadon. Hiába váltom át, a felületen tactile - free spin - smart reel, csak kattogva görget.
Akár a gombbal, akár a Razer Synapse felületen váltom át, semmi, mutatja hogy vált, de érdemi változás nem történik..
Volt egy Razer Synapse frissítés és mintha azóta csinálná., ám nem tuti.
Másnak is van hasonló? (problémája) -
De4d
őstag
-
De4d
őstag
Nincs hozzá felszerelésem, és annyira nem is próbálkoznék vele
Volt itt korábban valaki aki megcsinálta, nem kért érte úgymond semmit, de ha valaki beválalná viszek neki viszek vendégem egy sörre vagy csokira (azt tudom aki csinálta nekem az a csokit szerette)[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
(ex)Cat
senior tag
Adott egy már nem garanciás Gladius II. A hülye fejemmel rányomtam a FW frissítésre az Armoury Crate programban és persze nem sikerült neki. Innentől nincs Aura Sync, semmiféle sebesség, egyéb állítási lehetőség. A Crate csak annyit érzékel belőle, hogy valami hiba van, próbáljam a FW frissítést, de eddig minden kísérlet kudarcot vallott. Az ASUS programokat már leszedtem, újra telepítettem, az ASUS odaláról a GladiusII Fix Toolst elindítottam, de nem változott semmi, beszéltem az üf. szolhálattal, akik nagyjából uazt javasolták amit én is próbáltam, de semmi. Végül azt mondták, hogy vigyem el "bármelyik" szervizbe, majd ott megjavítják. Ötlete nem tudtak adni, hogy hova, csak annyit, hogy "rengeteg szervíz van" .
Van valakinek vmi elképzelése, hogy
1. Hogy lehetne esetleg manuálisan a Crate programot megkerülve leszedni a FW-t és ezt valahogy feltölteni az egérbe?
2. Ha ez nem járható út, akkor vmi olyan szerviz ahol foglalkoznak ilyesmivel? Esetleg netán Szeged környékén? -
De4d
őstag
Hasonló problémája van nekem is az egérnek. Korábban már kétszer is tudtam vinni javításra, itt a ph-n valakihez, de már évekkel korábban. (Aki ki is cseréli)
Nem tudja valaki ki fogalkozik még ezzel Budapesten? Esetleg látogatja ezta fórumot jelentkezzen!Minden jó, ha a vége jó!
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Van egy Razer Deathadder Elite egerem. A probléma az, hogy a jobboldali mikrokapcsoló problémás, duplán kattint. (néha)
A kérdésem, tudok bele venni mikrokapcsolot és ha igen melyiket és honnan?
A segítséget előre is köszönöm. -
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
eltört a görgő tengelye a Logitech G403as egeremben. Tudtok valami helyet, ahol ezt mo-on be lehet szerezni vagy csak aliexpress van, mint opció?
előre is köszi a segítséget
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Breszko
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech G602-es egerem amiben nem rég kapcsolót cseréltem (meg is oldotta a problémáját), viszont valószínűleg nem bírta a szétszerelést a benne lévő szalagkábel, és most ez adta meg magát (eléggé meg volt törve benne alapból is).
Kettő van benne, egy kisebb és egy nagyobb, nekem a nagyobbra lenne szükségem, ami az egér felső felét köti össze az alsóban lévő nyákkal.Van esetleg valamelyikőtöknek tippje, hogy honnan tudnék ilyet minél gyorsabban (vagy akár bárhogyan is) beszerezni?
Egyetlen helyet találtam idáig, ahol PS4 DualShockhoz lehet kapni, ránézésre a 14 pines talán jó lenne nekem is, de ebben se vagyok teljesen biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Az mitől lehet, hogy g pro wireless a belső memóriában tárolt 800dpi-vel sokkal gyorsabb, mint ha szofveresre állítom át, ahol viszont szintén 800dpi van beállítva?
Ezt csak win11 óta kezdte csinálni...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Nekem egy G305-ös Logitech egerem van, és nálam az a probléma, hogy pár napja azt vettem észre, hogy folyamatosan, mintha elvesztené a jelet. Gyakran duplán kattint, ahol csak egyet akarok, illetve szöveg kijelölésnél nem jelöl ki, mert mintha húzáskor elengedném az gombot. Illetve a duplakattintásnál pl. PS vagy Lightroomban, ha csúszkát elhúzom adott értékre, akkor visszaáll az eredeti 0-ás értékre (ugye LR-ben a csúszkán duplakatt. az alapértelmezett visszaállítás). Köszönöm!
*Azt hozzátenném, hogy a jeladója eddig kb. 40 centire volt tőle egy USB hosszabbítóban, most beleraktam a gép USB csatlakozójába, ami így kb. 70 centire van (ez csak nem sok neki)?
Esetleg az lenne-e gond, hogy az USB csatlakozó nem jól adja le a feszültséget? Mellette van a billentyűzet jeladója, ha még beledugok egy pendriveot vagy külső HDD-t, akkor sokszor a neten is lelassítja, vagy le is kapcsolja, aminek a vevője szintén usb-ben van, igaz a gép másik oldalán.[ Szerkesztve ]
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
egymegegy1
tag
válasz november #6001 üzenetére
Próbáld ki másik gépen ha van rá lehetőséged. Esetleg egy alapos tisztítást is eszközölhetsz az sosem árt. Egyébként van egy teszt erről az egérről itt prohardveren. A dipi beállítások és jelzések nem teljessen fedik a valóságot , valahogy úgy kell elképzelni hogy pl 400dpi g203-nál csak 350/370.
-
november
tag
Sziasztok!
Van egy Logitech G203 egerem és azt vettem észre hogy mostanában olyan mintha a kurzor sokkal lassabban reagálna. Rádugtam egy sima egeret és ugyan azokkal a beállításokkal az sokkal gyorsabban mozog. Mi lehet a baja? Windows 10 Pro 21H1-es rendszert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest