Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3197 üzenetére
TeebyKay, jaffa 2843: Köszönöm szépen a tanácsot. Ilyenkor a talpak visszaragaszthatóak, vagy szerezzek be újat?
-
olivera88
veterán
Mi okozza azt h lefagy az egerem időnként? Most vettem új egeret, Logitech M235, és ugyanaz van mint a régi egérnél, hogy lassan reagál, illetve van h nem reagál olyan 2-3 mp ig, olyan darabosan mozog a kurzor, baromi idegesítő tud lenni játék közben.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Gondolom innen sokan használtok Logitech egeret.Kérdésem a következő lenne:
Logitech egéren megoldható valahogy az Alt + Tab normális működése?
Ez a kombó" tökéletesen működött Razer egeremen (IGAZ, ott be volt építve a funkciók közé a driveren), de Logitech progiból hiányzik, ha meg makrózom, akkor nem rendes sebességgel megy, hanem elkezd cikázni...Köszönöm!
-
-
jsk
senior tag
Vásároltam egy hete egy Logitech g203 egeret. Ma a feleségem sikeresen ráöntötte a kávéját. Azóta az egér bal gombja kicsit ragad. Játékban nem zavar, csak netezés közben a dupla kattintásnál érzem, hogy más lett. Érdemes emiatt szétszednem az egeret, vagy hagyjam, és majd kikopik?
-
törölt tag
Sziasztok! A tavaly nyár végén vásárolt Logitech G302-egeremmel van egy kis probléma. Dupla klikkel.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri gariztatni vagy inkább kapcsolócsere japán kapcsolókra?
illetve a garanciáztatás meg-evan pár nap alatt/biztosít a Logitech valami hasonló minőségű egeret? Vagy rögtön cserélnek?
Van olyan is amikor rányomok egy gombra és kétszer nyomja meg. -
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet tudni miért nem működik a Razer Synapse? Vagy csak egyedi gonddal küzdök? Bár nem hinném hogy egyedi, mert még a jelszó emlékeztető Razer oldal sem elérhető.
Hiba üzenet a Razer oldalon : 500 Internal Server Error
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet tudni miért nem működik a Razer Synapse? Vagy csak egyedi gonddal küzdök? Bár nem hinném hogy egyedi, mert még a jelszó emlékeztető Razer oldal sem elérhető.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Bandit79 #3185 üzenetére
Nem integrált enkóderes egerekben ált. egy sima kétcsatornás kvadratúra enkóder van. Itt arra kell figyelni, hogy a görgő bevágása közötti szögkülönbségnek a negyede legyen a két detektor között. De ha jól emlékszem a g400-ban egy tokban van a két érzékelő, szóval ezt nem lehet elrontani.
Ha az emittert és a detekort egymásra irányítod, és a lábakat kb. derékszögbe állítod az emitteren, szerintem elhelyésből adódó probléma nem adódhat.
Ha így sem megy, valamelyik vagy tönkrement, vagy a jelútban van kontakthiba. Ha IR az emitter, akkor azt elvileg egy infraszűrő nélküli kamerával is láthatod. (ha a tv távirányítóval belevilágítasz a kamerába miközben nyomkodsz valamit, és látszik, akkor ezt is látnod kéne). Bár a kamerák többsége ezt az infra tartományt még nem is szűri, szóval egy próbát megér.
Ha tudsz kérni valakitől egy multimétert kontinuitás vizsgálattal (egeret kihúzva) nézd meg, hogy tápot, földet kap-e mindkét alkatrész, illetve, hogy a mikrokontroller lába és a detekor között van-e kapcsolat. Esetleg egy IR led-et betuszkolhatsz az emitter mellé, és a görgőt forgatva valamerre mozognia kéne. (leginkább összevissza).
A detetkort oszcilloszkóp vagy logikai analizátor hiányában nem tudom így hirtelen hogy tudnád kimérni. -
hauser2
csendes tag
Segitségeteket kérném! van egy Genius DXL 8000-es egerem az usb stick teljesen lesérűlt, javíthatatlan. Vettem egy másik ugyanezen szabványon működő másik egeret, ami jól működik, de szeretném az USB sticket a 8000-es hez passzítani mert az lényegesen jobb. Van rá lehetőség?
-
Bandit79
aktív tag
válasz
Tomi_Sci #3184 üzenetére
úgy látom minden érintkezik ,próbáltam az optikát ami a görgő fogaskerekén átnéz a másikhoz nyomkodni ,állítgatni jobbra balra kicsiket,de így szabad szemmel nem igazán lehet belőni pontosan..
Fogalmam sincs hogy ennek egyáltalán mennyire számít a pontosság, 1 mm elforgatás már hibahatár?...mert akkor nehéz lesz beállítani,ha egyáltalán nem ment gallyra -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Bandit79 #3183 üzenetére
Az érzékelőnek nem kell világítania, de a másik oldalnak nem árt. Ennek ellenére szabad szemmel nem túl valószínű, hogy azt látnád.
Mit állítgattál tulajdonképpen? A külön álló nyákot? Szerintem azt nem tudod annyira rosszul betenni, hogy ne keresztezze a görgőt. Az alap és az elejében lévő nyák összekötésénél minden érintkezik? -
Bandit79
aktív tag
Szevasztok , van egy Loitech g400-am a napokban szétszedtem tisztítani, most nem mozdúl görgetésre..
Ami a görgőnél van optikai érzékelő annak világítania kell és ha kicsit elmozdúlt akkor attól esetleg nem működik?. Most ott tartok hogy kb 15 x állítgattam ,de semmi. Van valami trükkje ,ha esetleg az a baj? -
Sanki
addikt
válasz
Tomi_Sci #3179 üzenetére
Jó kérdés, én nem is láttam, hogy ki voltak szakadva (szét sem szedtem teljesen a mikrokapcsoló cseréje után, csak a burkolatot vettem le). Akinek odaadtam szenzorcserére ő jelezte, hogy ez is lehet a hiba oka.
Nemrég volt mikrokapcsoló csere, arra gondolok, hogy akkor sérült meg, amikor odaadtam cserére. -
Sanki
addikt
válasz
dobragab #3121 üzenetére
Nos. Megtörtént a szenzorcsere tegnap.
Két probléma miatt is kialakulhatott a görgetési probléma:
1. Az enkóder közepén egy darabka ki volt törve (a képen a jobb oldali).2. A forrasztás elengedett a csatlakozónál, több láb is ki volt "szakadva". Gondolom, amikor cserélve lettek a mikrokapcsolók, akkor a csatlakozó vissza lett erőszakolva és kiszakadt..
A lábak vissza lettek forrasztva, illetve az enkóder cserélve lett. Remélem ez megoldotta a problémát, majd kiderül.
-
Tomp888
csendes tag
Üdvözlet !
Vettem egy Razer Deathadder Chroma típusú egeret .Felraktam a synapse programot,utána bedugtam az egeret .Minden jól működött,tudtam regisztrálni,beállítgatni a felbontást,színeket,stb.. Öröm és boldogság...
Újra indítottam a gépet és innentől kezdve nem volt világítás az egérben .
Leállítottam a synapse –t és kihúztam az egeret .Visszadugtam és elindítottam a synapse –t .
Így megint jó volt.
Miért nincs világosság az egeremben újraindítás után ?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Az X710 topic halott, így itt kérdezek.
Adott az új egér, amihez letöltöttem a software-t. Az ALT+F4-et sikeresen macro-ztam, de a SHIFT+SPACE-t sehogy se tudom valamelyik gombhoz rendelni.
Lehetetlen küldetés, vagy csak én vagyok béna? -
func93
senior tag
sziasztok,
beszereztem egy razer imperator rz01-0035 típust. na már most az a gondom, hogy ha kicsit is felemelem ugrál a kurzor össze-vissza. razer goliathus pad van alatta, ezért se értem a dolgot.
-
margithid
veterán
A felemelem az asztalról az egeremet, akkor a kurzor elkezd össze vissza menni oldalra, ez mitől lehet? Virus vagy kezd meghalni az egerem?
-
Ed_007
aktív tag
válasz
MaTpr0F #3167 üzenetére
... a hatszögtengely méretében kerek tengelyből hatszöget formálni már nem az én szememnek való, sajnos... de ötletnek jó, valóban; az én limitációm, hogy nem tudom bevállalni.
Hogyan "rögzítődik" a tengelyre a forgatandó érzékelő? SZámít, hogy hatszögtengelyes legyen, vagy ha beletolom a tengelyt, úgyis megformálja a lyukat olyan formára, hogy beleszorul a tengely? -
Ed_007
aktív tag
válasz
MaTpr0F #3160 üzenetére
Úgy tűnik, a ragasztásos megoldást kell alkalmaznom; tisztítás és összeszerelés után is problémás a működés. (Az összeszerelésnél a panel visszatétele trükkös volt; visszatekintve teljesen egyszerű, de mire ide eljutottam, eltelt fél óra az óvatos próbálkozásokkal).
A szódabikarbóna indokoltsága engem is érdekel: a sima ragasztó (bikarbóna nélkül) miért nem jó?
Bármilyen pillanatragasztó megfelelő? Kicsit tartok tőle, hogy az encoderen belül is összeragad valami és akkor dobhatom ki az egészet... -
Ed_007
aktív tag
Razer egérgörgőm nem görget - tudnátok ajánlani szakit, aki javítani tudja?
-
Vanir
veterán
Tegnap észrevettem, hogy csúszik a ZA13 görgője. Két fokozat között valahogy nem vette be a görgetést, hanem elcsúszott az egész. Szétszedtem kivettem a görgőt, és az a látvány fogadott, hogy a gyári kenőanyag a görgő gumi és műanyag része közé bekerült, így el tudott csúszni a felső gumiréteg. Kimostam, kiszárítottam, összeraktam, patent. De elég kemény lett a görgetés, így szétszedtem, és a belső részt, ahol maga a mechanika működik egy kicsit bezsíroztam, óvatosan, hogy ne csorduljon túl. Hibátlanul működik.
Az összes Zowie görgő ugyanolyan, úgyhogy ha valakinek ilyen baja lenne, az nagyon könnyen tudja orvosolni. -
válasz
Tomi_Sci #3145 üzenetére
Hát az úgy elég necces cserélni.
Én csak kiforrasztva cserélem már, az nagyon könnyű úgy. Párszor próbáltam kicserélni úgy, hogy az encoder mellett van beforrasztva. Ugyan lejött, de utána lötyögött a feszegetéstől a kupak rész.
Én most G203-ban visszacseréltem a japán Omronokat a gyári kínaira, de japán pöckökkel. Végre jó kemény lett nyomáspontja úgy ahogy szeretem. Szóval, ha valaki a G203/G102/Pro klikkjeit nagyon puhának találja, véletlen klikkeket nyom, akkor ez megoldás lehet.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
jaffa 2843 #3144 üzenetére
Na átraktam bele a kínai pöcköket. Ami beforrasztva, mellette az enkóderrel meg a kockapanával nem volt egyszerű mutatvány
Meg a Legacy drivert is párszor újra kellett rakni mire látta az egeret.
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
jaffa 2843 #3142 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam. Ránézésre is magasabb, de gondoltam megkerdezem, hátha magasabb a ház is.
Eddig kicseréltem már pár egérben, de csak a DA feszült be tőle.
-
-
válasz
Vismajor01 #3139 üzenetére
Speciel DA 3.5G-vel én is szívtam. Japán Omronokat toltam bele, kicseréltem egyből a pöcköt is a fehér kínaira, hogy jó legyen a magasság. A bal és a jobb klikk eltérő nyomásópontú lett. Kutya fszért sem jöttem rá miért. Kettő ugyan olyan kapcsolóról volt szó szóval... futottam már bele ilyesmibe.
Az is okozott ilyet már pl DA 3.5G-nél, hogy a felső PCB-t tartó csavarmenet külső felülete, (ami ugye műanyag és az tartaná a PCB-t) el volt deformálódva, így az nem feküdt rá rendesen. Könnyen lehetett orvosolni, de mire rájöttem, 100x szedtem szét... -
Vismajor01
addikt
válasz
jaffa 2843 #3138 üzenetére
Ismerős ismerőse csinálta, lehet kért volna pénzt, kézrázást kapott
-
válasz
Vismajor01 #3136 üzenetére
Pénzt is kértek egy ilyen gyalázatos balfasz munkáért?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Vismajor01 #3136 üzenetére
Kókány bt. ....
-
Vismajor01
addikt
Van egy original Razer deathadder 3.0-ám
Elment rajta a balklikk, omron mikrokapcsolót kapott mindkét gombra
Viszont az aqua szervízben sikerült olyan balf**ul összeforrasztaniuk, hogy a baloldalinak a nyomásérzékenysége legyen mondjuk 1-es, addig a jobbé 10-es egy 1-10 skálán
pl csgoban így használhatatlan a jobb klikk wpzéshez.
Azt mondják nem is a kapcsoló volt am a rossz benne, hanem a műanyagpöcök ami lenyomja a kapcsolót kopott le. Sőt, a jobb klikken nem is volt már ezért lett most ilyen. Arra a kérdésemre, hogy akkor h volt tökéletes a forrasztgatás előtt a régi kapcsolóval? egy jó kis nemtudom volt a válasz -
Laraxior
titán
válasz
MaTpr0F #3128 üzenetére
Volt már pár Razer egerem
Hidd el meg is lepődtem. Nem véletlenül vettem mindig is Razer egeret.
Mondjuk amikor vettem eléggé furcsa volt, hogy kisebb dobozban van mint ezek itt a képen.
Abyssus modell egyébként.
Vettem egy DeathAdder-t csak azért is, érdekes, ez is kb két hónapos már és semmi baja nincs. -
Laraxior
titán
Nem tudjátok, hogy a Razer garancia repedésre is szól? Vagy fizikai sérülés miatt kilőve a gari?
Megrepedt az egerem, 2 hónapos
Vettem egy másikat, de ezzel mit kezdjek? Kuka? -
dobragab
addikt
Szerintem egyszerűbb keríteni egy donort, aprón rendszeresen felbukkannak döglött, olcsóbb Logitech-ek. Erről a két alkatrészről van szó egyébként:
Elég nagy mennyiségű egér belsejéről van képem, találtam is párat, amiben látszólag ugyanolyan led és érzékelő van.
LX3
LX5
LX7
M185
M210
M215
M310
M505
Mini Plus
MK250
V200
V220
V270
V320A legjobban valószínűleg a régi wireless-ekkel jársz, amik még nem Unifying-kompatibilisek, és elveszett a vevőjük. Azok úgyis csak alkatrésznek jók, ezért bagóért szoktak menni aprón. De ha bármilyen más eladó példányt találsz, szólj, és megnézem, jó lehet-e.
Ha sikerült beszerezni, majd légyszí próbáld ki, hogy a LED vagy az érzékelő hibásodik-e meg.
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Úgy néz ki az Logitech G100s egerem elkapta a görgetőhibás betegséget (vagy nem görget semerre vagy magától fel-le). 2-3 hete kezdődött, akkor jól szétszedtem, megtakarítottam, héba-hóba még előjött, de lehetett használni.
Mára már újra jelen van, folyamatosan görget össze-vissza, utána pedig nem érzékeli a görgetést.
Olvastam, hogy lehet javítani, ha van "donor". Ez sajnos nincs, be lehet esetleg külön szerezni a szükséges érzékelőket? Ha igen, akkor honnan és pontosan miket kellene?Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Aki Razer Deathadder Chroma egeret használ nem tapasztalt még olyat, hogy néha a liftoff range meghülyül gépbekapcsolást követően?
Már sokadszorra játssza el a Synapse és ilyenkor mindig meg kell nyitnom és állítani rajta, hogy helyre jöjjön.
-
Ptech
addikt
Sziasztok,
Van egy régi Logi MX Revolution egerem, amit használtan vettem. A duplaklikk problémáját még megoldaná egy kapcsoló csere, viszont sajnos akadozik a kurzor. Próbáltam már több driverrel is, de mindig ez a helyet. Segithet esetleg az Unifying vevő cseréje, vagy mi segithet ezen?
Nekem akár vezetékesre való átalakitás is tetszene, de azt nem tudom hogy mennyire lehetne megoldható.
Valakinek esetleg van tapsztalata hasonló problémával? -
ricsi99
addikt
Hello
Lehet nem ide tartozik de nem találtam hozzá jobb topicot..
Vettem egy csoda 7D gaming mouse egeret.
Elméletileg ez 1000-5500 dpi között lenne érzékenységben
Van rajta dpi kapcsolo és szép váltogatja a led szinét ahogy kapcsolgatom.
Viszont semmilyen gormában nem érzém ,hogy bármi is változna
Van erre valami tesztprogram? alap win10x64 ,alap win "HID-compliant mouse" driver
semmi sem volt feltelepitve ,bedugtam mukodott
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest