- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
válasz
andreina
üzenetére
Vagy bővits vagy linux amit nem akarsz vagy ne foglalkozz vele

Évekkel ezelőtt mikor még xp-t használtam asztali pc-n friss telepités után az automatikus frissitések telepitése közben úgy hagytam a gépet 15 percre mire visszamnetem már rajta volt egy virus ami azt eredményezte,hogy 5 percenként kikapcsolt a gép.
A mai napig megy még az a pc ugyan azzal a verziójú xp-vel,azóta nem töltök le automatikus frissitéseket egy darabot sem,egy egyszerű router mögül éri el a netet a gép és semmi baja,4 éves oprendszer fut rajta...
Szerintem ennek nagy része arról szól,hogy az emberek fizessenek egy szoftverért amit amúgy nem is vennének igénybe.De ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs