Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sptkyle

senior tag

Sziasztok.

Friss 701 4G tulaj vagyok. (kényszerűség vitt rá a hirtelen eee pc vásárlásra)
    Megvétel előtt különösebben nem olvastam utána, így meglepett a gép fürgesége. (nyilván az ssd, meg a bővített 2GB ram miatt) Minden szép és jo, ám fájdalmasan kellett tudomásul vennem, hogy a youtube-os videók még legrosszabb felbontásban is akadnak. :( Megprobáltam belenyugodni a dologba, de nem megy. Ha a 800MHz-es 512Ram-os telefonom viszi szaggatásmentesen , ennek is kellene....
    Chipset driver csere, vga driver csere, flash player ellenőrzés, YT HTML5 verziojának kipróbálása után a helyzet változatlan. No elkezdtem utánaolvasni a dolognak.
    A legtöbb helyen azt írták, hogy ennyire képes ez a hw. :(
    Volt szo nem hivatalos biosz cseréről... ezt kihagynám.
    Probálkoztam egy eee overlock programmal. Medium beállításon is tulpörgeti a procit, és a tulmelegedés miatt ujraindul.
    Ekkor láttam meg az Asus oldalán, hogy a típushoz letölthető a Super Hybrid Engine. Leszedtem, feltettem, ám a teleptés végén a kép szét esik, a gép lefagy. (másodszorra is ugyanezt csinálja) Pedig tápról használva a mostani 630MHz helyett legalább a gyári 900 meglenne.) Valakinek valami tipp?

(Asus 701 4G, 2Gb Ram, Win XP)

Új hozzászólás Aktív témák