Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
A problémás EEE 701 4G gépemre (mint irtam a belső SSD-t csak némi "melegités" után látja) találtam eg elég jól összerakott minimál linux disztrót. Puppeee néven fut és amint a nevéből is látszik a Puppy linux EEE PC-re összerakott verziójáról van szó. Tudom ajánlani linuxhoz kevésbé értő EEE sorstársaknak, mivel elég egyszerű és gyönyörűen fut SD kártyáról. Viszont ahhoz képest, hogy bőven 1 giga alatt van a mérete minden alapvető dolgot tud.
más
Neten kulkászva rengeteg használhatónak tűnő tuningleirás találtam. Az egésznek az alfája és omegája az, hogy az alaplapon van még szabad USB lehetőség. Legtöbben bluetoothot tesznek bele, vagy meghajtót (kibeleznek egy alkalmas usb bluetooth vagy pendrive egységet és a panelt -ami már elég kicsi- kis forrasztási munka árán "besuvasztják" valami kis szabad helyre). A legelvetemültebb figura egyből egy USB HUB-ot tett bele és erre fűzött fel egy plusz kártyaolvasót, bluetooth-ot, USB GPS-t (antennát a kijelző keretjébe tette), flash meghajtót (herélt pendrive), fm transmittert. Mellé még felélesztette a modemet is (van benne, csak nincs kiépitve) moddolta a wifit és a tetejébe még érintőképernyőt is csinált. Na ez a megszállottság. Mellékelem a linket, érdemes megnézni, szépen képekkel illusztrálva le is irja az egészet:
http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs