Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Újra jelentkezem kálváriám hireivel a memória-upgrade ügyében

Szóval nagyon érdekesen adja elő a drágám. Mostmár igy sem mindig indul. Hétfőn lesz módom több RAM-al is kipróbálni,de előzetes tájékozódásom szerint igenis nagyon háklis a RAMokra(csak tudnám, hogy miért ugy adja elő, hogy megy, aztán nem emgy, aztán két napig jó, aztán megint nem
). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se
Amugy egy kis adalék: Aki akar bele memot rakni, nyugodtan egy hajszáritóval melegitse le a matricát a csavarról, aztn ha megyen vissza gariba akkor vissza lehet rá rakni szépen. Szóval nem "voidos" a matrica, nem fog szétesni...
Olyat is olvastam fórumokon, hogy nem jár garivesztéssel(van benne logika,mert azért ASUS se hülye, hogy ilyen egyszerűen leszedhető matricát rakjon oda. Gondolom fussa nekik voidosra
). De azért jobb rá vigyázni,mert kituggya. Megaztán itthon képesek ebbe belekötni, ahogy ismerem a hazai forgalmazók java-részét. Bár ha NSE a szervize ennek is,mint az ASUS notiknak egyébént, akkor ők még viszonylag rendesek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se