Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Újra jelentkezem kálváriám hireivel a memória-upgrade ügyében

Szóval nagyon érdekesen adja elő a drágám. Mostmár igy sem mindig indul. Hétfőn lesz módom több RAM-al is kipróbálni,de előzetes tájékozódásom szerint igenis nagyon háklis a RAMokra(csak tudnám, hogy miért ugy adja elő, hogy megy, aztán nem emgy, aztán két napig jó, aztán megint nem
). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se
Amugy egy kis adalék: Aki akar bele memot rakni, nyugodtan egy hajszáritóval melegitse le a matricát a csavarról, aztn ha megyen vissza gariba akkor vissza lehet rá rakni szépen. Szóval nem "voidos" a matrica, nem fog szétesni...
Olyat is olvastam fórumokon, hogy nem jár garivesztéssel(van benne logika,mert azért ASUS se hülye, hogy ilyen egyszerűen leszedhető matricát rakjon oda. Gondolom fussa nekik voidosra
). De azért jobb rá vigyázni,mert kituggya. Megaztán itthon képesek ebbe belekötni, ahogy ismerem a hazai forgalmazók java-részét. Bár ha NSE a szervize ennek is,mint az ASUS notiknak egyébént, akkor ők még viszonylag rendesek
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se