Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyugdíjas

nagyúr

Újra jelentkezem kálváriám hireivel a memória-upgrade ügyében :D

Szóval nagyon érdekesen adja elő a drágám. Mostmár igy sem mindig indul. Hétfőn lesz módom több RAM-al is kipróbálni,de előzetes tájékozódásom szerint igenis nagyon háklis a RAMokra(csak tudnám, hogy miért ugy adja elő, hogy megy, aztán nem emgy, aztán két napig jó, aztán megint nem:F). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se:D

Amugy egy kis adalék: Aki akar bele memot rakni, nyugodtan egy hajszáritóval melegitse le a matricát a csavarról, aztn ha megyen vissza gariba akkor vissza lehet rá rakni szépen. Szóval nem "voidos" a matrica, nem fog szétesni...

Olyat is olvastam fórumokon, hogy nem jár garivesztéssel(van benne logika,mert azért ASUS se hülye, hogy ilyen egyszerűen leszedhető matricát rakjon oda. Gondolom fussa nekik voidosra:D). De azért jobb rá vigyázni,mert kituggya. Megaztán itthon képesek ebbe belekötni, ahogy ismerem a hazai forgalmazók java-részét. Bár ha NSE a szervize ennek is,mint az ASUS notiknak egyébént, akkor ők még viszonylag rendesek:U

Új hozzászólás Aktív témák