- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én félek a codec packoktól, nekem még soha semmi jót nem csinált egyik sem. Mondjuk itt a remek kivétel, ami erősíti a szabályt, neked bejött

Game booster. Ötletem van csak, nem használok ilyen programot, mert nem olyan gépem van, én csak itt ragadtam az EEE Pc topikban egy kérdés után
Talán emel picit az órajeleken a progi, de ezt mondjuk everest-el, vagy most már AIDA-val ellenőrizni tudod, hogy étnyleg így van-e.
Szerk:
" A Game Booster egy ingyenes segédprogram, ami a gyengébb géppel rendelkezőknek jöhet jól. A program lényege, hogy átnézi a gépen futó Windows szolgáltatásokat és a futó folyamatokat. Játék módban képes a játék szempontjából felesleges, RAM és CPU időt evő folyamatok kikapcsolására. A játék módból kilépve minden visszaáll a korábbi állapotba. "Egy ilyet találtam, nem tudom mennyiben fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest