Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ezek Fifáznak?
-
Sirandrish
legenda
Egyelőre úgy fest Mainoo 92es marad
-
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #6685 üzenetére
En februarban kezdtem csak el az idei reszt, igy csak 1100 meccs kornyeke van Khephren Thuramnak. Szinten szanaszet evozva, 94-es, 5-5, messze jobb a tots lapjanal, es maximum egy fullos Vieirara lennek hajlando lecserelni.
Ha mar osztol jatszottam volna, 2500 meccs kornyeken jarna siman, az elmult evekben is mindig voltak 2000 meccs folotti lapjaim.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #6689 üzenetére
Mondjuk a 2 win se volt túl nagy stressz.
Nem baj, legalább egyszerűbb lesz a WL, kb így mindenki be fog jutni. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
gjoe
addikt
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #6662 üzenetére
Köszi, szerintem a lutri 85*10 helyett ő lesz.
-
bubuska10
senior tag
Ez a low budget Lukaku viszont izmos - szó szerint.
WL + Rivals, 31m/51g. Az egész évben játszatott, szétevózott Manu Koné lapom meg elérte az 1000 meccses álomhatárt.
Vele SB is megy, meg a Friendlyt ha tudom úgy kezdem h ő az 1., akit kiválasztok. Tavaly csak Ronaldinhoval volt 1000 felett, akit november tájékán nyitottam.
Nektek kivel van a legtöbb meccsetek, és mennyi? Szégyenérzetem van, h 1000...
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #6683 üzenetére
Nálam is ez volt. Első meccs 44 gól.
Pedig félidőben 27volt. Második félidőben meg elkezdett a kis szaros bronz hatrapasszolni cselezgetni.
Második meccsen lett meg 47 góllal. -
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #6670 üzenetére
1. meccsen 39, Bastonival szerel meg cselezget a beginner.
Másodikra 48 gól. Megérte egy Maedaért, többi gold dupli.
-
Woodslave
félisten
válasz
Stylerr #6678 üzenetére
ki tudja ez már megy évek mint konteo. Ha a friendlyre vonatkozó hivatalos tájékoztatásból indulunk ki, nem rontja az ELO-t ha kilépsz, de valszeg aki eleget lépett ki azért látja hogy gyengébb ellenfeleket kap később ez alapján rontja talán.
Egyszer direkt próbáltam valamelyik évben akkor se volt semmiben más
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #6677 üzenetére
Ha WL-ben kilépek akkor a formán nem jelenik meg loseként? Vagy most ez hogy van? Nem kell végig AFKolni a meccset 3-5 gólos hátrányban, ki lehet lépni?
-
jose999
senior tag
Pont ezek égtem ki tegnap. Bejön az Evo cb játékossal, és megáll elől. Ha arra megy a labda jó, ha nem , áll..a másik meg jön Henry Mbappe Evo, hátul elkéri, és addig cselez míg el nem veszik. Vagy hozzá előre, egyetlen egy passzt nem csinál. Egyet sem. Nem értem. Ott az sb, húzogathat kedvére..neeem...elrontja a többiek játékát és leszarja. Egy darabig kilépkedtem, mikor egynél több evo-s megjelent, de meguntam... zsinórban 2-3... És szerezz pontot...
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6671 üzenetére
Mert idiótákkal van már tele a játék.
Eszük nulla.Rush is végképp szar lett. Mindenki evo playerrel megy.
Pontot gyűjteni lehetetlen. És rendszeresen max ketten játszunk egy csapatban, többiek csak ott vannak és a meccs számot pörgetik.
Pedig gyorsabb sb-ben. Ott egyszerre két játékost evozhatna. Kigumizza és megy.
Dehat sok embernek nem megy a matek. -
Digestive
veterán
5/5 eddig az olasz kupa. De miért nem lép ki senki?
Miért jó végig kínlódni minden meccset?
-
bubuska10
senior tag
Ha meglövöd a 45-öt akkor mindegyik objekt teljesül, vagy külön-külön meccsen kell pont 10, 20 stb. gólt lőni?
-
Sirandrish
legenda
Elsőre 44 gól lett (nem is én lennék
), de másodjára meglett. A pickeket majd a Laligán kiszedem...inkább ott ne nyissak semmit, mint itt
-
Digestive
veterán
Meglett a 45 gól elsőre. Na pont ennyi energia befektetést is értek a pickek.
-
Woodslave
félisten
Az utóbbi pár napban nagyon élveztem a játékot hát ez ma elmúlt
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #6662 üzenetére
Én is őt vettem ki szerintem is qrva jó
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Aguinaga #6654 üzenetére
Persze!
Nekem nagyon bejön a lap. Egy 2 méteres fal és ha az EA is úgy akarja, akkor megeszi a támadókat.
Az ellenfél szögleténél mindig rá váltok és 10/9 esetben lazán kifejeli a labdát, de az ellenfélnek is fejeltem már vele párat.
Ja és egy bruiser+ PS-t még rá tudsz tenni. -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6660 üzenetére
Milestonesban van.
-
Woodslave
félisten
Ezek a kupák kicsinalnak. 10-bol egyet talán tudok nyerni. Undorító játékmenet mozogni nem tudok
-
EA's hit
őstag
Ne hulyeskedj mar, a power shot kb. 2x annyi ido, sokkal megbizhatatlanabb, es teljesen felesleges is.
Sima 4 perces felidok vannak. Nekem elsore 43 golom lett, de masodjara siman 47. Koncentralni kell vegig, de ossze lehet hozni siman. Nem szabad szabalytalankodni, cselezgetni, power shotozgatni. Labdat szerzel -> felpasszolod a csatarnak -> vegigfutsz a 16-osig -> gol. Ennyi.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #6648 üzenetére
Kivetted Burn-t?
És milyen?
Pacho meg Sol Campbell van, utóbbi néha olyan érdekes. -
BenXL
tag
Hát ez a 45 gol SBbe nehez lesz nekem… elso meccs 43 lett, azota mindig elrontom mar az elejet
De amugy tetszik ez az objective, vegre valami valtozatos
-
neo81
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #6648 üzenetére
Nem adok rá garanciát, ha ez a kérdés, és ne is szidj ha mégse. Én elkezdtem aztán jövő héten kiderul.
És persze még meg kell verniuk a betist. -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6644 üzenetére
*Azzurri, kikérem magamnak
-
gjoe
addikt
Megcsinaltam ezt a serie a kupát az evo miatt.
Kell az evo henry-hoz. Valami más neve van az evonak?
Nem találom az evok között. -
Sirandrish
legenda
Nah csak elkezdtem én ezt a Bappe evo-t. Had legyen!
Meg 20K-ért felevoztam abban az Azurri evoba VVD-t...őt csak a padra, de úgyse lesz belőle se jobb lapom -
kapeti07
senior tag
válasz
Digestive #6639 üzenetére
Én a múltkor Berettyóujfaluban voltam rokonoknál. Vittem a boxot és kipróbáltam pár Rivals meccset, sokkal fluidabb volt a játék Delay-t nem is éreztem. Pedig Digi van nekik is és nekem is. Valószínűleg az a szál kevésbé leterhelt a szolgáltatónál mint nálam. Ezzel csak annyit akartam, hogy hazánkban is vannak jobb helyek ahol jobb a net. Ráadásul ugyanabban a csomagban is vagyunk.
-
Woodslave
félisten
tegnap megint az jutott eszembe annyira jó lenne ez a játék ha faxa rezponzív delay mentes pörgős lenne. Valszeg lehetetlen amúgy ilyet csinálni a technológia jelenlegi állása szerint ugye?
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #6635 üzenetére
Én sem játszottam le a kupát.
És szintén, ha meg is lenne akkor sem lenne kezdő.
Két camom van. Egyik ribery, másik doué.
Egyiket sem cserélnem le.
De én sem láttam amúgy senkinel. Div3.
Statisztikailag kb akik azt a kupát vegigjatszottak azok max 10-15 százaléka tudta elerni. -
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #6634 üzenetére
Igazabol szerintem nem derul ki hogy meglett-e. En nem nyomtam azt a kupat, es ha nyomtam volna nem lett volna meg Simons, de ha valami csoda folytan megis, mar reg sbc-ben pihenne, nem raktam volna be a padra sem. Es ezzel szerintem sokan vannak igy, szoval siman lehetnek olyan ellenfeleid akiknek megvan, csak nem hasznaljak.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #6632 üzenetére
Nagyon ra vagy porogve arra a Simonsra, pedig egy atlagos fodder, ha nyithato lenne, 30k-nal nem erne tobbet. Ha meg sbc lenne, 2 84-es csapatert kiraknam foddernek, de harmat mar sajnalnek ra
Az introt miert nyomod el? En mindig megnezem az ellenfel csapatat, tobbet er ha azt ugy nagyjabol ismerem, mintha 5 masodperccel hamarabb kezdodik el a meccs. Annyival is kesobb tudok hatranyba kerulni
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #6631 üzenetére
kösz akkor már csak azt a 100 golden goal meccset kell lejátszanom a 10 winért
na tegnap div 3-ban is játszottam vagy 10 meccset szerencsére már megvan a 35 pont
Továbbra se láttam egyetlen Simmonst se pedig a csapatokba befért volna...
Kicsit idegesítő a meccsek előtti hosszú intro amit mindig elnyomok nyilván, de így a másik csapatát se látom soha amire azért kiváncsi lennék.
-
Woodslave
félisten
na még egy utolsó evos kérdés csak hogy jól értem-e. Úgy döntöttem nem költök 200k-t erre teljesen mindegy. Anno megcsináltuk Opendát raktam rá egy finess +-t.
Nézem a serie a kupa evot ahol tots honorable mentiont nem lehet. Na most van ezt a tot + kozmetik evo ami az app szerint team of the season rarity lesz belőle
erre vajon már rámehet a serie a tots evo? Egyetlen fc 25 honlapot nem látok ahol lehetne ezt nézni, nem is találom sehol ezt a kozmetik evot. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #6626 üzenetére
vagy megcsinálom Henryt. A finess +-t ráraktam Opendára mondjuk szóval nem lesz tökéletes, meg emiatt a két elbaxott pick miatt már lehet fodderem sincs, aztán mire oda jutok tuti javítják ezt a seria glitchet
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #6618 üzenetére
Megnéztem és nem tűnt túl nagy boostnak de aztán láttam hogy 5* wf meg balance +10 és ha rámegy a serie a kupa evo 95-ös lesz ha jól láttam. Emlékszem talán 20-ban mekkora szám volt az 5*5* fb Mbappe
.
Mondjuk elég drága de pont pár napja nyitottam. Csak az új szezon passra gyűjtök
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Nézzük milyen a játék:
- minden passz rossz
- sokszor olyan botrányosan manipulált, hogy konkrétan maga elé passzol fél méterre
- constant pressure. Tökmind1 hogy hívják most, tudjátok mire értem
- speed boost. Remélem aki megállás nélkül ezt nyomja, kap egy méretes faszt a seggébe, csak úgy jóindulatúan
- trivela spam
- nem mozognak a játékosok.Minden évben elmondjuk, hogy ez a legrosszabb fifa, és minden évben igaz. Ti is ezzel a játékkal játszotok?
-
Woodslave
félisten
90-es Kürtős mindent is védett
-
Sirandrish
legenda
Mbappet érdemes lehet beletenni ebbe az új evoba? Elég fincsinek néz ki evozva.
Persze kb minden 50k-s TOTS hozza a statokat, de bappe csak bugos op szar nem? -
toxicjew
addikt
Vicces, hogy raraktam Gullitra az antocipate+t és még 1x nem láttam aktiválódni
Maga az egész lap láthatatlanná vált meccsen
-
BenXL
tag
Fú de felidegesit most a rivals. Div2ben csak olyat ad akinek meg van Simons, ezeknek mar reg eliteben kene lenni
-
Digestive
veterán
Hátha valaki Henry fan. -
bubuska10
senior tag
Hála égnek meglett a 8W... 5-1-es kezdésről, a 15. meccsen.
Red Pickek: De Gea + Ndicka
TOTS Packok: Rrahmani + Yildiz -
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10 #6547 üzenetére
Tudtam hogy ez lesz. Vezettem 6-1-re, tök béna volt. Megállította, nem lép ki. Addig jó volt, de utána elkezdett szaggatni végig mint az állat. Diavetítés, 6-5, 88. perc. Kifejelem, visszapattan, kipasszolom, visszapattan, kivédem, és hova máshova pattanna, mint a csatárához aki befejeli 2 méterről. Tizi párbaj, nyer 7-6-ra. Kövi meccsen kilép elején csapat képernyőnél (így gondolom megszakadt a -2-es arányom, majd jobb ellenfeleket dob). Következő, megint szaggat, megállítom hátha, erre megszűnik a kapcsolat a szerverrel.
Magamra kell tetoválni, h SOSE szabad WL-eznem.
-
Woodslave
félisten
na akkor meglátjuk a játékohoz való viszonyomnak a div 4 jobbat tesz mint egy használhatatlan pickkel több
na még egy kérdés a ps plusok jele be van kapcsolva még tavalyról rémlik hogy nem volt jó ötlet idén számít ez valamit vagy tök mindegy
ja még eg megfigyelés szerintem simán játszottam a hétvégén 20 mecset div 4-3 és egyetlen Simmonsos csapat nem volt
-
Woodslave
félisten
div 3-ből le lehet esni vagy csak div 2-ből?
-
toxicjew
addikt
Csináltam egy 90+ icon picket, Ferdinand jött. Evozni jó lehet majd.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #6601 üzenetére
Rushban játszottak vele ellenem (mondjuk megint felmerült bennem a kérdés, hogy miért én kerülök mindig a szopórolleren teperő csapatba de mindegy
) brutál volt.
Hétvégén viszont olyan jókat rivalsoztam, hogy teljesen fellelkesített a játék. Nem nyertem meg minden meccset volt pár élvezetes döntetlen, voltam egyszer feljutó meccsen de ott jobb volt a másik és őszintén szólva ki is léptem amikor 2-2 után lőtt egy gólt mert nem akartam kockáztatni hogy véletlenül nyerek aztán feljutok. Most is feljutás előtti helyen állok de tényleg maradok div 4-ben legalábbis az utóbbi napok alapján teljesen jó. Aztán lehet holnap meg jövők sírni
-
kapeti07
senior tag
Én hétvégente kerülöm most már az online játékot kivéve a Rush-t. SB rewardra megyek, mert mindig megszán az Elite1-en valamivel. Múlt héten Rice, most meg Barella jött. Kár, hogy nem piros, tavaly az SB reward is piros volt ha TOTS-ot húztál. Rápihentem a kövi hétvégi WL-re mert a Laliga minden évben a kedvencem. Biztos nehéz lesz, ráadásul hétvégén dolgozom is.
Reggel pedig kiraktam a 84x5 -öst. Nézem valami amerikai csaj, jó lesz SBC-be. Aztán jobban megnézem, hogy ki is jött ki:Nem volt még hozzá szerencsém. Ha valaki játszott már vele megírná, hogy LW vagy ST poszton az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits