- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Ebben a kupában is mindenki villámgyors atfolyik nála marad a labda qrva jól cselez minden sikerül neki. Kb 25 /de 50-nek/ tűnt meccsből 4-et tudtunk nyerni . Kétszer annyi vereség van mint win friendlyben . Tényleg nem játszik már senki aki nem tud játszani,?
-
bubuska10
senior tag
Offba teszem, 2 okból is. Csak azért osztom meg, mert nemrég pont beszéltünk itt ehhez hasonló esetekről, ki miért nincs benne a játékban. Így a Barca elleni BL elődöntő visszavágó előtt jött ki ez, elég beteg...
Így tuti nem lesz TOTS lapja MarcusThuramnak.
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6196 üzenetére
Nem, de valami nagyon hasonló szint falseback-ben.
-
Sirandrish
legenda
Mai adagból jött egy Trent.
Jobb lehet mint Lala? -
BenXL
tag
Ti kikre teszitek a season passos playstyle+ evokat?
Gullitra tervezem az Anticipatet, Thuramra a Bruisert, de a többin tippem sincs. Egy Potm Mbappera megérheti még ratenni mindent? (Finesse, techincal, tiki taka) -
Aguinaga
őstag
-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
Megjött a legértékesebb lapon Bruno személyében. 60k az 60k 😎 Nem is nyitok több nagy csomagot, semmi értelme.
-
kapeti07
senior tag
Ez a 84*7 megint megszivatott és csak 7 db 84-es volt benne. A 83x10 is hasonló eredményes. Le vannak húzva nállam a pakkok rendesen. Gullit már csak 3 kirakós de ezen a héten nem jönnek a fodderek úgy mint korábban. Remélem ez valami nagy nyitás (vihar) előtti csend.
-
Woodslave
félisten
költői kérdés mert tök lehetetlen hogy ne így legyen, de azért megkérdezem. A second man press át szoktam rakni x-re mert azt is elég intenzíven használom, lehet (biztos) azt se jól. De mivel nem az R1-en van a R1 gomb átveszi az X helyét mondjuk az advanced defendignél is szóval a vállal löködéshez az R1-et kellen nyomni igaz?
Egyszerűen L2-R2 jockey mellett képtelen vagyok az R1-el presselni, de így meg az advancednek nincs értelme mert nyilván azt se tudom
-
kapeti07
senior tag
Ez a hét nekem sem adja úgy a lapokat, múlt héten legalább dobott pár használható Tots-ot. Azóta is Francia ligás a csapatom gerince. Hátha a Laliga jobb lesz. Ilyen tarkowski és társai jönnek csak. De abból sem olyan szórásban mint múlt héten.
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom már ki írta az oldalon, hogy ne nyomkodjuk a szerlés gombot fejetlenül, de köszönöm neki. Rengeteget javult a játékom, főleg védekezésben mióta megfogadtam ezt a tanácsot. WL-ben szombaton 5 vereséggel indítottam. Nem is volt kedvem vasárnap hozzá. Ma reggel eszembe jutott és kipróbáltam, 6 meccsből 5 win.
-
homerhamm
addikt
Amúgy mostanában a ezekből pakkokból/pickekből nem jönnek TOTW-ok?
Főleg, hogy egy TOTW jatékosom sincsen.
-
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
Lehet hogy kazual jatekosok kikoptak teljesen? Ok xar vagyok de hogy a div 5 vérfürdő az kicsit gáz. Minden 5-6odik meccset tudom nyerni véres verejtekkel. Wlt gyerek nyomja inkább hagyjuk milyen esélyekkel
Elfogadom hogy érdemtelenül vagyok div 5-ben nem is akarok mindent nyerni - jó de- de igy kicsit se szórakoztató. Azért a div 5 lehetne kicsit lazább. Mármint nekem is nemcsak az ellenfeleimnek
Gameplay ps5-ön tényleg halál a delay erről beszél pont Krasi is.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként nincs valami training rész a játékban mint régen ahol lehetett gyakorolni mondjuk a szabadrúgást? Pár alapból cselt jó lenne elsajátitani
-
Kristof_94
Topikgazda
TOTS vétellel melyik napot érdemes megvárni. Ahogy a grafikonokat nézegettem nagyjából a hét közepén (szerda, reward előtt) ment le a ligue 1 is. Reális lehet?
-
Digestive
veterán
Nekem 3 dupli. Ennyi elég is volt. Legalább kopott picit a storage. -
Kristof_94
Topikgazda
Elvileg minden ligára lehet szavazni, bár a spanyolt még nem láttam. Ott is megy már a szavazás?
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #6169 üzenetére
Miért, laliga/bundesliga párosra se lehetett szavazni?
-
toxicjew
addikt
Ide egy Butra jött, 230k. Nagy szar eddig ez a tots, semmit nem ad
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish #6159 üzenetére
Egyik se. Írtam is a végén, h Ja nem. Vicc akart lenni.
Közben:
Igaz van vagy 5 TOP cb-m. De legalább nem fodder.
-
bubuska10
senior tag
Beléptem kirakni a daily logint, jött belőle egy 100. duplika, kiléptem. Ennyi elég is volt mára, idegeskedjen a fene.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #6162 üzenetére
Tegnap Woody bacsi beirta,hogy Bruno 110k,abbol kiindulva ez is 2 nap es a felet se fogja erni.
Elbasztak ezt a jatekot nagyon,a rengeteg promo,az agyatlan,rengeteg evoval.
Nincs semminek erteke.
Kar,mert ez egy bulis idoszak lehetne. -
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6159 üzenetére
Mac Allister
-
Digestive
veterán
9 win lett, de egy laza meccsem se volt. Mindegyiken végig darálnom kellett. Pfejj
De legalább megérte:
Ja nem.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Sirandrish #6156 üzenetére
Nekem meg is van az utolsó csepp a pohárban:
-
Sirandrish
legenda
Új Icon pick..
Lehetett volna rosszabb, de azért nem dobtam hanyatt magam..
-
Nandinagy
addikt
8-2-ről nem lett meg a 10 win
Azért ilyenkor szívesen elküldeném az anyjába az összes fejlesztőt. Utolsó 5 meccsen 14 xg-re rúgtam 3 gólt
Hiába timedelek, alakítok ki egyértelmű ziccereket minden kapufa,mellé vagy kapusba. Az utolsó meccsen a teljes csapat csődöt mondott. A védők minden passza ellenfélé, a támadók mindent kihagynak, a kp meg láthatatlan volt. Többet érnék vele ha 5-5-be kezdenék, aztán hamarabb lesz meg a 10 win mint így.
Mateo egész wl alatt zseni volt, mindenkit lefutott. Az utolsó 5 meccsen meg a guruló labda is elpattant tőle meg a leglassabb játékosok is lefutották.
Pickek:
Tarkowski-Sels-Saka
LewisSkelly-Toone-MitomaAz a jó Saka meg MLS-ben, hogy Sakat a TOTY evoba dobtam be, Skellyt meg az immortalosba
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6149 üzenetére
Toty, bd, gg es fs ikonok lesznek benne.
-
Woodslave
félisten
Jött egy Rice kiraktam Gumierest. Hát semmivel nem érződik jobbnak meg eredmények is ugyanazok mint Rabiot Ufren párossal.
De legalább már nem érdekel mit nyitunk mert qrva mindegy ugyanaz marad.
-
toxicjew
addikt
Elkezdtem nyitogatni a csomagokat, de már most látom, hogy ennek sosem érek a végére. Úgyhogy leginkább forgatom a lapokat, aztán esik ami esik. Meg csinálgatom a napi upgradeket. Eddig csak fodder jött, semmi említésre méltó...
Ma frissül az icon pick, GG iconok meg nemtom még milyenek kerülnek bele.
-
T0rnad0
addikt
Én a csapatépítést szeretem a legjobban a játékban, a használható evokat is igyekszem megcsinálni. Szóval ha nem jönnek az új játékosok, nem jön a "feeling" sem.
Közben befutott egy Sels duplika...
A Season Pass most elvitt 500k-t, a maradékot lehet Kerkezre teszem félreGabeszfoci89: valszeg a játékosok minimum 70 százaléka így érzi.
Más: [link] ebben a cikkben írják ezt, nem tudom mennyire igaz:
"A leépítésekre azután került sor, hogy januárban az EA a vártnál rosszabb éves előrejelzést tett közzé, többek közt az EA Sports FC 25 gyenge játékon belüli költéseire, az új Dragon Age cím bukására, valamint a magas inflációra hivatkozva." -
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6138 üzenetére
Az a vicc, hogy a legrosszabb wl-eim mindig akkor vannak ha nagyon jól kezdek. Ha elmegyek ilyen 6-0, 7-0-ig a végén a 9 win is izzadás. Amikor meg kezdek 4-2-ben vagy 5-3-ban akkor meg sokkal lazább a 10-11 win. Nem is értem az egészet
-
xymano
csendes tag
Szombaton wl be a 16 osomnál egy pillanatra megakadt a játék és erre a játékosaim elkezdtek olyan faszán mozogni hogy zsinórban 4 win lett ott hagytam a ps t 1 órára majd mikor folytattam megint szarok voltak a játékosok lett 7 winem de úgy hogy nem voltak képesek elataláni a kaput sem a játékosaim ha mégis akkor kapufa vagy bele a kapusba és persze az én oldalamon minden gól lett úgy hogy a kapusok mindent kiütött de a labda úgy pattant hogy vagy védőre és öngól vagy ellenfélhez és csak bepasszolta.
-
miro.
senior tag
válasz
T0rnad0 #6139 üzenetére
Pont ezert nem folytatom ujra.
Elgondolkodtam,hogy a pl-nel elkezdtem,jatszottam par rivals meccset,de meglattam,hogy a totsok 95%-a fodder igy semmi ertelme nincs csak azert,hogy 20-50-k-s kek lapjaim legyenek.
Ha van 200-250k-d akkor 5 perc alatt csinalsz egy tots kezdot. -
Kristof_94
Topikgazda
Nagyon izzadva, az utolsó 4 meccset behúzva, de meglett a 10 győzelem.
Pick 1: Gravenberch (mellette Bruno és Wood)
Pick 2: Tarkowski (3 db 91-es, nagyon gyászos)
Eladható tots csomag: Sels
3 lapos tots csomag: Mac Allister, meg 2 dupli.
Csomagokban semmi extra, csak fodder.
Amennyit szenvedtem érte, nem igazán érte meg. A holland nyilván elég jó lap, de a többi gyakorlatilag semmi.
Jöhetnek a liga upgradek. -
T0rnad0
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6138 üzenetére
A két játékos együtt 1 misi...Ma harmadjára megkaptam Baltimore-t (5 TOTS játékosból 3x), meg jött még a 20k-s Sels. A tegnap óta kapott promólapok értéke a 100k-t nem éri el.
Lassan tényleg abba kell hagyni, ha ennyire nem ad semmit. Csalogassa vissza akkor azokat, akik nem játszanak.
Az ikon pick volt eddig a legjobb, de TOTS mellett már nem érte meg.
De holnap elvileg megújul az is, annak adok még esélyt. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Wl szokásos módon lement
Ismèt 7/0 ig minden ment rendjèn azután megint zsinórban 4veresèg de olyan ellenfeleket is adott hogy nembírtam velük meg elèggè buta szar lett a csapatom ami addig ment az ezután semmi...vègül 10re kihoztam így az object meglett packok ès picket hoztak egy cunhát és egy gravenberchet.
Semmi emlitèsre mèltó ezeken kívűl.
Elèggè úgy èrzem hogy levan húzva a drop ugyanazokat akadja adni mindig!Napi sbc halomból jött mèg egy Saka de ő annyira nem győzött meg eddig -
bubuska10
senior tag
Yes-en volt mindig is, de most mégis No-n.
Köszi szépen! Megutaztattam a PSt így a hosszú hétvége alatt, lehet az kavart be neki. Visszaállítottam és kihúztam a netet, most már jó.
Bright, Clinton, Kelman, James, Tullis-Joyce, Le Tissier (2x), McCabe, Wood, Seis (2x). És most 1 értelmes: Saka. 87k. Meh... Kerkezt lenne jó.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
Nekem a mai adag volt értékben az egész év legnagyobb este. Jött isak és gravenberch.
Bár a langaleta isakot sosem tudtam kezelni szóval szívesen atadnam Kristófnak ha lehetne. -
Woodslave
félisten
Szerintetek Gumiárust érdemes kirakni. Mondjuk Rabio van most kutyaxar meg egy német cdm csaj. Komolyan annyira körülményes a játék már jobban szeretek női játékosokkal játszani talán kicsit fürgebbek. Minden qrva mozdulat legalább 3-4 extra animációval indul
-
homerhamm
addikt
És végre TOTS Belligham!!!!!!
-
bubuska10
senior tag
3 meccs Ps5-ön, ellenfeleim (ps profil nyelvbeállítás alapján): svéd, japán, algír. Mind a három meccsen végig piros connection jelző. Mitől lehet ez? Nem megy letöltés, kábel van, sose szokott ilyet..
Nem hinném, h a pl tots miatti szerver túlterheltség az oka.
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
Nekem 8 winért legalább jött egy Trent.
-
Sirandrish
legenda
Jaaaj hát ez hiányzott már...
Mai adag 83x10, 84x7, 86PP, meg vagy 30 81 pp, adott összesen 2 darab Mullint vagy kit, meg egy duplicate Junior Firpot illetve Woodot
Szerintem a 26ot majd csak Futties idején veszem megOtt van Mac Allister, Kerkez, Bruno, Saka, Trent, Bronze, meg sorolhatnám...egyik sem milliós player, de még ezeket is sajnálja
-
david368
aktív tag
Lenyomtam a WL-t , 10 win lett, egy tradeable Trent jött, de ezen kívul gatya. Kovi ket hetvege hidegen hagy , jon bundás meg tésztaliga aztán majus vege ami még érdemleges szamomra a Laliga/Liga F (3 het addig). Ami pozitivum hogy kiprobaltam Bruno Fernandes lapját és nagyon jól passzol, CAM-ban nagyon jó.
Gameplay-ről inkabb nem nyilatkozom -
T0rnad0
addikt
válasz
Sandros112 #6122 üzenetére
Nekem eddig két promó lap esett, Wood és Baltimore. Most kinyitottam a heti reward garantáltad, 91-es Baltimore duplika lett...
Szóval én nagyon örülnék egy Isak-Gravenberch duónak, vagy már egy harmadik fajta promólapnak is. -
Sandros112
tag
7-1 WL kezdés után nem lett meg a 10 győzelem, 9-6 lett a vége. Szánalmasan elbaszták a TOTS-ot azzal, hogy a pickekből a női ligából is kapsz. Sőt gyakorlatilag csak azokat kapod. Értelmetlen lett az egész.
Ja és úgy basz fel az egész, hogy délután egy 86x3-as packból jött egy Isak, csak épp full Arsenal teamet szeretnék csinálni most így a játék végére, viszont nincs szívem a padon hagyni Isakot és a coinból vett 90-es pickból esett Gravenberchet.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #6119 üzenetére
Nyílván ennek is örültem, de igazán adhatna az életbe egyszer valami nagyon drágát ez a játék. Amúgy tényleg a TOTS-oknak alapból 3-as a chemijük?
-
homerhamm
addikt
Most már a tököm tele van ezekkel a dupla walkoutokkal.
Francia, ST, Laliga... majd szétestem örömbe, erre kiderül arany Griezman és TOTS csaj. Hánynom kell ettől a játéktól.
szerk: meg még nincs is Laliga TOTS.
Nem baj, hirtelen öröm volt 5 másodpercig.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Woodslave #6113 üzenetére
Felesleges nyomkodni mert ha nemtalálod el az ütemet elcsúszol ès a 99el futó lapokat nemèred be ezután....
Ha jól időzitesz gombot sem kell nyomni simán tudsz szerelni vagy nekem van mikor egyik emberrel zavarom kicsit ès odahívom a másikat azonnal betudom csapdázni.
De mostmár annyira gyors lett a 94+ lapok miatt a gameplay hogy lassan mindegy mit nyomsz vèdekezèsben...főleg hogy a low driven mindenhonnan op -
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #6113 üzenetére
Pont tegnap este a kvalin az elso ellenfelemnek 110 perc alatt (ott lepett ki) 129 tackle-je volt, abbol 14 sikeres. Tehat boven tobb mint 1 tackle percenkent, de kb. 9-10 percenkent volt neki egy sikeres. Imadom hogy a tackle-ok szamat megnezve maris latszik, mennyire fogalmatlan, vilagtalan balfasz valaki
Az a legarulkodobb statisztika mind kozul.
-
Woodslave
félisten
Mostani ellenfelemnek 93 tackleseből 23 sikeres. Nekem 25-ből 5. Nekem szokásom nyomkodni a tacklest mint a bolond sajna de ez túlzásnak tűnt. Idén kell vagy nem?
-
Woodslave
félisten
Azt vettem észre ha vki rúg nekem három gólt akkor látom hogy esélyem nincs. Ha én rugok hármat végig remegek mert tuti visszahozza.
lehet nem szabadna feladni de faxnak van kedve szívni
-
jose999
senior tag
Sbc-hez elfogytak a bronz lapjaim, vettem egy packot. 92 TOTS Kelman volt benne...ki érti ezt...nem egy nagy akármi, de bronz packból 750-ért...
-
seedorf88
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a tots nem egy nagy eresztés 2-3 lap amit úgyse nyitunk ki annyi kéne belőle és annyi. Nem olyan ez mint régen volt. Változtatni kellet volna valamit rajta például lehettek volna ikonok is benne mint toty alatt . Semmi értéke nincs a lapoknak 88-as lap 3k pc-n,. Szar ez úgy ahogy van
.
-
thebigK
addikt
kár hogy már nem játszom hetek óta, csak néha az appon csinálok pár sbc-t
-
Woodslave
félisten
Na jött egy eladható Fernandes. 116k milyen vicces.
Meg három efl
-
Kristof_94
Topikgazda
Hát, sajnos nem jött semmi extra. Egy rakás alsóbb ligás és női tots, milliónyi duplicate.
PL-ből Tarkowski, Mitoma, Wood, Robinson, Sels és ennyi. A második ligás Firpo volt a legértékesebb. -
Digestive
veterán
Na elpörköltem kb 70 nagyobb packot. Lewis-Skelly aki említésre méltó. Mellette jött még 13db sbc töltelék tots.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest