Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Jó ez a rush mód, csak eddig 4-ből 2 meccs végén bezárta magát a játék (jött is a felugró üzenet a következő belépéskor hogy ejnyebejnye, kiléptem a meccsből), illetve a 4-ből 3-szor totál vakok és világtalanok kerültek velem egy csapatba, akik miatt 8-2-re meg hasonlókra kaptunk ki
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy jó dolog vagy baromság, hogy más játékmódokban, pl. karrierben is lehet xp-t szerezni ultimate teambe...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.
LendvaiFeri1
Kristof_94