Hirdetés
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
válasz vegyszer #2999 üzenetére
Üdv!
Ugyanezt a Nookot néztem én is ki, holnap meg is rendelem szerintem, nem nagyon vagyok ott az ebook témában, csak pár könyvet néztem és egy barátom kindle3 készülékét próbáltam ki és nagyon tetszett, ha pl olyan könyvem van ami be van scannelve képekbe, azt valahogy rá tudom tornázni a Nookra, persze átalakítások után? -
Vyndree
őstag
-
-
-
Vyndree
őstag
válasz vegyszer #3148 üzenetére
"Minél univerzálisabb valami, egyes funkciói annál jobban sérülnek"
Egyetértek. A legjobb példa rá a svájci bicska. Aki használta már késként, bontott vele konzervet, bort, használta csavarhúzóként tudja miről beszélek. Lehet vele mindent nem arról van szó, de vannak nála sokkal jobb célszerszámok. Mindenre jó, de semmire nem jó igazán. Az ebook olvasóval nagyon jó olvasni, de ne várjuk el mást.
(erre mondtam a hűtővel vasalni, csak nem ment át neki...) -
Vyndree
őstag
válasz vegyszer #3192 üzenetére
Mit szeretnél mire konvertálni?
Létezik PDF converter , de van olyan is ami többet tud:The File Converter
VIDEOS: Convert nearly any format to 3GP, 3G2, FLV, MKV, MP4, MPEG-2, OGG, WEBM, or WMV.
AUDIO: Convert nearly any audio format to MP3, OGG, WAV, WMA, AAC, FLAC, M4A, or MMF.
IMAGES: Convert nearly any format to JPG, PNG, BMP, EPS, GIF, HDR, EXR, SVG, TGA, TIFF, WBMP, or WEBP.
DOCUMENTS: Convert just about anything to PDF, DOC, TXT, ODT, FLASH, or HTML.
EBOOKS: Convert ebooks between many formats such as EPUB, MOBI, PDF, LRF, FB2, LIT, PDB, TCR.
ARCHIVES: Convert files to archives, or convert between archive formats! Supports ZIP, BZ2, 7Z, and GZ.File Converter
Videos converter: convert to 3G2, 3GP, AVI, FLV, Matroska MKV, Quicktime MOV, MP4, MPEG-1, MPEG-2, OGG, WebM VP8, WMV, For Android, For BlackBerry, For iPad, For iPhone, For iPod, For Nintendo DS DPG, For Playstation 3 PS3, For PSP, For Nintendo WII, For XBOX 360
Documents converter: convert to Word (doc and docx), Flash, HTML, Open-Office, PDF, Text
Audio converter: convert to AAC, AIFF, FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WMA
Ebooks converter: convert to ePub, AZW3, FB2, LIT, LRF, MOBI, PDB, PDF, TCR
Images converter: convert to BMP, EPS, GIF, EXR, ICO, JPEG, PNG, SVG, TGA, TIFF, WBMP, WEBP
Archives converter: convert to 7Z, TAR BZ2, TAR GZ, ZIP -
Degeczi
nagyúr
válasz vegyszer #3244 üzenetére
Nem hiszem: ott 29 GBP-ért lehet beszerezni, ezt adja tovább 38 GBP alatt (a postázás 6 GBP-jén aligha keres), és az Ebay még jócskán ráteszi a maga jutalékát
-
Degeczi
nagyúr
válasz vegyszer #3246 üzenetére
nem, nézz csak utána: 500 gr-ig 5 GBP a díja (nyilvánvalóan ez érinti a Nook-ot, hiszen csak maga a készülék több, mint 200 gr, csomagolással együtt már biztosan nem fér bele a 250 gr-os kategóriába)
a boríték + csomagolás + postára elbattyogás költségére finoman szólva nem sok az maradék 1 GBP...
(mások drágábban szokták vállalni - és tehetik, hiszen a "postázási költség" nem kizárólag a postaköltséget kell tartalmazza) -
Dhampir
félisten
válasz vegyszer #3293 üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy mennyire ütné meg a mércédet, de Cormac McCarthytól Az út?
Habár ezt kicsit fura ajánlanom, mert még nem olvastam, csupán a belőle készült filmet láttam (amely tetszett) és a beszerzendő könyvek listájára fel van véve.A főhős apa és fia együttes útkeresése, egymásrautaltságuk, küzdelmük a mindennapok túléléséért. E tekintetben "ősmodern" és izgalmas kérdéseket boncolgató a posztapokaliptikus környezetbe helyezett történet.
Öniróniát sem nélkülöző, sajátos, "Hrabali" humorú történeteket Bohumil Hrabal tollából tudok ajánlani.
Egy hal szemszögéből, az általa észlelt világról olvashatsz Jaromír Tomeček Ezüstpér című könyvében, ha szereted a természetről szóló műveket.
Hirtelenjében ezek villantak fel előttem, bár valószínüleg nem ilyesmire gondoltál.
-
Degeczi
nagyúr
válasz vegyszer #3310 üzenetére
Ez a PDF-ből adódik: ott jellemzően minden sor önálló bekezdés. E-book formátumra konvertáláskor ezt meg kell szüntetni, Calibre-ben is van rá eszköz - de automatikusan nem lehet tökéletesen, még ha vannak is apró trükkök, amik segítenek (pl. írásjellel végződik-e egy sor, nagybetűvel kezdődik-e a következő)
Nincs mese: jó eredményhez rá kell szánni az időt - megéri -
ZooLee
senior tag
válasz vegyszer #3348 üzenetére
Fontos szempont, szó mi szó!
Lehet, hogy röhögsz, de tényleg jól jön, mert napok óta kint olvasok az erkélyen, mert a lakásban annyira meleg van, hogy nehéz elviselni. És tényleg igaza van axioma-nak, nem gyűjti a bogarakat annyira, mint a "hagyományos" (khm ) lámpák. Nyaraláson is jól jött, akkor is a ház előtt olvastam. Az iPad rosszabb volt, persze sokkal erősebben világít.
-
Dhampir
félisten
válasz vegyszer #3482 üzenetére
Nem, Potzee másodiknak ezt a cikket linkelte.
-
Tim82
félisten
válasz vegyszer #3661 üzenetére
Ez sajnálatos, mert 20k-ért már nem vennék, ha most kellene vennem. (Gondolkodtam még egyen a barátnőmnek ajándékba esetleg.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ragnar95
félisten
válasz vegyszer #3679 üzenetére
Nem szállítanak itthonra Németországból, csak amazon.com-ról, ott viszont nem árazták le sajna. Németországon belül ingyenes a kiszállítás, ezért írtam,h akinek van ismerőse kint, az csapjon le rá.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vegyszer #3685 üzenetére
Akkor bátran rendeld meg
Nando36: igen, annyi, hogy a Kindle 5-nek jobb a kijelzője, mert minőségibb kijelzők kerülnek bele, illetve ott van mögötte az amazon infrastruktúra, de a Nook érintős és rootolás után elég sokat tud.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Rebourne
aktív tag
válasz vegyszer #3741 üzenetére
Vagy várjuk meg a Carta-s eink olvasókat. Szerintem nem a görgetés a PDF (illetve a szkennelt anyag) rákfenéje, hanem a felbontás és a processzor. Könnyű a tableteknek nagyítgatni a többmagos 1,5 GHz-es cpukkal. Az einkesek, főleg a rootolható Nook meesze vannak ettől, de az újakba már van remény a GHz feletti CPU-kra.
[ Szerkesztve ]
-
ratam23
aktív tag
válasz vegyszer #3778 üzenetére
Olyan fogása lesz mint egy könyvnek! Amúgy nekem is az Nst egyik nagy pozitívuma a fogása, nagyon kényelmes. Úgyhogy valószínű csak szállítás közben lesz a tokban. Esetleg buszon, vonaton tokból olvasom ott megteszi úgy is. Na majd meglátom..
Szóval az enyém ilyen lesz csak más színben.Nekem nagyon bejön a könyvszerűsége miatt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz vegyszer #3778 üzenetére
igen
ezért kár, h nem csinálnak hozzá olyan "tokot" (akár már gyárilag), ami egy egyszerű, filléres műanyag tepsi lenne, az elejére fölpattintható szállítási védelemkéntmás készülékeknél fogásjavítóként is hasznos a tok, de a Nooknál valóban csak rontanak rajta
Dhampir: ha egy rekeszben csak az e-book olvasó van, az persze ideális - de a többségnél nem ez a helyzet, és akkor könnyen csúszhat mellé kemény tárgy egy táskában, pláne hátizsákban
-
Tim82
félisten
válasz vegyszer #3797 üzenetére
Szintén Sharp, de nem reteszes, hanem rögzítősínes megoldással - le lehetett venni és vissza lehetett úgy csúsztatni bele a számológépet, hogy a fedél a hátát védje. Máig jó, kb. 20 éves darab amúgy, most barátnőm megörökölte tőlem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz vegyszer #3800 üzenetére
Nekünk EL-531p van, nem rémlik, hogy retesze lett volna. Ennél jobb fotót nem találtam elsőre, amin látszana a fedél is.
-
Potzee
addikt
válasz vegyszer #3810 üzenetére
+1 voks a NOOK Simple Touch-ra.
Én is az ebay-ről rendeltem 4 darabot colourb!uk eladótól...Nagyon gyorsan megjöttek a cuccok.
Egy hónapja még 16k volt, aztán szép lassan felemelte az árat 18-19k-ig...sajnos jelenleg már nem szállít Magyarországra...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest